Nedostopnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
To je samo tvoje (amatersko in ne strokovno) mnenje in nič drugega, da smo si na jasnem, vsak ima pa svoje mnenje o samozavesti, vzvišenosti, nedostopnosti itd.
P.S. izredno me spominjaš s svojimi izjavami na Arturja iz Kmetije z razliko da ima on ne vem kolko doktoratov. No, pa še vseen ne zna nč pametnga povedat
P.S. izredno me spominjaš s svojimi izjavami na Arturja iz Kmetije z razliko da ima on ne vem kolko doktoratov. No, pa še vseen ne zna nč pametnga povedat
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
evva napisal/-a:To je samo tvoje (amatersko in ne strokovno) mnenje in nič drugega, da smo si na jasnem, vsak ima pa svoje mnenje o samozavesti, vzvišenosti, nedostopnosti itd.
No shit. Vsak ima o vsem svoje mnenje. Tudi strokovnjaki imajo o vsem samo svoje mnenje. Kadar nimaš argumentov, vadiš ven svoj ego s tem, da izpostavljaš taka osnovna dejstva.
evva napisal/-a:P.S. izredno me spominjaš s svojimi izjavami na Arturja iz Kmetije
Arturja poznam osebno in ni slab, samo dolgočasen, ko je pijan.
-
evva - Kofetarica
Alwaleed napisal/-a:evva napisal/-a:To je samo tvoje (amatersko in ne strokovno) mnenje in nič drugega, da smo si na jasnem, vsak ima pa svoje mnenje o samozavesti, vzvišenosti, nedostopnosti itd.
No shit. Vsak ima o vsem svoje mnenje. Tudi strokovnjaki imajo o vsem samo svoje mnenje. Kadar nimaš argumentov, vadiš ven svoj ego s tem, da izpostavljaš taka osnovna dejstva.evva napisal/-a:P.S. izredno me spominjaš s svojimi izjavami na Arturja iz Kmetije
Hahaha, mislim, da je bolj tvoj ego tle pod vprašajem, js nimam problemov s tem, to je samo forum in jaz se med vami zelo zabavam v teh prehlajenih dneh, ti pa očitno zadeve jemlješ zelo resno, chill
....Drugače pa ja, osnovna dejstva, ampak dejstva, ki so resnična. Vsak si samozavest drugače razlaga, ti imaš svojo razlago, kul, je pač amaterska in imaš pravico do nje, medtem ko razlaga strokovnjaka je strokovna, v tem je razlika. Čeprav tudi ob izjavi strokovnjaka ima človek še vseeno lahko svoje mnenje in ga je brezveze prepričevat v nasprotno
O Arturju pa ne bi zgubljala besed
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
evva napisal/-a:Hahaha, mislim, da je bolj tvoj ego tle pod vprašajem, js nimam problemov s tem, to je samo forum in jaz se med vami zelo zabavam v teh prehlajenih dneh, ti pa očitno zadeve jemlješ zelo resno, chill
Na podlagi kakšnih podatkov pa sklepaš, da jaz jemljem zadeve zelo resno, in da me vse skupaj ne zabava? Seveda me zabava - malo je takih fenomenov, kot si ti.
evva napisal/-a:....Drugače pa ja, osnovna dejstva, ampak dejstva, ki so resnična. Vsak si samozavest drugače razlaga, ti imaš svojo razlago, kul, je pač amaterska in imaš pravico do nje, medtem ko razlaga strokovnjaka je strokovna, v tem je razlika. Čeprav tudi ob izjavi strokovnjaka ima človek še vseeno lahko svoje mnenje in ga je brezveze prepričevat v nasprotno
A ne! Tako da ne glede na situacijo imaš ti vedno možnost o sebi misliti najboljše. Če ti kdo da kritiko, potem ni strokovnjak, če bi pa že bil strokovnjak, se pa moti.
Kako prikladno
-
evva - Kofetarica
to je spet tvoja amaterska razlaga, če nisi opazil, si ravno ti tisti, ki nikoli ne prizna svoje zmote, še v temi Seks in ljubezen sem te potunkala, pa še kar nisi hotel priznat, pol pa men tle neki govoriš, tko da lej sej je brezveze, važn, da se mamo fajn, vsak naj pove svoje mnenje in to je to. Js sm vesela, da me imaš za fenomen, raj sm fenomen z lastnim mnenjem, kot pa ovčka iz črede (se razumeva ne?)
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
evva napisal/-a:to je spet tvoja amaterska razlaga, če nisi opazil, si ravno ti tisti, ki nikoli ne prizna svoje zmote, še v temi Seks in ljubezen sem te potunkala, pa še kar nisi hotel priznat, pol pa men tle neki govoriš,
Aha. Glavno, da ti misliš, da si nekoga potunkala. Če se ne motim, je bil tvoj zadnji "argument", da ti tip, ki ga rajcajo stvari, ki mene rajcajo, ne bo "solil pameti". Potem si bila pa vsa hvaležna, da je nekdo rekel "NACI" in da se je debata končno zaključila.
evva napisal/-a:tko da lej sej je brezveze, važn, da se mamo fajn, vsak naj pove svoje mnenje in to je to.
Veš da. Ko si popušila na celi črti, je vse brezveze, in je važno samo to, da se imamo fajn, da vsak pove svoje mnenje, in to je to.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
buubbika napisal/-a:Npr. lahko je oseba zelo samozavestna, vendar v družbi zelo mirna, prijzna, zna pomagat, ima ogromne živce, vendar, ko se je treba postavit zase, to tudi stori. Ko je treba nekaj spregovoriti, govori jasno in odločno. Itd.
Imaš pa osebe, ki so samozavestni vendar hkrati vzvišeni do drugih, ker ima svojga BMW-ja pri 20.ih letih, ker ima vsak dan D&G hlače,... Tak človek je zagledan sam vase, ga ne zanimajo drugi in vidi samo sebe.
Upam, da razumeš... Kot slednji primer lahko dam birokracijo.
Finta je v tem, da je prva oseba dejansko samozavestna, druga pa kupuje BMW in D&G hlače, zato ker ni.
Ne pravim, da je vsaka oseba v BMW in D&G hlačah nesamozavestna - zdaleč ne. Ampak eno je, če kupuješ take stvari, ker so ti všeč, drugo je pa, če so temelj tvoje "samozavesti". Če so temelj tvoje "samozavesti", potem to ni samozavest.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 25. Nov. 2009 0:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
evva - Kofetarica
Alwaleed napisal/-a:evva napisal/-a:to je spet tvoja amaterska razlaga, če nisi opazil, si ravno ti tisti, ki nikoli ne prizna svoje zmote, še v temi Seks in ljubezen sem te potunkala, pa še kar nisi hotel priznat, pol pa men tle neki govoriš,
Aha. Glavno, da ti misliš, da si nekoga potunkala. Če se ne motim, je bil tvoj zadnji "argument", da ti tip, ki ga rajcajo stvari, ki mene rajcajo, ne bo "solil pameti". Potem si bila pa vsa hvaležna, da je nekdo rekel "NACI" in da se je debata končno zaključila.evva napisal/-a:tko da lej sej je brezveze, važn, da se mamo fajn, vsak naj pove svoje mnenje in to je to.
Veš da. Ko si popušila na celi črti, je vse brezveze, in je važno samo to, da se imamo fajn, da vsak pove svoje mnenje, in to je to.
Mislim, da si bil ti veliko bolj hvaležen kot jaz, glede na to, da sploh nisi znal utemeljiti argumenta kako je lahko ženska s 40 tipi, s katerimi je seksala pri 25letih izbirčna --> tvoj argument, ker je seksala enim na 4 mesece, pol je zbirčna tud una, ki jih ima 100, ker je seksala z enim na mesec. Tko da si se sam zapletel in ja, sem te potunkala, ni bla utemeljena razlaga, še najbolj mi je bla všeč od Floribunde, ker je dejansko mela dobre argumente, ne pa neki na pamet.
Z nekom, ki uporablja besede "popušila" in, ki mi pribije (ne vem na podlagi česa ) "Punca ti nimaš za burek" , mislim, da je dejansko pod mojim nivojem, da sploh še komuniciram, pa čeprav samo na forumu
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
evva napisal/-a:Mislim, da si bil ti veliko bolj hvaležen kot jaz, glede na to, da sploh nisi znal utemeljiti argumenta kako je lahko ženska s 40 tipi, s katerimi je seksala pri 25letih izbirčna -->
To sem utemeljil v tem sporočilu in si lahko greš prebrat. Če iskreno ne razumeš, me lahko kontaktiraš zasebno in ti bom razložil. Z veseljem bi ti razložil javno, ampak v tisti temi več ne morem, v tej pa tudi ne.
Seveda vem, da za to, da bi me kontaktirala zasebno, ker bi želela, da ti razložim, ni šans. Ker v resnici ne gre za to, da bi ti hotela karkoli razumeti, temveč gre za to, da ti na forumu bildaš svojo samopodobo. Nujno in na vsak način moraš izpasti ta boljša in fajn, in po možnosti tiste, ki se s tabo ne strinjajo, ponižati. Meni je pa zabavno, da ti tega ne pustim.
- Glorious*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2009
- Kraj: lj*
Alwaleed napisal/-a:Glorious* napisal/-a:pa ce se tok hocs se mors upret pa rect ej nimam casa kdaj drugic:) tale nedostopnost cis zmeri deluje:)) treba je met tipa u mezincu:))a ni lepo da on za tabo skace..ta filing je pa res konc:)
Wow. Kakšne psihopatinje.
Glorious, ti ne iščeš zveze, ti iščeš power trip. In kar boš dobila, bo en mazohističen moški, ki ti bo od začetka nudil dober poligon za tvoje power tripe, na dolgi rok te pa ne bo zadovoljil, ker ga ne bo dovolj v gatah.
Delaj, kakor hočeš; imej zveze, kakršne hočeš; ampak meni je to, kar opisuješ, psihopatsko.
Ubogi tipi, ki si jih najdete. Prav res.
kr psihopatinje...umeram od smeha:)) haha* no pac uzivam lajf mogoce je res otročje k sm stara sele 18 & i like it:) res mi dol visi kaj si mislte haha:) kr psihopatinja:D ce je ze tvoj karaktr tok zabit nocm vedt kasna si sele vizuaalno;)dj nemors no kr psihopatinja...hahah o fak:D vidm da vi zvite u cis drugih casih...kr ubogi tipi dj nee umeram od smeha:D no nvm zakaj bi biu bogi sej pol k ga dobim mu pokazm da mi pomen use ojoj...kere bolane mate vi:D
- Glorious*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2009
- Kraj: lj*
Alwaleed napisal/-a:evva napisal/-a:To je samo tvoje (amatersko in ne strokovno) mnenje in nič drugega, da smo si na jasnem, vsak ima pa svoje mnenje o samozavesti, vzvišenosti, nedostopnosti itd.
No shit. Vsak ima o vsem svoje mnenje. Tudi strokovnjaki imajo o vsem samo svoje mnenje. Kadar nimaš argumentov, vadiš ven svoj ego s tem, da izpostavljaš taka osnovna dejstva.evva napisal/-a:P.S. izredno me spominjaš s svojimi izjavami na Arturja iz Kmetije
no ce se ti pa zdi da artur ni slb pol pa vidm da res ni use uredu stabo
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
Glorious* napisal/-a:kere bolane mate vi:D
A ne
Glorious* napisal/-a:no ce se ti pa zdi da artur ni slb pol pa vidm da res ni use uredu stabo
Iskreno rečeno nisem videl niti ene epizode te Kmetije, tako da nimam pojma, lahko je tam res negledljiv. Kar sem mislil, je, da ni slab po karakterju. Oz. vsaj pred leti ni bil.
Čuden pa tudi, to pa ja. Tisti njegovi škornji...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]