Nedostopnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Horus napisal/-a:
Isto velja za "odlasanje s sexom", ko je enkrat ze obvious, da sta par.
heh po dveh zmenik dvomim da je obema enako obvious da sploh sta kaj
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Horus napisal/-a:Džeki napisal/-a:In o tem pišemo, to so vse samo igrice...kako naj resno jemljem žensko, do katere se moram obnašati kot kreten, da sem ji zanimiv?
Word up!
hmm ... pa ne da zdaj salsata skupaj
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
študent_p napisal/-a:Ja nekaterim je hobi zavajanje in nategovanje v nedogled, dajanje mešanih signalov in na ta način pumpanje ega. In iti se nedostopnost pri 20+,....pa tega še v nižji stopnji osnovne šole ne počnejo. Če se vrnem na tisti moj dogodek lani poleti, ko je bila ena vsa navdušena nad mano, komaj je čakala, da se dobiva na pijači, navdušena je bila tudi kasneje, ko je bila pijača že mimo, me zasipavala z sms-i in msnjem celo poletje....ampak, ko sem jo vprašal, kdaj se bova spet dobila, je bila polna izgovorov. Uživanje pozornosti v tem, ko ona daje tipom mešane signale, da ti mislijo, da z njo pa nekaj bo, čeprav je ona sama pri sebi odločena, da ne bo nič? 4 mesece po pijači (vmes sva seveda imela stike po smsih in msnju) me spet klikne na msnju, ji odpišem, in ona "No, pa si se končno javil." A je res tako zabita, da ni poštekala, da je minilo toliko časa, da sem izgubil interes zanjo. In jaz sem jo tudi takrat spet vprašal, kdaj bi se dobila, in ona napiše: "Ne vem, se mi pa tudi nikamor ne mudi." Jadda, jadda, čakal sem jo 4 mesece (za kaj že? Aja, točno, zato, da sem vrgel čas stran...), potem pa še pričakuje, da jo bom še kar čakal. Malo jutri, takoj, ko je napisala, da se ji nikamor ne mudi, v tistem hipu sem se odločil, da končam ta nesmisel, niti odpisal ji nisem, sem samo še zaprl pogovorno okno. Hodiva na isti faks, pa ona nima časa... Imam toliko samospoštovanja, da je ne bi še naprej prosil in igral enega random obupanca pred njo.
tako nekako sem se jaz obnašala,ko sem bila stara tam 18, 19, s tem da takrat ni blo (al pa je blo pa nisem uporabljala) msn-ja, fb-ja in podobnih jajc. fora pri meni je bila v tem, da sem imela izredni nizko samopodobo in občutek manjvrednosti. čeprav se je dosti fantov zanimalo zame, se je meni misel da bi bila nekomu všeč vedno zdela neverjetna. potem se je našel fant s katerim sva se zelo poštekala, hodila sva na kavice in v kino itd. seveda mi je bil všeč,ampak obenem me je bilo strah kaj če pride kaj dlje od samo platonskega odnosa. zato sem ga, ko so stvari kazale na to dala na stand by pa čeprav mi je bil zelo všeč, in ne zato da bi ga jebala v glavo al pa da bi se delala hudo. stvar se je potem itak zaključila, ampak možno je da si tudi ti imel opravka s punco, ki si ji sicer všeč ampak se boji intimnosti (pa ne samo v seksualnem smislu)
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov