Nedostopnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
Zažgi in pusti da sam pride do tebe. ? Kaj mislite o tem , da punca fantu pokaže da ji je všeč in potem se dela nedostopno samo zato da bi bolj ''palil'' na njo. se vam zdi to učinkovita metoda pridobivanja fantov ali totalni kiks ? vaše izkušnje..itd.
No moje mnenje o tem je da če se delam nedostopno, to nisem jaz.Če mi je kdo všeč mu to tudi pokažem (počasi ) in pri tem tudi ostanem. Naj bi fanta bolj pritegnila do sebe če se delaš kasneje malo nedostopno ampak kot sem že rekla, to mi ni domače in tudi ne bi rada fanta dobila na tak način, ker če bom fantu všeč, me bo imel takšno kot sem , ne pa nedostopno.
ne obsojam nikogar
No moje mnenje o tem je da če se delam nedostopno, to nisem jaz.Če mi je kdo všeč mu to tudi pokažem (počasi ) in pri tem tudi ostanem. Naj bi fanta bolj pritegnila do sebe če se delaš kasneje malo nedostopno ampak kot sem že rekla, to mi ni domače in tudi ne bi rada fanta dobila na tak način, ker če bom fantu všeč, me bo imel takšno kot sem , ne pa nedostopno.
ne obsojam nikogar
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Na začetku je to preverjeno učinkovita metoda. Ampak ne v tem smislu, da se ne poljubiš na prvem zmenku, to je zame itak obvezno, ampak v smislu, da mu ne odpišeš na sms takoj, ampak šele npr. po 6 urah, da se ne dobiš z njim vsakič, ko se njemu zahoče (pa čeprav si ful želiš), da se delaš, da ti je vseeno, če ti govori o kaki punci samo zato, da vidi če si ljubosumna in podobno...it always worked for me
-
No jaz sem to naredila enkrat in sem imela prav slabo vest. ker ni to moj način sem pa tudi čula da naj bi bilo potrjeno ja .dobro da par ur ne odpišeš to je še nekaj normalnega.
ni pa mi všeč da nekatere potem odvračajo fanta ki jim je všeč in pretiravajo.potem pa se sprašujejo zakaj je ne šmirgla več.
ni pa mi všeč da nekatere potem odvračajo fanta ki jim je všeč in pretiravajo.potem pa se sprašujejo zakaj je ne šmirgla več.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
zdi se mi da ima ta metoda vcasih obratni ucinek od zazeljenega...ce se punca dolgo dela nedostopno bo fantu vedno bolj zanimiva, kot nek ''plen'', in potem ko jo bo dobil, se mu bo popolnoma predala, mu ne bo vec zanimiva...taka punca se mora potem cez celo zvezo igrat igrice nedostopnosti.
ce ti je nekdo vsec se to pove, ce bi se fant rad igral nedostopnost ni zame oz. je nek tipicen najstniski plenolovilec....ne rabim takih
dobr ni treba zdej da se ze takoj ko se prvic vidita naskakujeta in si govorita da se ljubita, ampak pac, neke igrice niso zame in mi nekak ne pasejo v zacetek enega zrelega odnosa
ce ti je nekdo vsec se to pove, ce bi se fant rad igral nedostopnost ni zame oz. je nek tipicen najstniski plenolovilec....ne rabim takih
dobr ni treba zdej da se ze takoj ko se prvic vidita naskakujeta in si govorita da se ljubita, ampak pac, neke igrice niso zame in mi nekak ne pasejo v zacetek enega zrelega odnosa
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
red_rose - Cosmofrik
evva ja saj, ampak potem mu moras bit celo zvezo nedostopna al kako?! ker ce se fant hoce igrat igrice, se bo navelical resne zveze kjer mu je punca pac na voljo in je ne rabi non stop osvajat in se trudit zanjo...
-
red_rose - Cosmofrik
pa se ti se nauci brati!!!
poglej: ce se ti na zacetku igras nedostopno, in ce fant naseda in je cel slinast, ocitno potrebuje take igrice, in jih bo se dolgo potreboval. ko bo osvojil nedostopno punco, mu bo hitro postala nezanimiva, in odpravil se bo osvajat naslednjo nedostopnico...
no pocakajmo na kaksno mosko mnenje me res zanima
poglej: ce se ti na zacetku igras nedostopno, in ce fant naseda in je cel slinast, ocitno potrebuje take igrice, in jih bo se dolgo potreboval. ko bo osvojil nedostopno punco, mu bo hitro postala nezanimiva, in odpravil se bo osvajat naslednjo nedostopnico...
no pocakajmo na kaksno mosko mnenje me res zanima
-
no jaz raje izkoristim že na začetku in zagrabim.Če pa se bom pretvarjala pa vrjamem da bom zapravila kar nekaj časa ko bi že lahko uživala.je pa tudi razlog za to ker sem zelo neučakana
-
evva - Kofetarica
ccc punce moje drage, res vas bo treba naučit brat Pa sej sem napisala, da je to preverjena metoda, vsazga fanta sem tko dobila in obdržala, z nobenim nisem hodila manj kot pol leta, pa še po pol leta sem bla JAZ tista, ki je prekinila zvezo, tko da... . In ne, ni treba it v skrajnosti NIA, torej od skoraj nič sporočilc na začetku, do sto v resni zvezi, ko si enkrat že v resni zvezi, se obnašaš normalno--> btw sto sporočil na dan zame tud ni normalno veš
-
red_rose - Cosmofrik
oh evva, pol leta je pa res grozno dolga doba, poleg tega da mas ti fanta od 16.leta se je to vse zgodilo pri 14, 15ih? ja bravo, res prave osnovnosolske resne zveze in nedostopnost
mislim da ne mores imeti prevec veliko izkusenj z igranjem nedostopnosti in zvezami v poznem najstnistvu, ker imas ves ta cas fanta
mislim da ne mores imeti prevec veliko izkusenj z igranjem nedostopnosti in zvezami v poznem najstnistvu, ker imas ves ta cas fanta
-
evva - Kofetarica
Red_rose midva s fantom sva pred 3 leti nehala za 10 mesecev, kasnej sva potem spet začela, vse skupaj je skor 8 let, ni blo lih neprekinjeno...no in ta čas vmes pa tud nisem bla sama, tko da nisem bla lih najstnica veš...pol leta ni dolga doba, je pa dost, da lahko rečeš da si z nekom v zvezi, tko da sva očitno spet na istem
-
red_rose - Cosmofrik
in kaksna resna zveza se ti je zgodila v teh 10mesecih, da niti seksala nista? (saj si namrec v drugi temi napisala da je bil tvoj fant en in edini spolni partner v tvojem zivljenju)
no, kaksna je bila ta resna zveza, 10 mesecev trajajoca, brez seksa, v kateri si ti na zacetku igrala nedostopno ice queen?=)
no, kaksna je bila ta resna zveza, 10 mesecev trajajoca, brez seksa, v kateri si ti na zacetku igrala nedostopno ice queen?=)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov