Nedostopnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
Ne vem no men se ne bi dal vlagat tuk nekega pretvarjanja in nepotrebnega truda ,če lahko že v tem času preživljam lepe dneve ...
ima pa seveda lahko vsak svoje mnenje (:
ima pa seveda lahko vsak svoje mnenje (:
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
sej.. ne maram napetosti in tistega čakanja. to je to. Neučakana sem kot sem že napisala in tudi sama rada naredim prvi korak.pač včasih rada reskiram
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
buubbika napisal/-a:Pač morš met karakter, ne pa, da vse kar vpraša, imaš, vse kar reče, želiš, bla, bla. Na kratko - meni to pomeni biti nekoliko "vzišen" ter znati ceniti sebe oz. imeti karakter.
"Vzvišenost" ni enako "ceniti se" ali "imeti samozavest".
Vzvišenost je sama po sebi grda lastnost, in vzvišenost v obliki delanja se nedostopno je destruktivna.
Čisto verjamem vam, da to "deluje"; podobno kakor tudi Horus pravi, da "deluje", če se do žensk obnaša kot tem večji prasec, tem bolj so mu všeč.
Ampak to so mentalne igrice; in edini tip človeka, ki ga dobiš na take igrice, je tak, ki nanje pade.
Jaz se recimo z velikim veseljem izognem vsem tistim bimbetam, ki me ne znajo ceniti, če se jim približam iskreno, ampak bi me cenile samo, če bi se do njih obnašal kot kreten. Če uporabim vaš jezik, imam dovolj samospoštovanja in se dovolj cenim, da žensk, ki ne poznajo osnov iskrenih medčloveških odnosov, okoli sebe ne rabim.
Podobno bi tudi puncam svetoval, da iščejo tak tip moškega, ki se (1) ne obnaša kot kreten, in (2) ne rabi igric nedostopnosti, da bi žensko cenil.
Če rabite igrati nedostopnost, da vas tipi cenijo, potem so ujemanja, ki si jih izbirate, že bolj švoh, in takšni tipi že bolj kilavi. Moški te mora cenit, ker se z njim tako dobro ujameta - ne zaradi ruganja v glavo.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 24. Nov. 2009 23:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
Horus napisal/-a:Interestingly enough, se nikoli nisem bil v zvezi, z zensko, ki bi padla na mojo izvedbo badguya xD
Word.
Horus napisal/-a:Sicer pa so tudi tu nianse. Eno je, da se obnasas, kot kreten, drugo je, da nisi PREVEC prijazen xD
Se strinjam - čeprav nisem prepričan, kaj smatraš kot "preveč" prijazen.
Pomembno se mi zdi, da pokažeš do ženske toliko distance, da ve, da spoštuješ meje, da nisi nek obsedenec, in da nisi vsiljiv. Tudi ni primerno, da se z njo vedno strinjaš, tudi če se ne, ali da mirno požreš nesramnosti ali žalitve, ker to pač ne more biti del enakovrednega odnosa. Ne vidim pa razloga, da bi se delal drugače neprijaznega. To zna biti pretiravanje v isto smer, kot če se ženska dela nedostopno.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 25. Nov. 2009 0:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
- Horus
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
buubbika napisal/-a:Glede poudarjenega; odvisno od osebe oz. karaktera!Alwaleed napisal/-a:"Vzvišenost" ni enako "ceniti se" ali "imeti samozavest".buubbika napisal/-a:Pač morš met karakter, ne pa, da vse kar vpraša, imaš, vse kar reče, želiš, bla, bla. Na kratko - meni to pomeni biti nekoliko "vzišen" ter znati ceniti sebe oz. imeti karakter.
Umm... ne štekam. Kako je to lahko odvisno od karakterja? Vzvišenost, samozavest - to so vse splošni koncepti. Če kakšna misli, da njena oblika samozavesti nujno vključuje vzvišenost, potem taka ženska ne ve, kaj je zdrava samozavest. Samozavest, ki nujno vključuje vzvišenost, je pač nekoliko bolna. Podobno je npr. še bolj bolna samozavest, ki nujno vključuje žaljenje in zabijanje drugih. Oseba, ki misli, da je na takšne načine samozavestna, ni; temveč samo z gršimi lastnostmi maskira odsotnost prave, zdrave samozavesti.
Zdrava samozavest ni niti vzvišena, niti nikogar ne žali, se nad nikogar ne vzpenja, ne rabi krepiti svojega ega. Zdrava samozavest preprosto je, in ceni samo sebe in vse druge.
Če misliš, da si samozavestna tako, da si nosiš vzvišeno, pa to ni samozavest, temveč napuh.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
evva napisal/-a:eh v teoriji so itak vsi pametni, v praksi je pa to čist drugače
Tisti, ki jih mentalno nateguješ v praksi, niso isti, ki ti tukaj pravimo, da je to perverzno.
In tudi če ti mentalno nategneš nekoga, ki ti je že prej povedal, da se mu to zdi perverzno, to ne spremeni dejstva, da je perverzno.
Ego trip zate pač. Tvoja samozavest temelji na manipuliranju z drugimi. Jaka samozavest, ta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov