Nedostopnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 139 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Meni se zdi - igračkanje z neko nedostopnostjo in pretvarjanjem, da ti nekdo ni preveč všeč (čeprav te zelo zanima) ali mu dajati občutek, da si še "neopredeljena", da bi bil fant v nevednosti - vse to totalno otročje!
Sama se teh igric nisem nikoli šla. Če pa se mi je slučajno fant pokazal kot takšen, sem sklepala, da očitno "iz te moke ne bo kruha" in tudi sama nehala kazati zanimanje zanj, če bi me slučajno še interesiral. Če pa je to bila samo njegova igrica, potem pa moje sožalje! Moj interes je v vsakem primeru odšel. In ne verjamem, da je vsem fantom to všeč... Zaradi mene se punce kar igrajte te hece, samo da ne bo katera iz lastne neumnosti pristala na trdem
Če si odkrit in se ne greš teh otročjih igric, še ne pomeni, da takoj planeš na nekoga, da ko dobiš njegovo sporočilo, mu še v isti sekundi odpišeš, ga kličeš vsakokrat, ko se spomniš nanj... Normalno deluješ po svojem občutku, daš mu vedeti, da ti je všeč in si zainteresiran, glavno pa je, da si ti, kar si! Ne pa neka oseba, ki se pretvarja.
Sama se teh igric nisem nikoli šla. Če pa se mi je slučajno fant pokazal kot takšen, sem sklepala, da očitno "iz te moke ne bo kruha" in tudi sama nehala kazati zanimanje zanj, če bi me slučajno še interesiral. Če pa je to bila samo njegova igrica, potem pa moje sožalje! Moj interes je v vsakem primeru odšel. In ne verjamem, da je vsem fantom to všeč... Zaradi mene se punce kar igrajte te hece, samo da ne bo katera iz lastne neumnosti pristala na trdem
Če si odkrit in se ne greš teh otročjih igric, še ne pomeni, da takoj planeš na nekoga, da ko dobiš njegovo sporočilo, mu še v isti sekundi odpišeš, ga kličeš vsakokrat, ko se spomniš nanj... Normalno deluješ po svojem občutku, daš mu vedeti, da ti je všeč in si zainteresiran, glavno pa je, da si ti, kar si! Ne pa neka oseba, ki se pretvarja.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
tist tip k bo meu u glavi kej si bo najdu drugo kera mu bo več pozornosti naklanjala...potem pa jokcate ko vam moški ne naklanja pozornosti...
jst bi si že drugo našu če bi se špilala te igrice...ker da se delaš nekaj kar nisi je nekaj najbolj odbijajočega.
jst bi si že drugo našu če bi se špilala te igrice...ker da se delaš nekaj kar nisi je nekaj najbolj odbijajočega.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
No js tut kukr mam informacije od fantou ... so mi sami pojamral nekteri ja lej una mi je dala znak d sm ji ušeč zj pa me ne šmirgla več tk d me je minal..
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
ja sej zakaj bi se špilu neke igrice kot da sem 5 let star...pol smo tipi nezreli...no ja tolk o temu...
mene tut mine...mi pa eye contact ne pomeni nič...lahko me gleda 16 ur pa me niti malo ne bo požgačkalo...ker nekatere rade izzivajo potem ko pa pride k stvari pa stisnejo rep med noge..
mene tut mine...mi pa eye contact ne pomeni nič...lahko me gleda 16 ur pa me niti malo ne bo požgačkalo...ker nekatere rade izzivajo potem ko pa pride k stvari pa stisnejo rep med noge..
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:ja sej zakaj bi se špilu neke igrice kot da sem 5 let star...pol smo tipi nezreli...no ja tolk o temu...
poznam 2 take no.ko ga pogleda pa misli da mu je že pokazala use. da ga ma rada , da ji je všeč .. ampak ne morem jima dopovedati da iz tega nič ne bo če ne bo seveda tip nje že prej opazil. in ko je pač ne šmirgla ( ker niti ne ve da ji je všeč) je non stop slabe volje in s kotičkom oči opreza za njim non stooop samo ne tako da jo vidii. No s tem ne narediš veliko . potem pa se dela ''hladno'' pred njim , ker misli da je zej čist zagret za njo pa bo on do nje pršo .heh. no sej ne da obsojam sam men je to mal logično da ne bo pršu .mogoč kaka zlo zlo mini izjema.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Nia, pričakoval in ful silil v to, al pač upal, da nau ostal sam pr lupčkih? Če upa, da se bosta še dol dala in pol, ko mu ti poveš, da nič ne bo, pač opusti upe - who could blaim him for hoping?
Men je delat se nedostopno kr neki. Če me nekdo zanima, mu odpišem normalno, ga povabim magar sama na pijačo, če se on ne zmiga (recimo, da se skoz kej prcava, ampak do povabila pa ne pride). Če mu ne bom zanimiva, ker se ne rabi trudit pa jebiga, itak nimava kej skp delat v tem primeru.
Men je delat se nedostopno kr neki. Če me nekdo zanima, mu odpišem normalno, ga povabim magar sama na pijačo, če se on ne zmiga (recimo, da se skoz kej prcava, ampak do povabila pa ne pride). Če mu ne bom zanimiva, ker se ne rabi trudit pa jebiga, itak nimava kej skp delat v tem primeru.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- Glorious*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2009
- Kraj: lj*
evva napisal/-a:Na začetku je to preverjeno učinkovita metoda. Ampak ne v tem smislu, da se ne poljubiš na prvem zmenku, to je zame itak obvezno, ampak v smislu, da mu ne odpišeš na sms takoj, ampak šele npr. po 6 urah, da se ne dobiš z njim vsakič, ko se njemu zahoče (pa čeprav si ful želiš), da se delaš, da ti je vseeno, če ti govori o kaki punci samo zato, da vidi če si ljubosumna in podobno...it always worked for me
no se cist strinjam stabo:) zakaj bi mele pa zrd tega slabo vest...pac mu ne odpisujs takoj na smse in se delas da te ne zanima tok...zakaj bi pa mogle tok laufat ce ti rece ce gresta na pijaco...pa ce se tok hocs se mors upret pa rect ej nimam casa kdaj drugic:) tale nedostopnost cis zmeri deluje:)) treba je met tipa u mezincu:))a ni lepo da on za tabo skace..ta filing je pa res konc:)
- Glorious*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2009
- Kraj: lj*
evva napisal/-a:pa ok, mogoče je res otročje, js priznam, da sm včasih res še prav otročja, sam učinkovito je blo pa vseen
ohja se prevec se strinjam stabo:) ce si nedostopn na zacetku si mu velik bl zanimiu in tko sm dobila usazga tipa...ja NIA sej tut pol k sta u zvezi nimas skos casa zanga...aves nekateri mamo tut frende in lejdis najt k gres vn s kolegicami in pac tipu ne odpisujs skos k ena obsedenka!..joj nism se nikol u lajfu slisala da je nedostopnost otročja:) nemorm vrjet...pomoje ce bi vidve k sta tok pametne gdaj tko ravnale s tipi k midve z evvo bi velik bolš skoz prsle...pa tut jst sm zmeri pustila tipa on se je pa ciis zalubu tko da nvm kaj mi pol kle nedostopnost ni pomagala...sam pac to ni blo to:))
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Glorious* napisal/-a:pa ce se tok hocs se mors upret pa rect ej nimam casa kdaj drugic:) tale nedostopnost cis zmeri deluje:)) treba je met tipa u mezincu:))a ni lepo da on za tabo skace..ta filing je pa res konc:)
Wow. Kakšne psihopatinje.
Glorious, ti ne iščeš zveze, ti iščeš power trip. In kar boš dobila, bo en mazohističen moški, ki ti bo od začetka nudil dober poligon za tvoje power tripe, na dolgi rok te pa ne bo zadovoljil, ker ga ne bo dovolj v gatah.
Delaj, kakor hočeš; imej zveze, kakršne hočeš; ampak meni je to, kar opisuješ, psihopatsko.
Ubogi tipi, ki si jih najdete. Prav res.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Glorious* napisal/-a:ja NIA sej tut pol k sta u zvezi nimas skos casa zanga...aves nekateri mamo tut frende in lejdis najt k gres vn s kolegicami in pac tipu ne odpisujs skos k ena obsedenka!
Ne mešat pojmov. To, da imaš svoje obveznosti in aktivnosti, nima za mišji kur** veze s fejkanjem nedostopnosti zato, da boš tipu bolj zanimiva.
Prvo je normalno življenje, ki se ne vrti okrog fanta, slednje je pa otročje.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
z eye contact sem predvsem mislu na to...da če ženska nekoga gleda takoj misli da ji je všeč...no če te gleda dolg časa in je pogled kar dolg si lahko začneš mislit ampak meni na žalost to ne pomeni nič...
tako kot je Alwaleed rekla, si oseba ki želiš imeti moč v razmerju in hočeš imeti vedno prav...razvajenci so ponavadi taki.
Glorious..."če se delaš nedostopno na začetku mu boš veliko bolj zanimiva"
s tem se ne strinjam, zakaj? ker če naleti na tipa ki ima možgane v glavi bo on usmeru pozornost na neko drugo punco in pol se bo ona sama žrla ker se je špilala nedostopno...če pa naleti na tipa ki ima prepih v glavi (aka copata) je pa itq vseeno kaj naredi
tako kot je Alwaleed rekla, si oseba ki želiš imeti moč v razmerju in hočeš imeti vedno prav...razvajenci so ponavadi taki.
Glorious..."če se delaš nedostopno na začetku mu boš veliko bolj zanimiva"
s tem se ne strinjam, zakaj? ker če naleti na tipa ki ima možgane v glavi bo on usmeru pozornost na neko drugo punco in pol se bo ona sama žrla ker se je špilala nedostopno...če pa naleti na tipa ki ima prepih v glavi (aka copata) je pa itq vseeno kaj naredi
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
evva napisal/-a:... Veš kolko maš parov, kjer eden ni zaljubljen, drugi pa je, pa sta recimo skupaj že 10 let, ker sta zvezo gradila pač na nekem prijateljstvu, medsebojnem spoštovanju... in to zate ni resna zveza?? Oprosti ne govori neumnosti...
moje mnenje:
js v takem primeru ne bi rekla da je to normalna zveza.. to se mi zdi da je samo neko igranje in hlinjenje ljubezni. al pa gre za zvezo dveh prijateljev s privilegiji če se lah tk izrazim.. se mi smili un kr vztraja v zvezi in ni zaljubljen.. po eni strani tut neumen..
nevem no..po mojem mnenju je tko da če se dva že na začetku neki izmikata (bi pa ne bi pa nevem...ja,ne..) pol je že sam začetek zaigran.. nezrelo se mi zdi to no. Js mam rada stvari razčiščene pa naj bo začetek, vmes al pa konc. če mi je nekdo ušeč mi je pač ušeč in pika. mu povem.. sej ga ne ubijem s tem.
..worrying is dreaming in the wrong direction..
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
jullia_ napisal/-a:Glorious* napisal/-a:ja NIA sej tut pol k sta u zvezi nimas skos casa zanga...aves nekateri mamo tut frende in lejdis najt k gres vn s kolegicami in pac tipu ne odpisujs skos k ena obsedenka!
Ne mešat pojmov. To, da imaš svoje obveznosti in aktivnosti, nima za mišji kur** veze s fejkanjem nedostopnosti zato, da boš tipu bolj zanimiva.
Prvo je normalno življenje, ki se ne vrti okrog fanta, slednje je pa otročje.
Se strinjam z jullio_. Kaj ima nedostopnost veze s tem, da imaš ti tudi po tem, ko srečaš nekega tebi simpatičnega fanta, s katerim bi imel kaj več, veze s tem, kaj delaš v svojem prostem času (ala lejdis najt, ipd.). Verjemi, še za nobenim tipom nisem lazla, nobenih kolegov zanemarjala zrd tega, nism hodila vn samo s tipom in bla bla bla, hkrati se pa nisem šla tudi teh najstniških for nedostopnosti. To smo se šli, ko smo bli stari 16 let, pa smo hotl prevert, če bo kdo kot nor letu za tabo pa kok časa bo zdrzu, ne pa ko smo iskal resnga fanta.
Prvi neprebran prispevek • 139 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov