Nedostopnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Nov. 2009 18:58

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 9:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Nov. 2009 19:00

pa ok, mogoče je res otročje, js priznam, da sm včasih res še prav otročja, sam učinkovito je blo pa vseen :D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Nov. 2009 19:02

red_rose napisal/-a:in kaksna resna zveza se ti je zgodila v teh 10mesecih, da niti seksala nista? (saj si namrec v drugi temi napisala da je bil tvoj fant en in edini spolni partner v tvojem zivljenju)

no, kaksna je bila ta resna zveza, 10 mesecev trajajoca, brez seksa, v kateri si ti na zacetku igrala nedostopno ice queen?=)

Jap res je, nisva seksala, ker ga nism mela rada, samo všeč mi je bil, jaz pa pač brez ljubezni ne morm seksat in je čist razumeu(bogi). Nisva bla skupi 10 mescev, ampak mal manj kot 6, je pa biu ful zaljubljen, tko da očitno nimaš prov :roll:
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 23. Nov. 2009 19:03

naj bi učinkval zto ker imajo fantje raje nekaj za kar se morajo malo dokazati in ne nekaj kar lahko takoj dobijo. :wink:
ampak še zmeraj ostajam pri svojem mnenju . to ni zame (:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 23. Nov. 2009 19:03

evva to, da ti nisi zaljubljena on pa full, NI resna zveza! :D midve pa ze od zacetka govoriva o resnih zvezah...remember? :wink:
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Nov. 2009 19:05

to pa nimaš prav, človek včasih pač ne ugotovi takoj, da ni to to, jaz sem se s tem fantom videvala skoraj vsak dan. Veš kolko maš parov, kjer eden ni zaljubljen, drugi pa je, pa sta recimo skupaj že 10 let, ker sta zvezo gradila pač na nekem prijateljstvu, medsebojnem spoštovanju... in to zate ni resna zveza?? Oprosti ne govori neumnosti...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 23. Nov. 2009 19:07

pa vidva nista bla skupaj 10 let! kako ne dojames :lach: =)

ti trdis, da si imela resno zvezo s fantom, ki je trajala 6 mesecev, na zacetku si se delala nedostopno, on zaljubljen vate, ti ne vanj, niti seksala nista, ker ti ni blo tok do njega, in to je resna zveza? bravo, potem sem jaz mela resno zvezo ze v mali soli :D (smo se vsak dan skupaj igrali in drzali za rokce, pa full je bil zaljubljen vame :P )
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Nov. 2009 19:11

evva, dokaz, da tvoja metoda deluje, je ena zveza, ki se je začela pri 15ih (močno dvomim, da si takrat imela kakšno hudo dodelano taktiko osvajanja moških) in en rebound guy, ki je bil itak slepo zaljubljen vate, da te je pol leta čakal, tebi se je pa zanj jebalo, torej se nisi delala nedostopne, ampak si to v resnici bila.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Nov. 2009 19:12

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 9:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Nov. 2009 19:15

red_rose mislm da si mal zgrešeno določene stvari interpretiraš, se pravi zate par, ki ne seksa, nima resne zveze?? daj nehaj. moj fotr pa mt sta se po 6 mescih poznanstva poročila, pa tud nista seksala pred tem, mislm lej neumnosti trosiš sori. Že to da postavljaš na isto raven držanje za rokce otrok v mali šoli in pa nek par (recimo ona 21, on 33), ki sta dejansko skupaj skoraj vsak dan,se tudi poljubljata in počneta dost stvari skupaj, razen tega da seksata, dost pove o tvojem načinu razmišljanja. Mal smešno, ampak ok, to je tvoje mnenje :wink:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 23. Nov. 2009 19:18

ja, po pricakovanjih si me popolnoma narobe razumela... =) zdaj si pa preberi se ostala dva odgovora ki sta se pojavila v teh 8 minutah kar si pisala svoj post :D
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a undercover » 23. Nov. 2009 19:18

~NIA~ napisal/-a:oh verjemi, da se moj dokazuje že 3 leta :)

No raje dosežem to kot pa da se zame trudi samo na začetku potem pa je vse tako samoumevno :D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Nov. 2009 19:27

jullia_ napisal/-a:evva, dokaz, da tvoja metoda deluje, je ena zveza, ki se je začela pri 15ih (močno dvomim, da si takrat imela kakšno hudo dodelano taktiko osvajanja moških) in en rebound guy, ki je bil itak slepo zaljubljen vate, da te je pol leta čakal, tebi se je pa zanj jebalo, torej se nisi delala nedostopne, ampak si to v resnici bila.

Julia men ni blo treba nikol met hudo dodelane taktike za osvajanje moških, ker so ponavadi oni osvajali mene, ne jaz njih, men so te metode nedostopnosti bolj za hec, za zabavo, ker me drugi tipi ne zanimajo, mi je pa zanimivo videt, kok oni zagreti postanejo, če se ženska dela nedostopno...glej 8 let sem že s tipom, sem mela pa tud v tem času kar sem z njim ogromno priložnosti biti z drugimi, nekateri sploh niso vedl, da mam fanta, pa se mal hecaš z njimi, pa so čist bogi k kužki letijo za tabo, pa ti težijo tud po par mescov, dokler ga dejansko ne postaviš na hladno in mu poveš "Sori js mam tipa". Joj punce moje drage, ne rabte me učit taktike, ne pomen, če mam fanta 8 let, da si ne morm privoščit mal zabave. Moški znajo bit zaljubljeni do ušes tud če mu sploh lupčka ne daš, kaj šele da ne seksaš z njim, tko da res... :wink: ....
Zadnjič spremenil evva, dne 23. Nov. 2009 19:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Nov. 2009 19:28

Še nekaj mi je prišlo na pamet. Zakaj ene ženske (evva, ni namenjeno direktno tebi, pisano je splošno, samo ta oblika glagola se mi zdi najbolj primerna) zvezo jemljete kot nekakšen dvoboj med moškim in žensko? On je svinja, ki hoče samo seks, ona mora potegnit prave poteze, da bo iz vsega skupaj iztržila poroko.
V resnici gre pa samo za dva posameznika, ki sta si v osnovi všeč in bi šla rada skupaj na kavo. A je res treba vse tako zakomplicirat in že po treh dneh gradit dosmrtno zvezo?
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Nov. 2009 19:31

jullia_ napisal/-a:Še nekaj mi je prišlo na pamet. Zakaj ene ženske (evva, ni namenjeno direktno tebi, pisano je splošno, samo ta oblika glagola se mi zdi najbolj primerna) zvezo jemljete kot nekakšen dvoboj med moškim in žensko? On je svinja, ki hoče samo seks, ona mora potegnit prave poteze, da bo iz vsega skupaj iztržila poroko.
V resnici gre pa samo za dva posameznika, ki sta si v osnovi všeč in bi šla rada skupaj na kavo. A je res treba vse tako zakomplicirat in že po treh dneh gradit dosmrtno zvezo?

Zanimivo vprašanje, res....bom premislila mal s to svojo otročjo glavo hahahah, pa bom napisala odgovor, ko se kaj pametnega spomnim :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov