Nedostopnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 139 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ja. ampak obstaja močna razlika med stopnjo zainteresiranosti.
nekaj je nekomu pokazat, da ti je všeč in ga ne vodit za nos. drugo je potem obsesivno pisanje sms-ov (npr. kot tisti neprivlačni tip od delusional, ki ji teži po msn in noče nehat), čakanje pred njegovim blokom, da ga lahko vidiš in vse ostale oblike teženja.
valda, da mu ne takoj zatežiž z debato kdaj bi on mel froce in mu prepoveš, da ima frendice. ampak ledena princesa act pač ni zame, ker sem preveč direktna in iskrena, da bi bla sploh zmožna furat neke ledene poglede in ne odpisovat na sms-e (če je interes viden iz obeh smeri, se ve).
nekaj je nekomu pokazat, da ti je všeč in ga ne vodit za nos. drugo je potem obsesivno pisanje sms-ov (npr. kot tisti neprivlačni tip od delusional, ki ji teži po msn in noče nehat), čakanje pred njegovim blokom, da ga lahko vidiš in vse ostale oblike teženja.
valda, da mu ne takoj zatežiž z debato kdaj bi on mel froce in mu prepoveš, da ima frendice. ampak ledena princesa act pač ni zame, ker sem preveč direktna in iskrena, da bi bla sploh zmožna furat neke ledene poglede in ne odpisovat na sms-e (če je interes viden iz obeh smeri, se ve).
- Twitch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2008
- Kraj: Paradiž
Jest mam eno tako zanimivo sceno zdej.
Spoznal neko punco pred parimi tedni in bla skupej tolko časa približno. Kj več kakor od poljubov, stiskanje riti in rok itak ni bilo. Interes je bil viden od obeh strani, nakar babnica kakor strela z jasnega začne mutiti in postane negotova ter reče, da se ne počuti godna za neke resne zveze in da rabi nekaj časa da uredi neke zadeve sama s seboj, ker ima pač neke probleme. Verjetno me nima nič več rada ali je spoznala "boljšega" drugega ali je res to kar govori v kar dvomim al pa je umes bilokaj drugega al se igra neke igrce.
Nej odjebem jo?
Spoznal neko punco pred parimi tedni in bla skupej tolko časa približno. Kj več kakor od poljubov, stiskanje riti in rok itak ni bilo. Interes je bil viden od obeh strani, nakar babnica kakor strela z jasnega začne mutiti in postane negotova ter reče, da se ne počuti godna za neke resne zveze in da rabi nekaj časa da uredi neke zadeve sama s seboj, ker ima pač neke probleme. Verjetno me nima nič več rada ali je spoznala "boljšega" drugega ali je res to kar govori v kar dvomim al pa je umes bilokaj drugega al se igra neke igrce.
Nej odjebem jo?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
zakaj bi bil scenarij, da govori resnico, tako neverjeten?
mogoče je po začetnih fazah spoznavanja, ugotovila, da ji kakorkoli ne ustrezaš.
veš, ne igramo se zmeraj igric. mogoče se slabo ljupčkaš in je ugotovila, da bo bolje, da si koga drugega omisliš
noben od nas ne more zagotovo vedeti, kaj njej dogaja v glavi.
mogoče je po začetnih fazah spoznavanja, ugotovila, da ji kakorkoli ne ustrezaš.
veš, ne igramo se zmeraj igric. mogoče se slabo ljupčkaš in je ugotovila, da bo bolje, da si koga drugega omisliš
noben od nas ne more zagotovo vedeti, kaj njej dogaja v glavi.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
Twitch to se je men tut zgodilo samo da sem bila na mestu te punce.po kakih 3 tednih mi je vse postalo preveč hitro in zdelo se mi je da za takšne veze nisem(ker sem se prej razšla z bivšim pred kratkim) in sem se ustrašila kaj bo s tega da pač to ni zame.vsaj sedaj še ne.
rekla sem mu da rabim malo časa zase ampak kasneje sem ugotovila da je bil vse to samo strah in sedaj najina veza traja nekaj mesecev.
punca te je v teh tednih spoznavala in zgleda jo je nekaj začelo motiti .
je čisto verjetna zgodba:D
odjebi ? amm.če nimaš več kej šans pr njej ja.bo najbolje da jo pozabiš drugače pa probaj, če nimaš kaj zgubiti.
rekla sem mu da rabim malo časa zase ampak kasneje sem ugotovila da je bil vse to samo strah in sedaj najina veza traja nekaj mesecev.
punca te je v teh tednih spoznavala in zgleda jo je nekaj začelo motiti .
je čisto verjetna zgodba:D
odjebi ? amm.če nimaš več kej šans pr njej ja.bo najbolje da jo pozabiš drugače pa probaj, če nimaš kaj zgubiti.
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
^^ , js sm ravno pred dvema tednoma dala cifro enmu takemu..pa sploh ne vem zakaj. Verjetno je takrat zapasalo dejstvo, da bo kdo poklicau za drink, napisau kšn sms..kaj pa vem. In v bistvu se sploh ne grizem, čeprav je tip ful navaliu tipi to delajo še prevečkrat, vsaj kolegicam, meni se sicer to še ni zgodilo..verjetno, če je v kakšnem obdobju pomnjkanje kvalitetnih tipov in če si zunaj malo pod vpivom substanc, daš cifro tud kšnemu, ki v bistvu nima šans
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Jochie napisal/-a:zanima me, zakaj ženske dajete msn naslove, telefonske cifre in ostale zadevščine tipom, ki vam niso zanimivi???
Js nekak ne morem rečt ne...ponavad so ful prijazni in tko z upanjem vprašajo, da je to res najmanj kar lahk nardim...in če mi tip res ni, mu dam pač narobe cifro (stvar takoj rešena...pač, mal sm se zmotla oz. nisi me prav razumeu )
Drgač pa glede nedostopnosti...ena prava mera more bit. Če si preveč ice queen ni dobr, pa tud če si preveč obsedena s tipom ni vredu. Pač neki vmes
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz ne vem, zakaj si tiste, ki pač furate tole nedostopnost predstavljate da tiste, ki tega ne počnemo se pa dobesedno in obupano mečemo tipom/tipu pod noge.
Eni imamo v življenju še kaj več za počet kot gledat in filmsko vzdihovat v telefon, oh, ali bo le poklical (Hamlet poza). Jaz pač odgovorim npr. na sms, če ga vidim pravočasno in če imam čas, če ne, pa pač kasneje. In se mi ne zdi, da kažem preveč entuiziazma s tem, ko ga ne pustim čakat zanalašč 6 ur oziroma da furam nedostopnost, če sem res zelo zaposlena.
O dajanju cifer in msn naslovov.... No, jaz sem glede tega kar odkrita in lepo rečem da kr ne, da se midva pa nimama kaj za pogovarjat. Case closed.
Eni imamo v življenju še kaj več za počet kot gledat in filmsko vzdihovat v telefon, oh, ali bo le poklical (Hamlet poza). Jaz pač odgovorim npr. na sms, če ga vidim pravočasno in če imam čas, če ne, pa pač kasneje. In se mi ne zdi, da kažem preveč entuiziazma s tem, ko ga ne pustim čakat zanalašč 6 ur oziroma da furam nedostopnost, če sem res zelo zaposlena.
O dajanju cifer in msn naslovov.... No, jaz sem glede tega kar odkrita in lepo rečem da kr ne, da se midva pa nimama kaj za pogovarjat. Case closed.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Mene je zadnjič nek tip (večkrat se srečava, pogosto se lepo pogledava, mal poflirtava ) vprašal, če bi mu dala cifro, pa sm samo odgovorila: Ne. Pa me tko mal čudn pogleda: Ne? Pa js: Ne! In pol tko prbije: Mhm, plus točka, plus točka... Tko da očitno se nekaterim dopade nedostopnost.
Načeloma pa ne dajem cifre kar tako, ponavadi reče, da se kaj pomenmo, če se še kje srečamo, pa je!
Načeloma pa ne dajem cifre kar tako, ponavadi reče, da se kaj pomenmo, če se še kje srečamo, pa je!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst dam vsakmu cifro, sam da mi neha težit in me spusti naprej. in misli da če je dobu cifro, da je to nevemkaj.
pol če vidim kako neznano cifro, se javim, in če mi tip ni všeč, rečem da sem bla pijana in da se nič ne spomenm in da ga bom že poklicala za pijačo
pol če vidim kako neznano cifro, se javim, in če mi tip ni všeč, rečem da sem bla pijana in da se nič ne spomenm in da ga bom že poklicala za pijačo
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:zdej me zanima tko ena stvar ki mi ne da miru...ne iz mojih izkušenj ampak drugih...
a ve punce jemljete to nedostopnost tut v tej smeri, da človeku dajete lažno upanje in pol kr od enkrat mate tipa in ste zasedene?
oz. zakaj dajete tipom lažno upanje in potem ga skenslate...ker vam karakterno ni všeč, ima napake ???
lp
To je tud zgrešeno. In opazujem pri enih prijatlcah. Ti tipi se mi pa res smiljo.
Res je egotripanje, ja.
Pol čez neki cajta, ko si najde drugo punco, ji je pa naenkrat všeč. Kr neki.
- I <3 Trance
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2009
- Kraj: Maribor
Jas gledam na to tak:
- Počasi nas bo že 7 milijard
- Moških je 50,3%
- Žensk pa 49,7%
- Povprečna življenjska doba v razvitem svetu je 75 let
Nima se smisla ukvarjat z "WANNABE" nedostopnimi, je veliko boljših "substitutov" še okoli po svetu.
- Počasi nas bo že 7 milijard
- Moških je 50,3%
- Žensk pa 49,7%
- Povprečna življenjska doba v razvitem svetu je 75 let
Nima se smisla ukvarjat z "WANNABE" nedostopnimi, je veliko boljših "substitutov" še okoli po svetu.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Js tudi dam vsakemu številko (čeprou zadnje čase je bolj FB aktualn), ma sam iz olike. Če mi tip ni všeč ga shranim pod "ne se javit" in tle se konča z moje strani.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
zdej pretirana nedostopnost ni kul...tut pretirana dostopnost tut ni kul...glih neki umes
drgač pa če vizualno ni glih na višku še ne pomeni da ni dober človek in da ga moraš grdo skenslat...lepa beseda lepo mesto najde.
nekaterih moških ne razumem, ki ne dobijo številke (tut če mu lepo reče pač da noče) takoj pravjo: kera kur*a ??? WTF?
se grem stavt da če bi ena bajsa pršla do tega tipa pa prašala za cifro je tut ne bi dal...pa smo tam
Prvi neprebran prispevek • 139 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]