nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%
Skupaj glasov : 1660

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 11. Feb. 2007 23:37

ja samo to tko JE ... to je na nek način njihova kultura ... to ni zaradi neumnosti, zaradi teha, ker jih nekdo prisili ampak zato, ker tko je že stoletje. In spremenit takih stvari ne moreš
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Feb. 2007 23:47

ne, to ej za to, ker gledajo naprej k konji in ne vidijo nič drugega kot samo tiste tri bajte na otoku in pa par dreves..
res je da je tko že stoletja, ampak vseen bi se da spremenit...nekateri pač živijo še v pradavnini...tko kot je moja bakica glede vsega še vedno v jugoslaviji :lach:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 12. Feb. 2007 0:01

ja no, ampak tiste punce niso isto kot te smrklje, ki izgubije nedolžnost pri 12 letih samo, da so prve v razredu in so potem glavne :?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 26. Feb. 2007 12:28

ceprav se je to zgodilo pri rosnih 14. ne bi glede tega nic spreminjala...se je pac zgodilo ko se je ...nikoli nisem neki obžalovala tega ali se sekirala....itak da ze zdavnaj nisem vec s tem deckom, v bistvu sploh nikoli nisva bla skupaj...ampak sva bla bolj 'fak frenda'....
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 26. Feb. 2007 12:33

jemina napisal/-a:ja no, ampak tiste punce niso isto kot te smrklje, ki izgubije nedolžnost pri 12 letih samo, da so prve v razredu in so potem glavne :?

a to se res dogaja?kva a pol pa se kadit zacnes pa sii res frajlica? :roll:
gobica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a gobica » 28. Feb. 2007 9:33

Halo!

A pa je tuki tud kšna, ki se bo ostala nedolžna do poroke?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 28. Feb. 2007 13:05

gobica napisal/-a:Halo!

ja to bi mojim tastarim blo dost ql :lol:
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 28. Feb. 2007 18:50

Razmišljam o tem.
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkica* » 28. Feb. 2007 20:27

no js sm stara skor ž 16,pa še nism mela tipa.pa bi ga ž fulllllll rada mela pa to..... :( sam očitn nebo nč al kako?!ko tkole gledam ste nekatere pr 16(pa že prej)že izgubile nedolžnost,js še pa tipa nimam :cry: sam a mislite da je to normaln?nevem ka nei nardim,ker mislim da sm ž dost stara..... :roll:
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 28. Feb. 2007 20:38

tinkica, kam se ti mudi? to je nekaj najbolj neumnega, da misliš da bi morala zgubiti nedolžnost ker si dovolj stara. to se zgodi takrat, ko si zaljubljen in čutiš da je pravi čas. če hitiš, ponavadi ne dobiš preveč dobrih izkušenj. sicer si pa še mlada, ko sem bila jaz stara 16 tudi še nisem imela nobenega fanta ;) potem sem pa malo pred 18im doživela prvi seks. je bil boleč, ampak vseen lep :) mi ni nič žal.
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 28. Feb. 2007 20:41

Jaz sem jo pri 18ih z prvim resnim fantom. Samo nisem nikoli razumela punc, ki so si to želele čimprej izgubiti :gruebel:

Res ne vem, zakaj hudiča se ti tok mudi. A bi to rada zarad sebe, ker si tok blazno potrebna, al bi rada, da bi sošolke izvedele, da si že seksala?

Vzemi si čas. ;)
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkica* » 28. Feb. 2007 21:21

Zvoncica napisal/-a:Jaz sem jo pri 18ih z prvim resnim fantom. Samo nisem nikoli razumela punc, ki so si to želele čimprej izgubiti :gruebel:

Res ne vem, zakaj hudiča se ti tok mudi. A bi to rada zarad sebe, ker si tok blazno potrebna, al bi rada, da bi sošolke izvedele, da si že seksala? Vzemi si čas. ;)

sam vse že majo tipa pa to...pa bi ga js tut rada mela,k mi je ful lepo ko tko gledam 2 ki se mata rada... :) pa sei ne gre glih za sex,amak zdei že majo pr teh letih vse tipa,pa me je u bistvu sram priznat da ga še nism mela :(
*tejč*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *tejč* » 28. Feb. 2007 21:42

*tinkica* napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:Jaz sem jo pri 18ih z prvim resnim fantom. Samo nisem nikoli razumela punc, ki so si to želele čimprej izgubiti :gruebel:

Res ne vem, zakaj hudiča se ti tok mudi. A bi to rada zarad sebe, ker si tok blazno potrebna, al bi rada, da bi sošolke izvedele, da si že seksala? Vzemi si čas. ;)

sam vse že majo tipa pa to...pa bi ga js tut rada mela,k mi je ful lepo ko tko gledam 2 ki se mata rada... :) pa sei ne gre glih za sex,amak zdei že majo pr teh letih vse tipa,pa me je u bistvu sram priznat da ga še nism mela :(

No, d se ne boš tko čudno počutla, ti bom "pomagala". Jst sm stara 18 let, čez dobr mesc bom 19, pa loh priznam, d še nism mela resnega fanta, nism niti še sexala...upam,d ti je zdj kj laži pr srcu..če pa ne, pa ne vem kko ti pomagat...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 01. Mar. 2007 10:12

chiqqa napisal/-a:

ja to bi mojim tastarim blo dost ql :lol:

o ja mojim tudi :D

*tinkica* pa kam se ti mudi? Pa kaj če majo vse že fanta tud ti ga boš mela.Vse ob svojem času.In naj se ti nikamor ne mudi ne z fantom ne z seksom :)
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 01. Mar. 2007 10:41

*tinkica* napisal/-a:

a daj daj. vse pride ob svojem času, če hitiš se lahko samo opečeš. ne rabiš imeti fanta, da si lahko srečna. in tudi ne rabiš seksat zato. ko boš to spoznala, in ko se boš naučila biti srečna sama s sabo, boš šele pripravljena na fanta :) govorim iz izkušenj.
tako da ti se samo sprosti, zažuraj ga s kolegicami, dokler je še čas. spusti se tudi v kakšno avanturico brez seksa...to ne more škoditi ;) potem ko boš imela resnega fanta, bo za vse to že prepozno :)
to infinity and beyond!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]