nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BabyBlue` - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
mja sej vem da bi mi blo verjetno zou ce bi jo zgubila pr 14... pa sej ni problem da sm pr 20 se kr nedolzna problem je da bom gutov se neki casa ker ne najdem tistga taprauga...sej vem da pride takt k ga najmn prcakujes... sam nism mela se nikol resne veze in se ze sprasujem ce je zmano kaj narobe a je res sam to da sm prevec zbircna k sej se najdejo tipi sam nikol ne taki da bi bli se men usec... ce je pa men kksn usec ma pa zih punco al pa mu tut bliz ne morm pridt...
uglavnm res hvala za vase odgovore:) me veseli da me saj nekatere razumete zakaj sm se nedolzna ker ko sm to ze kksn let nazaj povedala eni kolegici se ji je ful cudno zdelo in ni vedla kaj se cakam da zdej je pa ze tazadn cajt kao...
uglavnm res hvala za vase odgovore:) me veseli da me saj nekatere razumete zakaj sm se nedolzna ker ko sm to ze kksn let nazaj povedala eni kolegici se ji je ful cudno zdelo in ni vedla kaj se cakam da zdej je pa ze tazadn cajt kao...
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
jas pa sem jo izgubla pri 16h...s tipom ko sma bla 1mes skup..pol sma ga pa sam bluzla še..no sej sm bla zatrapana vanj tak da mi ni žav...sam sm ful trpela ko sem zvedla da me je sam v glavo jebav po domače...
sam ka češ, fajn je pa le blo..se je vsaj potrudo ker je vedo...hehe
sam ka češ, fajn je pa le blo..se je vsaj potrudo ker je vedo...hehe
- **brown_eye**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
- Kraj: somwhere over the rainbow
Jz sm nedolžnost zgubla pr 16 z enim tipom, ki sm ga u bistvu spoznala že eno leto prej na morju, in sva že takrt neki šmirala, vendar dlje kot do poljubov ni prišlo....no naslednje leto sva se zopet srečala na morju..in seveda je spet preskočola iskirca med nama.......in potem se je zgodilo nekega večera....morm rečt, da je blo zelo lepo..tip se je zelo potrudil, tud ambient je bil romantičen...svečke, morje, plaža....tist perfect.....in morm rečt da mi ni bilo nikol žal, da sm prav z njim izgubila nedolžnoat.....potem sva bla še skupaj kakšne 4 mesece.potem pa sva prekinila vse stike...ker se pač ni izšlo.....razdalja med nama je bla pač prevelka ...
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
Izgubila sem jo pri 16. letih in ni mi žal, saj je bilo lepo in oba sva si to po pol leta zveze to želela in bila pripravljena na to izkušnjo, saj je bilo za oba prvič...
S tem fantom nisem več, ampak imam še vedno lepe spomine nanj in na najin odnos. in sem vesela, ker je bila prva izkušnja tako lepa ter da mi ne bo za to nikoli žal
S tem fantom nisem več, ampak imam še vedno lepe spomine nanj in na najin odnos. in sem vesela, ker je bila prva izkušnja tako lepa ter da mi ne bo za to nikoli žal
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
- Nata_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz je se nisem ( sicer sem mlada - 15 ) pa je tut ne nameravam se nekaj casa kr mi je ful cudno.. mislim, ce pomislim na to, da bi se zdaj slekla pred nekim tipom.. ojoj
drugace pa se mi zdi da nekatere tipe bolj privlacim s tem ( ker bi vsak rad bil prvi al pa kaj ) -> upam da ni spadlo vun prevec samovsecno?
No, kakorkoli.. aja ne dajem prevelikega pomena nedolznosti.. heh
drugace pa se mi zdi da nekatere tipe bolj privlacim s tem ( ker bi vsak rad bil prvi al pa kaj ) -> upam da ni spadlo vun prevec samovsecno?
No, kakorkoli.. aja ne dajem prevelikega pomena nedolznosti.. heh
-
Lady Chatterley - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
moj prvič je bil pri 17-ih. zgodil se je točno tako, kot sem hotela. brez čustev, z enim zelo dobrim tipom, ki je stvar obvladal. nisva si izmenjala telefonsk, se pa še vedno pozdravima, če se srečava. vem, ni ravno najbolj romantično, ampak enostavno se mi ni dalo čakati na "pravega". (še dobro, ker ga še zmeraj ni.. kaj vse bi zamudila! )
-
Lady Chatterley - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
aja, pa jemina.. definitivno se bom tiste noči spominjala večno. in sem prepričana, da je bilo meni veliko lepše in predvsem bolje kot marsikateri, ki so zgubile nedolžnost z "ljubeznijo svojega življenja"
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Ne ga ne morš (vsaj jaz ne)!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja, lahko...tud s tamponom lahko...ampak je odvisno od posameznice, kot je že sicuryti rekel/rekla...
ampak dobro, sej pri sami izgubi nedolžnosti se (vsaj pri meni) niti ne šteje tista kožica notr, ki itaq ne prinese druzga kot kri al pa bolečino ...meni je bolj pomemben sam prvi sex...z osebo, ki jo imaš rad in da ti je pač lepo...
ampak dobro, sej pri sami izgubi nedolžnosti se (vsaj pri meni) niti ne šteje tista kožica notr, ki itaq ne prinese druzga kot kri al pa bolečino ...meni je bolj pomemben sam prvi sex...z osebo, ki jo imaš rad in da ti je pač lepo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov