nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%
Skupaj glasov : 1660

Uporabniški avatar
sixty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a sixty » 15. Nov. 2006 18:58

ja no... mal pred 17 rojstnim dnevom..
pravzaprav mi je blo kar mal že čudno, ker so me že vsi gledali, da kaj še čakam.. sam zame to ni blo vseen tko kasno...
vglavnem.. blo je ful vredu in lepo.. s fantom sem takrat hodila nekaj mesecev... sedaj nisva več skupaj...
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 16. Nov. 2006 20:59

sixty napisal/-a:ja no... mal pred 17 rojstnim dnevom..
pravzaprav mi je blo kar mal že čudno, ker so me že vsi gledali, da kaj še čakam..

Škoda, da jim nisi rekla, naj si dajo pregledat možgane. Mogoče pol ne bi več trosili traparij okoli.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 03. Dec. 2006 13:43

kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih? - Pr 17letih:) No sj tok sm tud zdy stara. Blo je pa na morju na najino prvo obletnico..tko na plaži:)

ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
Ne bi spremenila.
Ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
Ja:)
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 03. Dec. 2006 16:10

Js sem malo pred 16. rojstnim dnevom prvič.
Blo je fenomenalno!
Sicer nisva več skupaj, ampak sem vesela, da sem to doživela z njim, ker je bla to res tista prva velika ljubezen.
..::never make somebody your everything, cause when he's gone you've got nothing::..
Libra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Libra » 03. Dec. 2006 22:45

Pri 17h. V bistvu pred kratkim. Ne bi spremenila tega. Še vedno sem z istim partnerjem.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 04. Dec. 2006 21:43

mala17 napisal/-a:saj sama ne vem kakšno mnenje :)

saj vem, da moram počakati na to kdaj bom pripravljena in bom kar vedela, da je to to...a potem slišim od prijateljev, da se samo enkrat živi in, da naj uživam - in večino časa se držim tega pravila.
...ko pa pride do te teme pa ne vem kaj bil...bi ne bi...
včasih si mislin, kaj pa je to takega saj to vsi počnejo...potem se pa spomnin, da prvič je pa vseeno prvič.
kot imajo prvi fant, prvi zmenek, prvi poljub posebno mesto v srcu ima še prvi seks toliko bolj....ali?

hvala, da se "ukvarjate"z mojimi micro predsodki...če temu lahko tako rečem :) :razz:

če sm odkrita sm js še vedno nedolžna, ampak moja okolica pač zmotno misli, kakšne izkušnje mam js za sabo.
je blo že večkrat govora o tem in js tega nism ne potrdila ne ovrgla, zato so vsi kar sklepali da sm js to že dala skozi. tako da ne se sekirat. ni treba nč naredit če tega sama nočeš.
boš že sama vedla k bo cajt za to. (in jst tudi) :D

js še resnega fanta mela - moja najdaljša zveza je trajala 3 mesce, tako da po mojem mnenju niti nism še mela prave priložnosti. one night stand variante pa mislim da niso prave za tako velik korak (kot za koga),sicer pa je to moje razmišljanje in js s tem ne morem vplivat na nobenga.

u glavnem ne se sekirat, sej js se tud ne :wink:

lp
deklca21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2006
Kraj: novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a deklca21 » 08. Dec. 2006 17:47

js sm tud bla 17 stara.
ni mi žou, blo je fino, s tistim tipom sva bla skor 3 leta skupi....zdaj pa ne vem. kljub temu, da mam zaj drugega in da je sex s tem še bl fenomenalen...nič ne obžalujem.
Arielle
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Arielle » 29. Dec. 2006 10:41

15
Zadnjič spremenil Arielle, dne 01. Feb. 2007 19:29, skupaj popravljeno 1 krat.
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 30. Dec. 2006 14:14

Jaz sem pa že kar dolgo nazaj to prestala.Morem rečt da mi je malo žal,ker se je to zgodlo,ko sem bla stara nekaj manj kot 15 in ni blo s pravo osebo.Se še danes sekiram,zakaj nisem počakala do 17-ega leta,kot sem si govorla ves čas pred tem in bi blo meni lepše,še bolj pa mojemu zdajšnjemu fantu,ker sva res že dolgo skupaj (3 leta pa pol) in bi si on to dosti bolj zaslužil kot tisti,ki sva bla samo "prijatelja"
wildest dream
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: vsepovsod

Neprebrana objavaNapisal/-a wildest dream » 30. Dec. 2006 14:50

js sm pa prvič pri 16ih s tipom, s katerim sma bla pol še ful dolg skupi (bolj al manj 3 leta). čeprav nisma več skupi, mi ni žal, ker sm ga takrat mela ful rada in vem, da je tud on mel mene. sicer pa prvič ni blo nič posebnega, vsak naslednji seks je bil boljši :)
Uporabniški avatar
BabyBlue`
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a BabyBlue` » 07. Jan. 2007 11:31

... sej so ze bli momenti k bi jo lahka zgubla sam sm se odlocila da se nism bla prpravlena enkrt sm bla premlada drugic mi tipi niso bli usec tok...
res je pa da me je zlo strah bolecine in ko sm bla s tapravmu tipm sm pozabla na to in sva vlik stvari pocela sam dejansko da bi mi ga ˝not dau˝mi ga pa ni...mozno da zato ker je vedu da me je tko strah pa nisva bla skup pa nc takrt...
uglavnm zdej sm bla pred kratkm stara 20 in sm se kr nedolzna... problem je v tem tut da sm zlo zbircna in tut ce mi je ze kksn usec al pa da sm jest nemu mu ne pustim bliz (se sama ne vem zakaj) in tko bom pomoje na mojo zalost se kr neki casa ostala nedolzna:/
Uporabniški avatar
Anč!
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a Anč! » 07. Jan. 2007 11:43

BabyBlue` napisal/-a:... sej so ze bli momenti k bi jo lahka zgubla sam sm se odlocila da se nism bla prpravlena enkrt sm bla premlada drugic mi tipi niso bli usec tok...
res je pa da me je zlo strah bolecine in ko sm bla s tapravmu tipm sm pozabla na to in sva vlik stvari pocela sam dejansko da bi mi ga ˝not dau˝mi ga pa ni...mozno da zato ker je vedu da me je tko strah pa nisva bla skup pa nc takrt...
uglavnm zdej sm bla pred kratkm stara 20 in sm se kr nedolzna... problem je v tem tut da sm zlo zbircna in tut ce mi je ze kksn usec al pa da sm jest nemu mu ne pustim bliz (se sama ne vem zakaj) in tko bom pomoje na mojo zalost se kr neki casa ostala nedolzna:/

BabyBlue... lej jst sm jo zgubila pr 17 kr z enmu levmu k sploh do njega nism nc cutila.. pa mi je zej zou :grosseaugen: tko da.. prou je da si zbircna :respekt: pa da hocs the one za izgubo nedolznosti..
:respekt:
Vsiljevati svojo voljo drugim je nasilje...
..vsiljevati drugim samega sebe pa je višek nasilja...
[LAo Ce]
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 07. Jan. 2007 14:16

ej babyblue, ful dobr....pomojm je bols da je tko ker bos saj vedla kaj delas in cuts in tko kt pa da bi jo zgubla pr 14 kr tko za foro in bi ti blo pol zal..
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 07. Jan. 2007 14:39

...
Zadnjič spremenil kikyca, dne 16. Jul. 2010 20:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 07. Jan. 2007 15:03

Babyblue, pri meni je blo enako, pa so mi vsi pravli da sem preveč izbirčna itd. Pa sem vseen počakala na ta pravega, pa sem tud skoraj do 20. leta čakala. Pa kaj pol? Vem da me ma najraje, meni on tud največ pomeni, tak da se je splačalo čakat in mi niti malo ni žal.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov