nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
ja no... mal pred 17 rojstnim dnevom..
pravzaprav mi je blo kar mal že čudno, ker so me že vsi gledali, da kaj še čakam.. sam zame to ni blo vseen tko kasno...
vglavnem.. blo je ful vredu in lepo.. s fantom sem takrat hodila nekaj mesecev... sedaj nisva več skupaj...
pravzaprav mi je blo kar mal že čudno, ker so me že vsi gledali, da kaj še čakam.. sam zame to ni blo vseen tko kasno...
vglavnem.. blo je ful vredu in lepo.. s fantom sem takrat hodila nekaj mesecev... sedaj nisva več skupaj...
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
sixty napisal/-a:ja no... mal pred 17 rojstnim dnevom..
pravzaprav mi je blo kar mal že čudno, ker so me že vsi gledali, da kaj še čakam..
Škoda, da jim nisi rekla, naj si dajo pregledat možgane. Mogoče pol ne bi več trosili traparij okoli.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih? - Pr 17letih:) No sj tok sm tud zdy stara. Blo je pa na morju na najino prvo obletnico..tko na plaži:)
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
Ne bi spremenila.
Ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
Ja:)
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
Ne bi spremenila.
Ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
Ja:)
-
brunett - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 11. 2006
Js sem malo pred 16. rojstnim dnevom prvič.
Blo je fenomenalno!
Sicer nisva več skupaj, ampak sem vesela, da sem to doživela z njim, ker je bla to res tista prva velika ljubezen.
Blo je fenomenalno!
Sicer nisva več skupaj, ampak sem vesela, da sem to doživela z njim, ker je bla to res tista prva velika ljubezen.
..::never make somebody your everything, cause when he's gone you've got nothing::..
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
mala17 napisal/-a:saj sama ne vem kakšno mnenje
saj vem, da moram počakati na to kdaj bom pripravljena in bom kar vedela, da je to to...a potem slišim od prijateljev, da se samo enkrat živi in, da naj uživam - in večino časa se držim tega pravila.
...ko pa pride do te teme pa ne vem kaj bil...bi ne bi...
včasih si mislin, kaj pa je to takega saj to vsi počnejo...potem se pa spomnin, da prvič je pa vseeno prvič.
kot imajo prvi fant, prvi zmenek, prvi poljub posebno mesto v srcu ima še prvi seks toliko bolj....ali?
hvala, da se "ukvarjate"z mojimi micro predsodki...če temu lahko tako rečem
če sm odkrita sm js še vedno nedolžna, ampak moja okolica pač zmotno misli, kakšne izkušnje mam js za sabo.
je blo že večkrat govora o tem in js tega nism ne potrdila ne ovrgla, zato so vsi kar sklepali da sm js to že dala skozi. tako da ne se sekirat. ni treba nč naredit če tega sama nočeš.
boš že sama vedla k bo cajt za to. (in jst tudi)
js še resnega fanta mela - moja najdaljša zveza je trajala 3 mesce, tako da po mojem mnenju niti nism še mela prave priložnosti. one night stand variante pa mislim da niso prave za tako velik korak (kot za koga),sicer pa je to moje razmišljanje in js s tem ne morem vplivat na nobenga.
u glavnem ne se sekirat, sej js se tud ne
lp
- ma|ick4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Jaz sem pa že kar dolgo nazaj to prestala.Morem rečt da mi je malo žal,ker se je to zgodlo,ko sem bla stara nekaj manj kot 15 in ni blo s pravo osebo.Se še danes sekiram,zakaj nisem počakala do 17-ega leta,kot sem si govorla ves čas pred tem in bi blo meni lepše,še bolj pa mojemu zdajšnjemu fantu,ker sva res že dolgo skupaj (3 leta pa pol) in bi si on to dosti bolj zaslužil kot tisti,ki sva bla samo "prijatelja"
- wildest dream
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: vsepovsod
js sm pa prvič pri 16ih s tipom, s katerim sma bla pol še ful dolg skupi (bolj al manj 3 leta). čeprav nisma več skupi, mi ni žal, ker sm ga takrat mela ful rada in vem, da je tud on mel mene. sicer pa prvič ni blo nič posebnega, vsak naslednji seks je bil boljši
-
BabyBlue` - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
... sej so ze bli momenti k bi jo lahka zgubla sam sm se odlocila da se nism bla prpravlena enkrt sm bla premlada drugic mi tipi niso bli usec tok...
res je pa da me je zlo strah bolecine in ko sm bla s tapravmu tipm sm pozabla na to in sva vlik stvari pocela sam dejansko da bi mi ga ˝not dau˝mi ga pa ni...mozno da zato ker je vedu da me je tko strah pa nisva bla skup pa nc takrt...
uglavnm zdej sm bla pred kratkm stara 20 in sm se kr nedolzna... problem je v tem tut da sm zlo zbircna in tut ce mi je ze kksn usec al pa da sm jest nemu mu ne pustim bliz (se sama ne vem zakaj) in tko bom pomoje na mojo zalost se kr neki casa ostala nedolzna:/
res je pa da me je zlo strah bolecine in ko sm bla s tapravmu tipm sm pozabla na to in sva vlik stvari pocela sam dejansko da bi mi ga ˝not dau˝mi ga pa ni...mozno da zato ker je vedu da me je tko strah pa nisva bla skup pa nc takrt...
uglavnm zdej sm bla pred kratkm stara 20 in sm se kr nedolzna... problem je v tem tut da sm zlo zbircna in tut ce mi je ze kksn usec al pa da sm jest nemu mu ne pustim bliz (se sama ne vem zakaj) in tko bom pomoje na mojo zalost se kr neki casa ostala nedolzna:/
-
Anč! - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Bled
BabyBlue` napisal/-a:... sej so ze bli momenti k bi jo lahka zgubla sam sm se odlocila da se nism bla prpravlena enkrt sm bla premlada drugic mi tipi niso bli usec tok...
BabyBlue... lej jst sm jo zgubila pr 17 kr z enmu levmu k sploh do njega nism nc cutila.. pa mi je zej zou tko da.. prou je da si zbircna pa da hocs the one za izgubo nedolznosti..
Vsiljevati svojo voljo drugim je nasilje...
..vsiljevati drugim samega sebe pa je višek nasilja...
[LAo Ce]
..vsiljevati drugim samega sebe pa je višek nasilja...
[LAo Ce]
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Babyblue, pri meni je blo enako, pa so mi vsi pravli da sem preveč izbirčna itd. Pa sem vseen počakala na ta pravega, pa sem tud skoraj do 20. leta čakala. Pa kaj pol? Vem da me ma najraje, meni on tud največ pomeni, tak da se je splačalo čakat in mi niti malo ni žal.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov