nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Fantin, kaj pa tak odgovor: kondom ščiti "samo" pred neželeno zanositvijo in SPBji, ne pa tudi pred sexom?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
v VSAKI knjigi o sexu je par strani napisanih tudi o zaščiti.
in če ne drugo tudi pri kondomih na navodilih piše, da se ga natakne na nabrekel penis pred spolnim odnosom.
fantin a to veš, da je sex in spolni odnos isto?
mimogrede- koliko je star tale mladič?
in če ne drugo tudi pri kondomih na navodilih piše, da se ga natakne na nabrekel penis pred spolnim odnosom.
fantin a to veš, da je sex in spolni odnos isto?
mimogrede- koliko je star tale mladič?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
purple_rain napisal/-a:Fantin, kaj pa tak odgovor: kondom ščiti "samo" pred neželeno zanositvijo in SPBji, ne pa tudi pred sexom?
rofl
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
ma joj Fantin, kake maš, tebi ni pomoči...
Če si res prebral knjige pri 10-ih, mam občutek da si dost pozabil od takrat, tak da predlagam da obnoviš svoje (ne) znanje.
Glede tvoje bivše ne bi komentirala zadev, ker si jo ti omenjal v vsaki temi, potem pa obtoževal nas (s foruma) da jo mi skos omenjamo, skratka škoda besed, odrasti že enkrat, čeprav nism prepričana o tem kolko si star, max. 18, 19?
Mam namreč sekico, približno toliko staro (mal starejša) in je poučena o kontracepciji milionkrat boljše kot ti, pa čeprav je samska... Vsake toliko mi celo trobi da so tabletke škodljive, da če hočem met bejbija naj jih ne jem. Je pač zrela, kar zate žal ne morem povedat. Aja, tipi dozorie pozneje, seveda
Če si res prebral knjige pri 10-ih, mam občutek da si dost pozabil od takrat, tak da predlagam da obnoviš svoje (ne) znanje.
Glede tvoje bivše ne bi komentirala zadev, ker si jo ti omenjal v vsaki temi, potem pa obtoževal nas (s foruma) da jo mi skos omenjamo, skratka škoda besed, odrasti že enkrat, čeprav nism prepričana o tem kolko si star, max. 18, 19?
Mam namreč sekico, približno toliko staro (mal starejša) in je poučena o kontracepciji milionkrat boljše kot ti, pa čeprav je samska... Vsake toliko mi celo trobi da so tabletke škodljive, da če hočem met bejbija naj jih ne jem. Je pač zrela, kar zate žal ne morem povedat. Aja, tipi dozorie pozneje, seveda
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
čuftika napisal/-a: Aja, tipi dozorie pozneje, seveda
Seveda... Zato pa je na netu toliko vprašanj v stilu "pošlatala sem fanta čez hlače...ali sem noseča?"...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kondom ne ščiti pred izgubo nedolžnosti
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
nikoli ne reci nikoli...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
krixie - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2010
- Kraj: Novo mesto
barbie_girl_85 napisal/-a:nikoli ne reci nikoli...
To je res. Ampak v mojem primeru je mal drugač..
Tut če se tip izkaže za totalnga prasca, se je vseeno potrudu da mi je blo lepo. Pa čeprov prvič ni blo lepo, ker je bolelo ko pr*****. Je blo pa tok bl lepo potem
Ni me silu v nč, še sama sm dala pobudo za to.
Anyway, ni mi žal. In ne bo mi..
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Nedolžnost sm izgubila pri 15. letih. In ja bi spremenila, ker sm jo izgubila s tipom, ki ga nism poznala prou dolgo. Ubistvu sm bla že pripravljena, sam pač sem jo izgubila z napačnim. To so pač ta naivna leta tako da ja... sem si sama kriva. Lekcijo mi je dau, izučilo me je tud. Tako da nimam prov lepih spominov na prvi spolni odnos. In ne nisva skupej. Hvala bogu da ne.
Tu es dans toutes mes pensées.*
- tinqi.winki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
pri 16
bolj iz želje vstopit v "tasvet", blo kar je blo...
bolj iz želje vstopit v "tasvet", blo kar je blo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov