nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ni vidt, da si prepričan, če si res sexal.. bogi.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
purple_rain napisal/-a:^^ni vidt, da si prepričan, če si res sexal.. bogi.
Iz tega sledi, da tip izgubi nedolžnost v vsakem primeru, da je bistvo združitev genitalij, ne glede na to, ali je bil kondom uporabljen ali ne.
sirova štručka napisal/-a::lol: a je punca izgubila nedolžnost, če je fant pri prvem seksu z njo uporabil kondom?
Js bi rekel, da je izgubila nedolžnost.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Svašta kaj človek vse prebere na tem forumu.... Še mal pa se bo najdu en 13 letnik pa uprašu, da če je še devičnik, če je preko dveh zrezkov napičil v radiator...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Fantin
- Debatorica
sirova štručka napisal/-a:^^ zakaj te pa torej pri fantih daje dvom?
Čisto preprosto; če se uporabi kondom, pri tem ne pride do neposrednega stika sluznic genitalij. Z drugimi besedami; kondom nemalokrat zmanjša ali celo izniči tisti pristen občutek, ko je penis v nožnici.
- Fantin
- Debatorica
McLarnovc napisal/-a:Svašta kaj človek vse prebere na tem forumu.... Še mal pa se bo najdu en 13 letnik pa uprašu, da če je še devičnik, če je preko dveh zrezkov napičil v radiator...
Jaz sem resno mislil, ko sem napisal vprašanje, nisem se cinično posmehoval. Jasno je, da tip ne izgubi nedolžnost na način, ki ga omenjaš. Je pa dvoumno, ko se pri seksu uporabi kondom.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tole se men sliši kot samoopravičevanje nekega blaznega verskega fanatika, da on pravzaprav s tistim dejanjem ni zares grešil..Fantin napisal/-a:Je pa dvoumno, ko se pri seksu uporabi kondom.
Nč ni dvoumno, sex je sex (na sto in en način ).
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
sej ne da sva z fantinom že imela besedne dvoboje v preteklosti, ampak tole vprašanje če tip izgubi nedolžnosti če uporablja kondom je pa za v knjigo smešnic... in odgovor ker se pritožuješ da se vsi podmehujejo in ti noben ne odgovori, ja tip izgubi ni več devičnik, če sexa (tut če je kondom vmes, sej kondom je sam zaščita). Jz ti ne verjamem da si sexal, mi je pa vseeno dejansko, samo ti za tvoje dobro svetujem da prebereš kako knjigo o sexu da ne boš sekal neumnosti po forumu...
- Fantin
- Debatorica
En teden po tistem, ko je debata potihnila, si se kar nekaj vmešala in začela trobit, naj jo prebolim. Ko vsaj vmes ne bi minilo teden dni, potem bi še bilo smiselno.čuftika napisal/-a:sej ne da sva z fantinom že imela besedne dvoboje v preteklosti
čuftika napisal/-a:ja tip izgubi ni več devičnik, če sexa (tut če je kondom vmes, sej kondom je sam zaščita).
Hvala za konkreten odgovor.
Motiš se.čuftika napisal/-a:Jz ti ne verjamem da si sexal
Sem ji prebiral že pri 10 letih. Vse knjige pa imajo eno skupno pomanjkljivost; nikjer ni opredeljen odgovor na vprašanje, ki sem ga zastavil.čuftika napisal/-a:samo ti za tvoje dobro svetujem da prebereš kako knjigo o sexu da ne boš sekal neumnosti po forumu...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov