nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
V primerjavi z večino najstnic, ki jo zgubijo tam pri 13, 14-ih, sm jz nedolžnost izgubila pozno S pravim fantom, blo je ful lepo, mogoč bi zdaj ko pogledam nazaj lahko počakala še kak mesec... Je pa bolelo, sam je mel ful potrpljenja pa tko, ni se mudilo. Vedla sm da mu nisem muha enodnevnica, ampak veliko več.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz sm pa pr petnajstih... Z enim modelom ko sploh ni vedu kaj počet čeprav je bil ful starejši od mene in sm ravn zaradi tega in iz radovednosti želela izgubit nedolžnost z njim. Kakorkoli leto dni kasneje sem spoznala fanta ki bi bil pravi za to pa pač ni bil prvi. Je pa bilo vseeno fenomenalno.
- *Lucy*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
pri 16 in mi je zlo žal ker sva potem šla narazen ker sm ugotovila da me varu cew čas ko sva bla skupaj pa tud seks ni bil dober...nč ni gldeu name, a me boli itd. zato se mi je zdel, ko sm prvič seksala z zdajšnim fantom kokr d je prvič in mi je žow, da nisem še kakšno leto počakala
-
dark.angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Klaudia napisal/-a:izgubila sem jo pri 17. Ni mi žal da sem počakala,
ker se že od nekdaj spominjam ko mi je mami pravla,
da nej se šparam za tisga k si to res zasluži in mislm da sem tapravga zbrala. Še vedno sva skupaj in mislm d bova še dolg (vsaj upam )
men se 17 sploh ne zdi tako velik da bi lahko rekla da si kej čakala=) jaz sej jo nekje isto nekje pri 17ih in se mi zdijo to čisto kul leta za zgubit nedolžnost če se lahko tko izrazim=) lahko bi kako leto kasneje ampak okey=) tko da leta nebi zamenjala, bi pa partnerja, ker ni bla glih perfect izkušnja ampak se ne sekiram. enkrat more bit prvič, če ne tko pa drgač
-
dark.angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
ok dandanes pa res zgodaj začejo zgubljat nedolžnost..men se zdi 16 normalna starost pa naprej. Kje pa pri 14tih..Jst takrat niti slučajno nism zazmišljala o tem=) ni kej pouprečje gre dol..
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
ma glej, sej mene je isto skrbelo ko sm bila še nedolžna, kaj če bo bolelo pa tko... Ampak če imaš fanta, kateremu zaupaš in veš da ne bo vztrajal z nečem kar je tebi neprijetno, je potem veliko lažje. Tko da ko bo pravi prišel se boš že odločila za to, pa ene boli manj, ene več, nekatere sploh ne, ampak nič groznega ni tut če malo tu pa tam malo zaboli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]