nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Baleaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2010
- Kraj: MB okolca
bom se jaz vrnila nazaj na temo, prvič bilo pr 15,5 letih, z fantom bila skor pol leta skup, ni mi žal da sem z njim kr je biu starejši in tudi nedolžen, in vesela da sm počakala na tapravega za prvič in ne kuj z enim s katerim bi hotel samo sex in fertik, pa sva še sedaj skup kar je že malo več kot leto in pol
-
beniaminnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
Jaz sem pa prvič na moj 17. rojstni dan
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
Pri dvajsetih, pa tudi on je bil še nedolžen in star enako kot jaz. Še danes sva skupaj (8 let). Ni mi žal, da se je zgodilo tako kot se je, da sem čakala tako dolgo...pravzaprav nisem čakala, ampak se pač ni zgodilo prej, ker ni bilo pravega fanta, pravega trenutka....Bla sem ena starejših devic med svojimi priajteljicami, ampak si glede tega nisem delala skrbi in se sekirala. Tudi nisem imela nikakršnih predsodkov do tistih, ki so nedolžnost zgubile mlajše kot sem bila sama.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih? Pri 15.
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost? Ne bi spremenila tega, ker sem si takrat to želela, tudi v glavi sem imela 'porihtano', kako in kaj, ni bila le 'muha'. In še vedno sem skupaj s tistim fantom
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost? Ne bi spremenila tega, ker sem si takrat to želela, tudi v glavi sem imela 'porihtano', kako in kaj, ni bila le 'muha'. In še vedno sem skupaj s tistim fantom
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
lunek napisal/-a:Pri dvajsetih, pa tudi on je bil še nedolžen in star enako kot jaz. Še danes sva skupaj (8 let). Ni mi žal, da se je zgodilo tako kot se je, da sem čakala tako dolgo...pravzaprav nisem čakala, ampak se pač ni zgodilo prej, ker ni bilo pravega fanta, pravega trenutka....Bla sem ena starejših devic med svojimi priajteljicami, ampak si glede tega nisem delala skrbi in se sekirala. Tudi nisem imela nikakršnih predsodkov do tistih, ki so nedolžnost zgubile mlajše kot sem bila sama.
Lepo
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Tud če bi jo zgubila z zdajšnjim fantom, obstaja verjetnost, da bi čez par let rekla isto (ko bi s sedanjim končala in spoznala novega sedanjega).
Tko da, jst ne bi ravno obžalovala izgube nedolžnosti, ker je zveza s prvim šla po gobe. Iz drugih razlogov mogoče (da je bilo prehitro, napačna odločitev, premalo ljubezni, nepripravljenost, podreditev njegovi želji...), samo zato, ker maš pa zdej novega, pa ne.
Tko da, jst ne bi ravno obžalovala izgube nedolžnosti, ker je zveza s prvim šla po gobe. Iz drugih razlogov mogoče (da je bilo prehitro, napačna odločitev, premalo ljubezni, nepripravljenost, podreditev njegovi želji...), samo zato, ker maš pa zdej novega, pa ne.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]