nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Amy.<3 napisal/-a:^^ A vi to ne vidite drugi kar jaz za sebe vidim? Aja, oprosti...Jah...15 sem stara...Skoraj 16...Januarja bom 16...
pri teh letih vsi trdijo, da so stari 15 in pol ali pa skoraj 16. trenutno se pise leto 2007 in ti bos dopolnila 16 let v letu 2008. tako, da si stara rosnih 15 let.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
anoyel napisal/-a:Amy.<3 napisal/-a:^^ A vi to ne vidite drugi kar jaz za sebe vidim? Aja, oprosti...Jah...15 sem stara...Skoraj 16...Januarja bom 16...
pri teh letih vsi trdijo, da so stari 15 in pol ali pa skoraj 16. trenutno se pise leto 2007 in ti bos dopolnila 16 let v letu 2008. tako, da si stara rosnih 15 let.
pa tut če bi bla 16, bi blo rosnih 16
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst bom sam to rekla, pr prvem fantu nas je itak večina mislna da bomo za zmer skupi. Jst sm nekje najdla moj post na tem forumu, ko sem bla še nedolžna (now I feel old)...
pa se je od takrat dost spremenilo
Drgač mi pa ni žal za nobenga do zdej, bi pa kašno stvar spremenila, se pa definitivno najde tud kje kakšna, ki ji je žal, ker ni še mal počakala, pa vam zato govorijo (govorimo) iz svojih izkušenj.
Drgač mi pa ni žal za nobenga do zdej, bi pa kašno stvar spremenila, se pa definitivno najde tud kje kakšna, ki ji je žal, ker ni še mal počakala, pa vam zato govorijo (govorimo) iz svojih izkušenj.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Amy.<3 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
gemini napisal/-a:Jst bom sam to rekla, pr prvem fantu nas je itak večina misla da bomo za zmer skupi.
...v bistvu...sanjati ni greh in brez sanj ne moremo uresničiti sanje... Čeprav to je malo daleč od realnosti...Samo eni pa zares skupaj ostanejo...Jih je malo...Zelo malo...Ampak obstajajo...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
gemini napisal/-a: Jst sm nekje najdla moj post na tem forumu, ko sem bla še nedolžna (now I feel old)...
Ja, jst tut Ah, memories. /konec OT
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
Amy.<3 napisal/-a:Anoyel in Mju* ne vem kaj vaju tele 15 let motijo...In tudi 16 let... Meni je namreč sedaj zelo všeč in če bi lahko bi v teh letih ostala... Samo kaj ko leta kar gredo...
nč me ne moti sam pravim da smo 15, 16, 17letniki še mladi
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
pri 16ih. Ne bi spremenila, da sem jo takrat izgubila. Bilo je pač posebno. Nisem več s tistim fantom, ker mi ni bil zvest. Leto kar sva bila skupaj je bilo vse ok, drugi dve leti pa ne. Pač ni bil zrel in še vedno ni, meni je pa super z novim fantom!he he
- jessy13
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 10. 2007
nedolžnost sem izgubila pri 15 letih..ni bil moj fant,le prijatelj..
sva bila še nekajkrat po tistem tudi skupaj (nazadnje letos)
mislim, da če bi se lahko vrnila nazaj v preteklost, bi to spremenila, saj sem mnenja, da takrat še nisem bila pripravljena na to..
lp
sva bila še nekajkrat po tistem tudi skupaj (nazadnje letos)
mislim, da če bi se lahko vrnila nazaj v preteklost, bi to spremenila, saj sem mnenja, da takrat še nisem bila pripravljena na to..
lp
- Sweetflower
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2006
Nedolžnost zgubila pri 16 letih. S fantom sma bila skupaj dobri 2 leti. Bilo je lepo, ampak tudi smešno nerodnost Lepi spomini skratka.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Mal čez 19 Sva pa še zdej skupi. Pa sploh mi ni žou, da sm takrt k sm
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
čez 3 ure bo točno eno leto nazaj..
u to sm se spustila bl svojeglavo..kr zgodil se je..
in če zdej pomislem, bi to rajš z drugim doživela, sam preteklosti ne smeš obžalvat...ni pa mi tok žou da bi se sekirala..sej slabo pa tud ni blo
u to sm se spustila bl svojeglavo..kr zgodil se je..
in če zdej pomislem, bi to rajš z drugim doživela, sam preteklosti ne smeš obžalvat...ni pa mi tok žou da bi se sekirala..sej slabo pa tud ni blo
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov