nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nora plesalka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
hvala...upam, da se bodo stwari cimmprej uredile...problem je se to, da se ful mal vidva, ker mam jst zlo mal casa...
ampak bo...scasoma
ampak bo...scasoma
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Js bi definitivno počakala, če bi vedela kako bo.. Torej, ko enkrat začneš, ne morš nehat V bistvu je pa to na nek način žalostno, zato ker je neodvisno od tvoje volje. Želja živi. Nevarnost, da napadeš kakšnega sexy lepotca pa tudi.
Pred tem (19-im letom) sploh nisem toliko mislila na spolnost niti se nisem samozadovoljevala.. ne nič. In zdaj eksplozija želja, občutkov. Ma, give me a break.
Hja, v bistvu sem bila takrat zaljubljena v nekoga drugega. No, trenutno sem utrujena od vseh teh želja, pogledov, namigovanj in se mi sploh ne da več.
Tiste, ki še niste.. Res počakajte na pravega (haha).. no na tekega, s katerim bosta skupaj več kot samo eno noč, ker drugače je nevarnost, da boste ostale poblaznelo pohotne.. in temu primerno slepe in lahke.. tako da reci ne sexy tipu, ki bi te rad imel čimprej.
Pred tem (19-im letom) sploh nisem toliko mislila na spolnost niti se nisem samozadovoljevala.. ne nič. In zdaj eksplozija želja, občutkov. Ma, give me a break.
Hja, v bistvu sem bila takrat zaljubljena v nekoga drugega. No, trenutno sem utrujena od vseh teh želja, pogledov, namigovanj in se mi sploh ne da več.
Tiste, ki še niste.. Res počakajte na pravega (haha).. no na tekega, s katerim bosta skupaj več kot samo eno noč, ker drugače je nevarnost, da boste ostale poblaznelo pohotne.. in temu primerno slepe in lahke.. tako da reci ne sexy tipu, ki bi te rad imel čimprej.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
marypa, včasih se je težko upret nekemu dobremu tipu. .meni je na srečo uspelo, čeprav še sedaj ne vem kako...
nikoli mi ne bo jasno, zakaj se nekatere ženske pustijo tako izkoriščat! se4m ravno iz ene žurke(prejšna noč, spoznavni.. ). ene ženske se kr pustijo...pa dobro, sej so pijane sam.. .sama sem že bla tudi tak pijana, da nisem mela nobene oči več, pa sem se uprla, mi je nekak uspelo. .. ene pa kr grejo in je to to. . pa ko vidijo, da je bil ded že z vsemi tam.. pa da se prvo žvali z njo, jo pusti in vpričo nje zažvali eno drugo. . kr nekaj .. . kaj dela ljudem. .. . in naslednjega dne se pa vsi delajo lepe in pridne.. .pa spravijo ven, da si bil ti z nekom, ko si samo plesal in bil povsem trezen. . .
človekova domišlija res nima meja. . .
nikoli mi ne bo jasno, zakaj se nekatere ženske pustijo tako izkoriščat! se4m ravno iz ene žurke(prejšna noč, spoznavni.. ). ene ženske se kr pustijo...pa dobro, sej so pijane sam.. .sama sem že bla tudi tak pijana, da nisem mela nobene oči več, pa sem se uprla, mi je nekak uspelo. .. ene pa kr grejo in je to to. . pa ko vidijo, da je bil ded že z vsemi tam.. pa da se prvo žvali z njo, jo pusti in vpričo nje zažvali eno drugo. . kr nekaj .. . kaj dela ljudem. .. . in naslednjega dne se pa vsi delajo lepe in pridne.. .pa spravijo ven, da si bil ti z nekom, ko si samo plesal in bil povsem trezen. . .
človekova domišlija res nima meja. . .
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
^^ Koliko pa si stara? No, jaz še nisem imela spolnih odnosov in mi je dosti boljše, da sem še pri 17ih nedolžna kot da ne bi bila več, ker bi mi jo vzel tip, ki itak ne bi imel resnih namenov. Pri teh letih je težko najti koga resnega, sicer pa mi trenutno niti ni do tega, sem raje samska. Ko bom enkrat imela resnega fanta, bom dobro premislila kdaj bo primeren čas in bom pripravljena, saj mi bo le tako ostal v lepem spominu.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
no js sm jo pa zgubla tole poletje..in sicr pr starosti 18 let pa še polovička nebi nč spremenila...z lubijm sva tut hotla da se zgodi spontano..skupej sva bla pa 6 mescov pa pou predn se je to zgodil..mi je tok lepu vse prpravu..kopel...vrtnce..svečke..<3 neki najlepšga v lajfu do zdj** in ja še zmer sm z njim..pa tut sex je vse bolši in mjam točn tok-k enkrat začneš ne morš nehat sm pa ful vesela, da sm nedolžnost z njim zgubila, kr vem da ni kr tam edn k bi biu z mano sam zarad sexa..[/b]
-
Amy.<3 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2007
*Royal Barbie* napisal/-a:^^ Koliko pa si stara? No, jaz še nisem imela spolnih odnosov in mi je dosti boljše, da sem še pri 17ih nedolžna kot da ne bi bila več, ker bi mi jo vzel tip, ki itak ne bi imel resnih namenov. Pri teh letih je težko najti koga resnega, sicer pa mi trenutno niti ni do tega, sem raje samska. Ko bom enkrat imela resnega fanta, bom dobro premislila kdaj bo primeren čas in bom pripravljena, saj mi bo le tako ostal v lepem spominu.
Moja leta vidiš pod avatarjom...To pa je 15 let...Januarja bom 16... ...Pa imam resnega fanta...Fanta, ki me pri vsem spodbuja, mi je v oporo, me tolaži in sem res hvaležna, da ga mam...Pa res ga mam v neskončnost rada...
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
^^ Malo bom OT: pod tvojim avatarjem se ne vidi starosti. Vsaj jaz je ne vidim.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
peek-a-boo - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: Special place
Jst sm zgubila nedolžnost pri 20-ih letih z osebo, ki je bila tega res vredna,
saj sva oba takrat zgubila nedožnost, s tem, da je on 2 leti mlajši od mene.
Ni mi žal, da sem tolk čakala. Bila sem zaljubljena vanj, bil je moj dolgoletni
prijatelj in z nobenim drugim fantom nism mogla bit, ker sem sanjala o njem.
Potem pa se je zgodilo. Vesela sem, da se je. Še vedno sva srečna skupaj
saj sva oba takrat zgubila nedožnost, s tem, da je on 2 leti mlajši od mene.
Ni mi žal, da sem tolk čakala. Bila sem zaljubljena vanj, bil je moj dolgoletni
prijatelj in z nobenim drugim fantom nism mogla bit, ker sem sanjala o njem.
Potem pa se je zgodilo. Vesela sem, da se je. Še vedno sva srečna skupaj
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
tadejci napisal/-a:kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
izgubila sem jo pri 18. ne, ne bi spreminjala... bilo je magicno. oci so se mi svetile, zelo sem bila vesela. nic ne bi cakala, ker sva ze tako cakala 1 leto preden sva prvic. ja, se sedaj sva skupaj. za oba je bilo prvic.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov