nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%
Skupaj glasov : 1660

Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannya-1 » 30. Sep. 2007 20:18

Oh, vedno se narobe izrazim.
Ali bi seksali z nekom, ki je pri 25-ih ali še kasneje nedolžen/na?
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 30. Sep. 2007 20:52

ja zakaj pa ne... sicer ga bi morala najprej spoznati, ker sigurno ne bi spala z nekom, ki ga ne poznam... meni se to ne zdi tak tabu če je pri 25 še nedolžen za nekatere očitno je... sicer kam pa gre ta svet še malo pa bo že hecno če bodo punce ali pa fantje pri 15 ali manj, še nedolžni...
???
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ??? » 30. Sep. 2007 20:56

Nannya-1 napisal/-a:
??? napisal/-a:Prijateljevali že ..kaj več pa ne.. :D Verjetno je z njim kaj narobe da je še vedno nedolžel. Ali je tako glup ali pa tako grd
Khm, grd... Imam prijatelja, ki je star 26 let, pa je res lušten, pa tudi nedolžen.
???, tudi sama si napisala, da si nedolžna.

Valda da sm nedolžna, lej kok sem stara.. :P
Mogoče sem bila preveč kruta... :oops: Ma drgač pa bi... sej če si zalublen ni to ovira. :cool: . Ne vzet tega tok resno... :wink:
ajgencek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ajgencek » 01. Okt. 2007 7:50

tadejci napisal/-a:kdaj ste jo izgubile?PRI 16IH pri katerih letih?16IH
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? NE BI NC SPREMENILA bi raje počakale?NE:d
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost? JA SE VEDNO ISTI PARTNER:):)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 01. Okt. 2007 9:13

B@bsy napisal/-a:meni se to ne zdi tak tabu če je pri 25 še nedolžen za nekatere očitno je... sicer kam pa gre ta svet še malo pa bo že hecno če bodo punce ali pa fantje pri 15 ali manj, še nedolžni...

hja,tud jaz se to sprašujem.očitno bo kmalu že čudno če boš recimo pri 16-ih še nedolžen. :roll: Če tip ma vse pošlihtano v glavi in če je pač nedolžen kaj zaj..boljše kot da pa maš takega,ki je bil vsak teden z drugo.Pa še po svoje ga lahko lepo naučiš :D
Uporabniški avatar
**Smile**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a **Smile** » 05. Okt. 2007 12:26

mene je tudi razjezilo k so mi govorili, stara 16 let, kak to da sem še nedolžna, da ne morejo verjeti, da naj čimprej stopim v akcijo in tako naprej..

js sm jo zgubila točno pri 16,6..hm..če mi je žal?? vbistvu ne... s tipom sva bol ali manj samo kolega, je pa res, da se zelo poredko slišiva..
če bi kaj spremenila? recimo da nič nebi, nič kaj konkretnega..
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a pajkica » 06. Okt. 2007 14:51

....
Zadnjič spremenil pajkica, dne 15. Feb. 2008 11:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 07. Okt. 2007 10:07

no, jz bom kmal 18 pa še nism, pa mislm da še tud neki časa ne bom, ker rabim velik časa da nekomu zaupam. pa sem že imela precej resno zvezo, ampak pač nisva šla do konca(kar se tega tiče je bil zelo vredu), čeprov bi si najbrž želela da se to zgodi z njim, ampak je na žalost tko naneslo, da sva se že prej razšla... tko da mogoče pa je usen bolš da počakam na pravega :D
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 07. Okt. 2007 10:09

^^ niti ti ni treba prehitevat in imeti spolni odnos, sam zato da lahk rečeš, da si ga mela ... ti iskren povem, da rajš počakaj na tistega tapravega, ki bo to znal cenit.

Sama sem jo zgubila ko sm bla stara 17,5 let, pa mi ni žal, da sem počakala.
myawa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a myawa » 09. Okt. 2007 19:50

jz sm nedoužnost zgubila pr 15letih.pa mi je blo kasnej dokaj nerodn zarad tega..kao tk mlada.sam zdle gleda pa osnovne šole..punce stare 12-14let..pa so že čist "not padle" :( ka pol čez 5let bojo že pr 10usi "nenedoužni" :eek:
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 09. Okt. 2007 20:48

pri 15ih. s fantom sva bla skupaj pol leta. ni mi žal. :D
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
nora plesalka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nora plesalka » 14. Okt. 2007 17:39

jst sm jo zgubila en tedn predn sm mela 17 let...

sexala sm s kolegom k swa se ze kr nekaj let poznala, on je sicer prevaral svojo punco s katero sta se zmeraj skupaj, jst sm bla pa tkrt itak samska...drgac sva bla pa oba pijana, akcije se sicer spomnem ampak ni pustila nevem kaksnih sledi...tk oda je neka izkusnja sam ne morm rect a je pozitivna al negativna.

mam pa trenutno en problem in sicer...mam fanta, k ga mam ful rada in pac razmislam o tem kok bi blo super, da bi sexala...po drugi strani me je pa usega skupi strah...newem zakaj, newem cesa me je strah (upam, da na tem delu med branjem ze ne umirate od smeha) ... ampak neki me je...

kksna ideja kaj nardit?
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 14. Okt. 2007 17:42

težko ti bo kdo drug pomagal, če še sama ne veš, česa te je strah... :gruebel:
Uporabniški avatar
sanja24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sanja24 » 14. Okt. 2007 17:46

nedolžnost sem izgubila pri 18 in še vedno sva skupaj! Hodila pa sva 2 leti preden sva bila intimna! lp
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 14. Okt. 2007 19:05

nora plesalka napisal/-a:mam pa trenutno en problem in sicer...mam fanta, k ga mam ful rada in pac razmislam o tem kok bi blo super, da bi sexala...po drugi strani me je pa usega skupi strah...newem zakaj, newem cesa me je strah (upam, da na tem delu med branjem ze ne umirate od smeha) ... ampak neki me je...

kksna ideja kaj nardit?

Jaz razumem tvoj strah, nekaj takega sem jaz tudi doživljala enkrat. Težje je seksat z nekom ko ga imaš rad kot z nekom, do katarega nič ne čutiš. Da razložim: pred prvim seksom z nekom ko ga maš rad si živčen, bojiš se da ne boš dovolj 'dober', hočeš da je popolno. Če pa se daš dol kar tak one night stand pa teh pritiskov ni. Seveda je na koncu vedno boljše s tistim, katerega imaš rad.
Drugega ni kot da se sprostiš, mu zaupaš, dobro bi bilo tudi če bi se pogovorila o tvojih strahovih. In seveda seksaj ko boš pripravljena in boš čutila da je to pravi čas.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]