nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
ja zakaj pa ne... sicer ga bi morala najprej spoznati, ker sigurno ne bi spala z nekom, ki ga ne poznam... meni se to ne zdi tak tabu če je pri 25 še nedolžen za nekatere očitno je... sicer kam pa gre ta svet še malo pa bo že hecno če bodo punce ali pa fantje pri 15 ali manj, še nedolžni...
- ???
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2007
- Kraj: Ljubljana
Nannya-1 napisal/-a:Khm, grd... Imam prijatelja, ki je star 26 let, pa je res lušten, pa tudi nedolžen.??? napisal/-a:Prijateljevali že ..kaj več pa ne.. Verjetno je z njim kaj narobe da je še vedno nedolžel. Ali je tako glup ali pa tako grd
???, tudi sama si napisala, da si nedolžna.
Valda da sm nedolžna, lej kok sem stara..
Mogoče sem bila preveč kruta... Ma drgač pa bi... sej če si zalublen ni to ovira. . Ne vzet tega tok resno...
- ajgencek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2007
tadejci napisal/-a:kdaj ste jo izgubile?PRI 16IH pri katerih letih?16IH
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? NE BI NC SPREMENILA bi raje počakale?NE:d
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost? JA SE VEDNO ISTI PARTNER:):)
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
B@bsy napisal/-a:meni se to ne zdi tak tabu če je pri 25 še nedolžen za nekatere očitno je... sicer kam pa gre ta svet še malo pa bo že hecno če bodo punce ali pa fantje pri 15 ali manj, še nedolžni...
hja,tud jaz se to sprašujem.očitno bo kmalu že čudno če boš recimo pri 16-ih še nedolžen. Če tip ma vse pošlihtano v glavi in če je pač nedolžen kaj zaj..boljše kot da pa maš takega,ki je bil vsak teden z drugo.Pa še po svoje ga lahko lepo naučiš
-
**Smile** - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2007
- Kraj: Celje
mene je tudi razjezilo k so mi govorili, stara 16 let, kak to da sem še nedolžna, da ne morejo verjeti, da naj čimprej stopim v akcijo in tako naprej..
js sm jo zgubila točno pri 16,6..hm..če mi je žal?? vbistvu ne... s tipom sva bol ali manj samo kolega, je pa res, da se zelo poredko slišiva..
če bi kaj spremenila? recimo da nič nebi, nič kaj konkretnega..
js sm jo zgubila točno pri 16,6..hm..če mi je žal?? vbistvu ne... s tipom sva bol ali manj samo kolega, je pa res, da se zelo poredko slišiva..
če bi kaj spremenila? recimo da nič nebi, nič kaj konkretnega..
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
no, jz bom kmal 18 pa še nism, pa mislm da še tud neki časa ne bom, ker rabim velik časa da nekomu zaupam. pa sem že imela precej resno zvezo, ampak pač nisva šla do konca(kar se tega tiče je bil zelo vredu), čeprov bi si najbrž želela da se to zgodi z njim, ampak je na žalost tko naneslo, da sva se že prej razšla... tko da mogoče pa je usen bolš da počakam na pravega
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
^^ niti ti ni treba prehitevat in imeti spolni odnos, sam zato da lahk rečeš, da si ga mela ... ti iskren povem, da rajš počakaj na tistega tapravega, ki bo to znal cenit.
Sama sem jo zgubila ko sm bla stara 17,5 let, pa mi ni žal, da sem počakala.
Sama sem jo zgubila ko sm bla stara 17,5 let, pa mi ni žal, da sem počakala.
- nora plesalka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
jst sm jo zgubila en tedn predn sm mela 17 let...
sexala sm s kolegom k swa se ze kr nekaj let poznala, on je sicer prevaral svojo punco s katero sta se zmeraj skupaj, jst sm bla pa tkrt itak samska...drgac sva bla pa oba pijana, akcije se sicer spomnem ampak ni pustila nevem kaksnih sledi...tk oda je neka izkusnja sam ne morm rect a je pozitivna al negativna.
mam pa trenutno en problem in sicer...mam fanta, k ga mam ful rada in pac razmislam o tem kok bi blo super, da bi sexala...po drugi strani me je pa usega skupi strah...newem zakaj, newem cesa me je strah (upam, da na tem delu med branjem ze ne umirate od smeha) ... ampak neki me je...
kksna ideja kaj nardit?
sexala sm s kolegom k swa se ze kr nekaj let poznala, on je sicer prevaral svojo punco s katero sta se zmeraj skupaj, jst sm bla pa tkrt itak samska...drgac sva bla pa oba pijana, akcije se sicer spomnem ampak ni pustila nevem kaksnih sledi...tk oda je neka izkusnja sam ne morm rect a je pozitivna al negativna.
mam pa trenutno en problem in sicer...mam fanta, k ga mam ful rada in pac razmislam o tem kok bi blo super, da bi sexala...po drugi strani me je pa usega skupi strah...newem zakaj, newem cesa me je strah (upam, da na tem delu med branjem ze ne umirate od smeha) ... ampak neki me je...
kksna ideja kaj nardit?
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
nora plesalka napisal/-a:mam pa trenutno en problem in sicer...mam fanta, k ga mam ful rada in pac razmislam o tem kok bi blo super, da bi sexala...po drugi strani me je pa usega skupi strah...newem zakaj, newem cesa me je strah (upam, da na tem delu med branjem ze ne umirate od smeha) ... ampak neki me je...
kksna ideja kaj nardit?
Jaz razumem tvoj strah, nekaj takega sem jaz tudi doživljala enkrat. Težje je seksat z nekom ko ga imaš rad kot z nekom, do katarega nič ne čutiš. Da razložim: pred prvim seksom z nekom ko ga maš rad si živčen, bojiš se da ne boš dovolj 'dober', hočeš da je popolno. Če pa se daš dol kar tak one night stand pa teh pritiskov ni. Seveda je na koncu vedno boljše s tistim, katerega imaš rad.
Drugega ni kot da se sprostiš, mu zaupaš, dobro bi bilo tudi če bi se pogovorila o tvojih strahovih. In seveda seksaj ko boš pripravljena in boš čutila da je to pravi čas.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]