nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Za rojstni dan sem dobil to darililo...mislm da 17. No, odvisno pod kaj smatraš nedolžnost ...al greš do konca al je že tist prej..
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^^ Hehe, izvirno darilo, jaz bi ga tudi mela.
Pri meni je blo pri 15-ih letih. Mogoče mi je malo žal, vendar sem taka oseba, da nikoli nočem obžalovati preteklih dejanj, zato se tudi ne sekiram okoli tega. Blo je one night stand in čist filmsko, z njim pa nimam nobenih stikov več.
Pri meni je blo pri 15-ih letih. Mogoče mi je malo žal, vendar sem taka oseba, da nikoli nočem obžalovati preteklih dejanj, zato se tudi ne sekiram okoli tega. Blo je one night stand in čist filmsko, z njim pa nimam nobenih stikov več.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- rose8
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
jaz sem nedolžnost izgubila na začetku 15-tega leta. in zanimivo vedno sem govorila: pred 18tim letom je že ne nebom izgubila!... ampak kot pravijo: zarečenega kruha se nejveč poje! oba sva bila še nedolžna, in to je res super ko sva skupaj odkrivala in odpirala novo poglavje najinega skupnega življenja!
ni mi žal, saj sem jo izgubila s fantom ki se resnično ljubiva!
uživjete!
ni mi žal, saj sem jo izgubila s fantom ki se resnično ljubiva!
uživjete!
- Nannya-1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2007
Khm, grd... Imam prijatelja, ki je star 26 let, pa je res lušten, pa tudi nedolžen.??? napisal/-a:Prijateljevali že ..kaj več pa ne.. Verjetno je z njim kaj narobe da je še vedno nedolžel. Ali je tako glup ali pa tako grd
???, tudi sama si napisala, da si nedolžna.
-
KittyKiss - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Nannya-1 napisal/-a:Zanima me, ali bi prijateljevali z nekom, ki je pri 25-ih ali še kasneje nedolžen/na?
napisala si "prijateljevali". zakaj d fak nj bi blo pomembn, če je prijatelj nedolžen ali ne?!?! zdj človeka že po tem ocenjujete al kako. Hey kako ti je ime? Bla. Kok si star? Bla. Si nedolžen? Ja. Ok pol pa nmorva bit frenda.
Mislm..še pr partnerju neb smel bit problemov, če bi naletela na super fanta k je pač nedolžen kaj šele pr prijateljih.. torej odg JASNO DA BI.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov