nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zmajcica napisal/-a:Heh, jaz pa iz ankete ven padem, a sem res tolk za luno?
Men se sploh zdi mal hecno postavljena anketa, mislm, da bi mogle bit mejne vrednosti drugače napisane.
Kaj če je nekdo pri npr. 18ih, kam paše? Al je pol treba še gruntat, če je blo več ali manj kot 18 - in pol, pa se potem uvrstiš nižje al pa višje?
Kva sem zoprna..sam je res, zase ne vem točno, kaj sem obkljukala, ker sem bla glih nekaj in pol.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
cisto prav imas...ni se kaj tu za zgrazat...nekateri nmajo malo vecje nekateri pa manjse....
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
purple_rain napisal/-a:Zmajcica napisal/-a:Heh, jaz pa iz ankete ven padem, a sem res tolk za luno?
Men se sploh zdi mal hecno postavljena anketa, mislm, da bi mogle bit mejne vrednosti drugače napisane.
Kaj če je nekdo pri npr. 18ih, kam paše? Al je pol treba še gruntat, če je blo več ali manj kot 18 - in pol, pa se potem uvrstiš nižje al pa višje?
Kva sem zoprna..sam je res, zase ne vem točno, kaj sem obkljukala, ker sem bla glih nekaj in pol.
Am tako ti jst povem, k se glih to učimo pr statistiki, ker so to pač nezvezne spremenljivke, pomeni ubistvi od 16 - 18 v resnici od 15,5 do 17,5 leta in od 18 - 20 ubistvi od 17,5 do 19,5 leta, da se pol ujema...zgornja in spodnja meja razreda upam da si razumela kaj sem hotela reči
wiii kok jst obvladm...
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih? huh hitro... pri 14
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale? Mogoče bi boljše bilo malo počakati
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
ne
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale? Mogoče bi boljše bilo malo počakati
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
ne
-
mičkena - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2007
nedolžnost sem izgubila pri 16(skoraj 17) in mi najprej ni blo žal, zdej pa včasih pomislim da bi rajši to "podarila" sedanjemu fantu, ker ga mam precej bolj rada, pa mogoče bi blo kar se tiče seksa kej drugače..ker verjamem da izguba nedložnosti res spremeni žensko in ni dobro, če jo izgubiš prezgodaj...
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
MoJcHyKa napisal/-a:Am tako ti jst povem, k se glih to učimo pr statistiki, ker so to pač nezvezne spremenljivke, pomeni ubistvi od 16 - 18 v resnici od 15,5 do 17,5 leta in od 18 - 20 ubistvi od 17,5 do 19,5 leta, da se pol ujema...zgornja in spodnja meja razreda upam da si razumela kaj sem hotela reči
am, torej, jaz padem v skupino od 18-20, ker sem bila stara 17 pa 6 mesecev, torej 17, 5 ? (obkljukala sem pa od 16 - 18 )
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
pri 19-ih... ni mi žal....swa še skupaj
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Ne, ne... Sej si prov naredila. 16 - 18 označiš, če še nisi 18 in 18-20, če si že dopolnila 18 let. A se samo meni zdi to logično?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]