nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%
Skupaj glasov : 1660

Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 01. Mar. 2007 16:32

hihi :) jaz sem imela take načrte ko sem bla majhna (10, 11 let). da pred poroko pa že ne bom, zato ker me je blo groza da bi me kdo videl nago :P in potem sem nekako preračunala, da če počakam na poročno noč, bo pol že prepozno ker bova že poročena pa me ne bo mogel kar tako pustit, če mu ne bo všeč moje telo :D ah ja, preračunljivka sem bila, pa še nesamozavestna. no saj sem si kar hitro premislila :wink:
to infinity and beyond!
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkica* » 01. Mar. 2007 16:44

no hvala za tolažbo :) zdej ko ste mi povedle da še le ni to tko pozn mi je kr lažji pr srcu,pa res opažam da le nism edina k sm tolk stara pa ga nimam tipa :) hvala :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 01. Mar. 2007 18:41

*tinkica* napisal/-a:
sam vse že majo tipa pa to...pa bi ga js tut rada mela,k mi je ful lepo ko tko gledam 2 ki se mata rada... :) pa sei ne gre glih za sex,amak zdei že majo pr teh letih vse tipa,pa me je u bistvu sram priznat da ga še nism mela :(

pa sej glej.,.boš vidla..to bo use tok hitr šlo da se še zavedala ne boš. tut jz sm bla 16..in sm misnla d anikoll ne bom srečala kr uno res tapravga..in kr uno čist nepričakovano..in evo, sva skp 1 leto :) res, čas gre prehitr mim - boš vidla :wink:

--

ta vzdržnost do poroke.. jz bomr ekla tko, treba ne sprobat predn se poročiš ker lahko se zgodi, da ti sploh ne bo sedl, da ti tip v postli ne bo odg. in kaj pol boš ceu lajf uporablala sma rokco al kva :lol: nevem no, men je to dost važn in da mi ne bi blo hudo, bi se ločla.. sej zato pa se dost takih parou pol loči al pa žvijo brez sexa :?
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Mar. 2007 19:29

jaz sem jo pri 17, nekaj dni pred letom 2007 :) . sploh mi ni zal, ker je bilo super. s tem tipom sem se vedno, do takrat nam je bilo super, zdaj pa se bolj.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Mar. 2007 19:38

Js sem bla stara 17. :)
Uporabniški avatar
*spela*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *spela* » 02. Mar. 2007 20:22

*tinkica* js nism mela fanta do mal pred 19. roj. dnevom. pa ni biu resn sva po 2 mescih nehala. ne nč ni blo. pol sm pa par mescou po 19. roj. dnem z zdejšnim začela. moj pru resn fnt. po mescu pa pou sva se dala dol. pa nč nebi spreminjala.
ja fajn je slišat k je več takih k so čakale. :zustimm:
Sanchy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanchy* » 02. Mar. 2007 21:19

Stara sem bla 15. :) Se kr sva skupi, pa upam, da bova se dolg. Cakala sva skor en let, preden sva prvic, pa moram rect, da je bilo najleps. Nebi spreminjala nc. :)
¤tea¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤tea¤ » 03. Mar. 2007 16:57

Jz še nism in sicer sm stara 19 let. Pa so dnevi ko bi se spustila v eno brezvezno zvezo sam zarad tega, sam mi to preveč pomen, da bi delila kr s komerkol, zato čičam pa čakam na enga ka bo tega vredn ...

nisem brala vseh sedemdeset in še malo strani, ampak se mi zdi, da takih (pri mojih letih) ki še nismo je zlo zlo malo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Mar. 2007 17:05

....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Okt. 2007 15:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*spela*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *spela* » 03. Mar. 2007 19:50

tea, če bi prebrala dva odstavkanazaj bi loh vidla d sm js tut tok doug čakala. se splača. :flower:
pa mi je to lih tko že presedal k teb. ne sekeri se, pa pride... :)
¤tea¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤tea¤ » 03. Mar. 2007 19:54

*spela* napisal/-a:tea, če bi prebrala dva odstavkanazaj bi loh vidla d sm js tut tok doug čakala. se splača. :flower:
pa mi je to lih tko že presedal k teb. ne sekeri se, pa pride... :)

sm prebrala ;) sej pravm ns je malo malo :)
jz se ne sekiram, me pa jezi ko te drugi gledajo kot manjvredno ko odkrito poveš da čakaš na pravega!
Imam pa ene par prjatlov in prjatlc, ki so odločeni da bodo čakali do poroke!!!
Uporabniški avatar
*spela*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *spela* » 03. Mar. 2007 20:22

uvau! do poroke se pa js nism nikol odločla. ampak če želijo, zakaj pa ne. (sam js sm se do zdj že naučila, da nikoli ne reci nikoli)
ja vem sm mela js tut ta občutek. pa tist k ti folk razlaga k d bi ti mogl bit totlno jasn o čem se pogovarjajo. pa maš filing d so usi že sam ti še ne. (no, vsaj js sm ga mela) ampak pr teb pa to verjetn ne more bit problem (glede na to d maš še prjatle k majo v planu čakat do poroke)
ker js ne poznam osebno nobenga k bi biu tega mnenja. :nixweiss:
(no razn moje mlajše sestrce k prav d se bo poročila, ampak d njej ga ne bo noben "not tlaču" in d bo otroke raj kr posvojila :lol:, ihn upajmo d bo tazga mnenja vsaj še neki let :lol: )
Beth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Beth » 04. Mar. 2007 14:47

jst sm jo zgubla pr 17ih pa se mi takrt ni zdel čist nč posebnga to. s fantom sva bla takrt skupi sicr šele 2 mesca, sam mi ni žal :)
tejcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 3. 2007
Kraj: NeBeSa

Neprebrana objavaNapisal/-a tejcaaa » 08. Mar. 2007 21:31

bilo je pri 15 z njim nisma več skupaj bilo pa je zalo lepooo ni mi žal :D
Uporabniški avatar
Zmajcica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Zmajcica » 14. Mar. 2007 2:19

Heh, jaz pa iz ankete ven padem, a sem res tolk za luno? :oops:
Samo kaj morem, če me pa prej niso te reči kaj dosti mikale, ko me noben tip ni zamikal. Ampak se je na srečo našel en, ki se ni pustil odgnat, pol me je pa kar naenkrat zamikal (oziroma se je kar potrudu, da me je ;)
Pa ne vem, ne bi rekla, da sem karkoli zamudila - prezgodej vsekakor ni blo, prepozno pa tut nikol ni. Pa se imava prav super zdej.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov