nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1246 prispevkov
• Stran 82 od 84
•
Prejšnja
1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84
Naslednja
- kikikaamos
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2011
Mam eno vprašanje.
Nedolžnost sem zgubila pri 15ih letih s tedanjim fantom. Seksala sva samo dvakrat. Od takrat je minilo 2 leti. Slišala sem, da če dolgo ne seksaš, potem naslednič spet boli in krvaviš. Je to res?
Nedolžnost sem zgubila pri 15ih letih s tedanjim fantom. Seksala sva samo dvakrat. Od takrat je minilo 2 leti. Slišala sem, da če dolgo ne seksaš, potem naslednič spet boli in krvaviš. Je to res?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
DonCarleone napisal/-a:No, ja po tem prebranem stavku bi se dalo marskikaj zaključit, če bi posploševali kod si ti.
verjetno *kdo?
?
hoces povedat da je zenska, ki ve kaj hoce v postelji ku*ba/ima ne vem koliko kilometrine? wtf?
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Ja itak če pa sam leži, pa je frigiden hlod nikol nič ni prav, dost moških pa se tud ustraši, ko dobijo v posteljo žensko, ki si sama zna postrečt.
Namest, da bi bili zadovoljni
Namest, da bi bili zadovoljni
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
Ananhas napisal/-a:Načeloma me ne bi motilo, če bi naletela na devičnika...kar se tiče devičnikov nad 20+ pa skušam ne delat predsodkov, ker so razlogi, da se nekdo še ni spustil v spolnost lahko zelo različni... (in ne samo "da jih še nihče ni hotel").
Res je, moj je bil pri svojih dvajsetih še nedolžen in nikoli še ni imel punce. Pa ne zato, ker ga nobena ni hotela, ampak preprosto ni imel neke potrebe po zvezi, oziroma še ni bil pripravljen na to. Raje se je v miru nažural s klapo, kot pa da bi ga 'sral' z naključno bejbo in jo prizadel/prišel na slab glas ipd.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
saarijarvi napisal/-a:DonCarleone napisal/-a:No, ja po tem prebranem stavku bi se dalo marskikaj zaključit, če bi posploševali kod si ti.
verjetno *kdo?
?
hoces povedat da je zenska, ki ve kaj hoce v postelji ku*ba/ima ne vem koliko kilometrine? wtf?
Očitno nisi najbolje razumela napisanega, saarijarvi.
Po mnenju avtorice tega odstavka katerega sem citiral je, da vsak moški ki ne nakazuje neke perverznosti in je preveč spoštljiv do žensk pomeni, da je junfer.
Po tej logiki (oz. po njeni logiki), bi lahko trdil, da se da tudi drugače razlagati ta njen stavek (moje pojasnilo, katerega si ti citirala, je jasno nakazoval na tisto, kar si sama ciljala). Normalno, da je eno in drugo skregano z logiko. Na njeno zelo neumno trditev, sem odgovoril še z bolj neumnim (ciničnim) odgovorom, ampak ja kje bi ti to razumela.
Edit: Ja želel, sem napisati "kot". Se opravičujem, dotični gospodični, zaradi morebitnih nevšečnosti.
Zadnjič spremenil DonCarleone, dne 15. Jul. 2013 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
saarijarvi napisal/-a:DonCarleone napisal/-a:No, ja po tem prebranem stavku bi se dalo marskikaj zaključit, če bi posploševali kod si ti.
verjetno *kdo?
Pomoje je hotel napisati 'kot'
Drugače pa, jah, okusi so različni, mene bi pa npr. odbilo neko prostaško / perverzno izražanje v odnosu do žensk.. bi mi nakazovalo kvečjemu njegovo nezrelost in primitivizem
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
ah, smorn
doticnemu gospodicu se opravicujem in iskreno cestitam.
Mi je pa zanimivo, da se tu pa tam kdo prav malo pohvali da pozna cloveka ki celo pri 20ih ni seksal.. to je dooooosti dosti bolj pogost 'pojav' kot bi si clovek mislil, sam folk pac nerad govori o tem.. sama bi jih lahko v minuti nastela 15+, tudi starejsih od 20, pa do dalec od neki tipicnih 'luzerckov'.. no, razen parih izjem, ki so si iskreno receno res sami krivi.
doticnemu gospodicu se opravicujem in iskreno cestitam.
Mi je pa zanimivo, da se tu pa tam kdo prav malo pohvali da pozna cloveka ki celo pri 20ih ni seksal.. to je dooooosti dosti bolj pogost 'pojav' kot bi si clovek mislil, sam folk pac nerad govori o tem.. sama bi jih lahko v minuti nastela 15+, tudi starejsih od 20, pa do dalec od neki tipicnih 'luzerckov'.. no, razen parih izjem, ki so si iskreno receno res sami krivi.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
^ Se strinjam. Tudi osebno poznam nekaj primerkov... nazadnje mi je en fant priznal, da je izgubil nedolžnost pri 23ih in da se je ful šparal... Pa je kot moški izredno privlačen: zunanjost, karakter, dobra volja, mojster v osvajanju, v glavnem, nima problema z ženskami, ampak preprosto je hotel prvič nekaj več, kot pa sam seks. Lahk rečem sam nekaj: vsaka čast takim za tako močno željo in vztrajanje!
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
Mishela napisal/-a:jaz tudi ne bi bla ravno navdušena nad devičnikom
vzamem besede nazaj. deloma.
sem mislila, da se razlika med ne/devičniki lahko opazi, ampak dejansko se ne. zanimivo. (seveda ni nujno, da velja za vse)
vseeno pa se držim tistega, da me ne bi pritegnilo, če bi kdo čakal na ta pravo iz nekega čustvenega razloga.
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
Lolirot napisal/-a:
Pa še nekaj. Takim tipom se že po obnašanju vidi, da so nedolžni. Govorijo o nekih čistunskih ljubeznih... srčki, metuljčki, oblački... so preveč vljudni, ko govorijo o ženskah. Pač manjka jim tiste "perverzije" v glavi (dirty talk).
Ampak jaz sem prepričana, da bi taki tipi takoj spremenili svoj priden način obnašanja, ko bi doživeli par seksualnih izkušenj. Jaz poznam dva primera, ki sta čez 20 let nedolžna in kot opažam to res ni to tisto, kar bi mene kot žensko privlačilo. Če se malo po domače izrazim; jaz hočem tipa, ki me prime, vrže na posteljo, užge po riti, mi govori grdo ter poseksa na mrtvo, da še naslednji dan vse čutim Ker sorry, men se ne da ubadat z nekom, ki bo slepo iskal ščegetavček in ki še svojega telesa dobro ne pozna, kaj šele da bi vedel o erogenih conah ženske.
Tole je pa orng klofuta za use uredu tipe, še en dokaz, da je jerk/prasec/bad boy/... prednostna opcija za v posteljo.
Kakorkoli, bolj me zanima kaj je mišljeno v naslednjem postu:
butterfly napisal/-a:jaz pa pri 23 ..pa mi ni žal...sem jo s sedanjim fantom...
in zakaj je nisem prej?...nevem, nikoli mi tip ni bil pravi... so bli bolj onenight standi...
Zdej pa naj mi en pove kako lahko nedolžnost izgubiš PO nekaj prakticiranih ONSih?Pa ne mi rečt, da ga je vsakič samo fafala ali fasala v rito. Lol.
Prvi neprebran prispevek • 1246 prispevkov
• Stran 82 od 84
•
Prejšnja
1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov