Nedolžnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^to je že res; ampak kot se je tudi omenjalo, ne verjemam, da bo že iz prve ful sposobna in gibčna in "ustvarjalna" s pozami, torej se, če je tipu vsaj mal jasno kaj je sex, lahko že iz tega "vidi" (ne)izkušenost/nedolžnost -- ampak ok, tko zdej jz gledam z mojimi leti & izkušnjami, da pač ne bi ravno želela hlod bit
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Se strinjam. Tisto, da bo krvavela itd. so samo opcije. Videl bo bolj po "izkušnjah" ki jih ona pač nima.
Jaz osebno bi mu raje povedala, da sem nedolžna in da tip ve zakaj je bolj trda v postelji, kot pa da mu zamolčim in on potencialno misli, da sem hlod v postelji.
Face it - nekaterim sex ogromno pomeni in jaz vem, da bi imela velik problem naredit naslednji korak v zvezi, če bi bil tip hlod v postelji.
Jaz osebno bi mu raje povedala, da sem nedolžna in da tip ve zakaj je bolj trda v postelji, kot pa da mu zamolčim in on potencialno misli, da sem hlod v postelji.
Face it - nekaterim sex ogromno pomeni in jaz vem, da bi imela velik problem naredit naslednji korak v zvezi, če bi bil tip hlod v postelji.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
saarijarvi napisal/-a:Meni nikoli, ampak res nikoli ne bo jasno kako nekateri smatrajo oralni seks (in fingering in use ostalo) manj 'intimno' od dejanske penetracije..
exactly.
penis v nožnici je čist precenjen. se mi zdi, da je za to, da si nekdo od blizu ogleduje moje mednožje, se ga dotika z jezikom in prsti, potrebno skoraj več zaupanja in globlji odnos.
ampak vsakemu svoje. če bi jaz bila tip, bi verjetno kr malo zamerila, če mi nebi povedala...sploh po letu in pol intimnejšega odnosa?
sem ziher, da bo nanj novica vplivala pozitivno in glede na to, da si se tako dolgo šparala za ta opevani prvič, si boš zagotovo bolj želela akta z občutkom, kot pa njegove divje strasti, ki se v želji, da ti že takoj prvič pokaže, da te zihr bolje obdela kot njegovi predhodniki (:D) lahko razvije v res intenzivne smeri...
dbest ti bo [/i]
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
saarijarvi napisal/-a:Meni nikoli, ampak res nikoli ne bo jasno kako nekateri smatrajo oralni seks (in fingering in use ostalo) manj 'intimno' od dejanske penetracije...
Mislim, da je to posledica afere Monicagate v kateri je bil oralni seks klasificiran samo kot improper physical relationship.
In še enkrat - obvezno uporabita dvojno zaščito!
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
rachka_ napisal/-a:saarijarvi napisal/-a:Meni nikoli, ampak res nikoli ne bo jasno kako nekateri smatrajo oralni seks (in fingering in use ostalo) manj 'intimno' od dejanske penetracije..
exactly.
penis v nožnici je čist precenjen. se mi zdi, da je za to, da si nekdo od blizu ogleduje moje mednožje, se ga dotika z jezikom in prsti, potrebno skoraj več zaupanja in globlji odnos.
ampak vsakemu svoje. če bi jaz bila tip, bi verjetno kr malo zamerila, če mi nebi povedala...sploh po letu in pol intimnejšega odnosa?
sem ziher, da bo nanj novica vplivala pozitivno in glede na to, da si se tako dolgo šparala za ta opevani prvič, si boš zagotovo bolj želela akta z občutkom, kot pa njegove divje strasti, ki se v želji, da ti že takoj prvič pokaže, da te zihr bolje obdela kot njegovi predhodniki (:D) lahko razvije v res intenzivne smeri...
dbest ti bo [/i]
Dolgo? Pa saj je stara samo 20 let? Saj ni stara 35 let, da bi se to lahko smatralo kot "dolgo čakanje".
-
Anjachan - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 9. 2010
- Kraj: Maribor
Ali bo opazil ali ne niti ni tako bistveno. Če prav razumem se je iz dolgotrajnega intimnega druženja začel razvijat pravi odnos. Če še nista par, bosta verjetno to kmalu postala. Kaj hočeš zvezo res začeti na tako neiskren način? Jaz ne bi hotela že takoj na začetku prikrivati, sploh ker se, če ne zdaj, lahko resnica izkaže kdaj kasneje in ne moreš vedet kako bo takrat reagiral. Odločitev je tvoja, ampak če se imata rada, ni razloga da mu stvari prikrivaš.
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Js tudi prvemu nisem povedala. Ne vem točno zakaj, ampak nisem želela da ve. Pa ne iz stališča, da me je bilo sram, da sem še devica, ampak mogoče bolj to, da nisem hotela, da komu pove, da se pohvali ali karkoli podobnega. Nekako se mi je zdela popolnoma moja stvar. Če bi me vprašal, bi verjetno povedala. Ker ni, nisem. In ni opazil.
Bolelo me je malo, krvavela nisem. Potem sva bila še 4 leta skupaj in mislim, da sem mu po kakšnih 2 letih povedala. Ni se mu niti sanjalo, čeprav ni bil nedolžen, ko sva prvič.
Verjetno bi danes isto naredila, ker sem nezaupljiva in jemljem človeka zelo dolgo z rezervo. Če bi čakala na sex do takrat, ko bi se tako lagodno počutila, da bi povedala, bi predolgo trajalo.
Sexa pa nisem in niti sedaj ne povezujem z ljubeznijo ali zaupanjem, tako da seksam lahko dost hiter, navežem, zaupam in zaljubim se pa počas.
Bolelo me je malo, krvavela nisem. Potem sva bila še 4 leta skupaj in mislim, da sem mu po kakšnih 2 letih povedala. Ni se mu niti sanjalo, čeprav ni bil nedolžen, ko sva prvič.
Verjetno bi danes isto naredila, ker sem nezaupljiva in jemljem človeka zelo dolgo z rezervo. Če bi čakala na sex do takrat, ko bi se tako lagodno počutila, da bi povedala, bi predolgo trajalo.
Sexa pa nisem in niti sedaj ne povezujem z ljubeznijo ali zaupanjem, tako da seksam lahko dost hiter, navežem, zaupam in zaljubim se pa počas.
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
verjemi 80% fantov sploh ne ve kaj in kje je deviska kozica in kako se ugotovi nedolznost. Ko ga bo on dal noter, ja, ce ne uporabljas vibratorjev je se tesno, ampak ni to zdaj kriterij da bi on ugotovil, niti ne bo razmisljal. Povej mu med samim odnosom ce te je strah prej. Reci, to boli, bodi malo bolj nezen, tega se nisem pocela, bo ze dojel, ali mu povej po tem.. V glavnem ne skrbi, ce te ima rad in te ceni bo tvojo nedolznost vzel kot najvecje darilo ki mu ga lahko das,ce ne... Je pac kreten, sori. Ne sramuj se nedolznosti, sama sem na istem in verjemi, pravi fantje jo cenijo bolj kot si mislis
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov