Nebi resne zveze
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
^^
In pa, kot je rekla s0nckic4... Drugače pa, če mi gre kaj pri (neuspešnih) tipih na živce, je to izjava par postov višje:
To je to. Kriv je BMW. Zakaj? Ker je vse, kar se preveč sveti, skoraj zagotovo kupljeno z umazanim denarjem. Sem že dosti podobnega crapa slišala o lastni družini in dokler taki, kot si ti, razmišljajo tako plitko, ne pričakuj, da boš uspešen. Še najmanj z ženskami.
In pa, kot je rekla s0nckic4... Drugače pa, če mi gre kaj pri (neuspešnih) tipih na živce, je to izjava par postov višje:
najobbb napisal/-a:ja vredu če sam prigara BMW pa še kaj prav vendar na recimo " legalni način" danšnji čas ni nič več legalno
To je to. Kriv je BMW. Zakaj? Ker je vse, kar se preveč sveti, skoraj zagotovo kupljeno z umazanim denarjem. Sem že dosti podobnega crapa slišala o lastni družini in dokler taki, kot si ti, razmišljajo tako plitko, ne pričakuj, da boš uspešen. Še najmanj z ženskami.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
- najobbb
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2011
- Kraj: obala
Gracia napisal/-a:^^
In pa, kot je rekla s0nckic4... Drugače pa, če mi gre kaj pri (neuspešnih) tipih na živce, je to izjava par postov višje:najobbb napisal/-a:ja vredu če sam prigara BMW pa še kaj prav vendar na recimo " legalni način" danšnji čas ni nič več legalno
hm.. spet ste me vzeli iz konteksta ne morem rečt vsi umazano pridobili pa taki in onaki posli, lahko pa povem kar sam vidim in slišim (diskoteke, šagre itd.. ) in pač presojaš po gestah, obnašanju itd.. pač samo s opazovanjem ljudi. So pa ljudje tudi ki garajo pa vse pa se želijo peljat avti taki in onaki da so varni na cesti itd.. ni važno zakaj zato so pa garali pa vse sam tak vrjetno ne gre vsak dan na polno žurat ne... pač ko se žura se žura ko se dela se dal so pa tudi obratno delajo tako da vsega je...
- najobbb
- Sramežljivka
s0nckic4 napisal/-a:^ se strinjam z izjavo, da "denar pokvari, če ga je preveč". ampak po mojih izkušnjah se ob večjem finančnem uspehu nekoga bolj pokvarijo tisti na drugi strani. to so fovšljivci in kvazi prijatelji, ki kar naenkrat začnejo pričakovat, da bo ta oseba začela častit runde, plačevat večje prispevke k skupnim darilom, ker seveda ima in si to lahko privošči ipd. ko se pa to ne zgodi pa imetnik kapitala kar naenkrat postane snob v dobrem avtu in naduvanih cotah, ki dobi dobre ženske samo zato, ker ima keš.
sori za napad, ampak če pa koga ne maram je to zafrustriran folk, ki ne zna druga kot jamrat kak je svet nefer.
mal za hec mal za res slovenci smo znani ne po foušiji to je kriv kapitalizem ni več deljanja vsi približno enako pač srednji razred... žal....
ja res je takrat ko maš neki spoznaš veliko novih ljudi ki bi vsi neki meli dobili itd.. ko je pa obratno me zanima pa kdo pride trkat ...
- najobbb
- Sramežljivka
Džeki napisal/-a:najobbb napisal/-a:
tako da punce pište smo tudi vredu sam treba kdaj pogledat stran od kozarcev gela ključev in denarnic tam ozadaj sedi sramežljvo pogleduje ...
Reši se sramežljivosti čimprej, ker to je pa rak rana za moškega, ko gre za osvajanje žensk.
Ko se boš samoprepričal, da si privlačen, tudi boš. Čist resno mislim. tebi v dani situaciji tudi BMW ne bi pomagal, ker bi še vedno bil nekje v ozadju in se sramežljivo nasmihal s ključi bmw-ja v žepu.
res je res kot sem že v zgornjih postih napisal sam JAJCA rabijo... delam na tem poznam pa zal veliko takih ki pa dokler sami to ne preštudirajo in naredijo ne bo nobena punca s neba padla pa še takrat vrjetno roke nebi razprli to je pa zato kr smo vedno bolj asocialni ne znamo komunicirat ... žal... mal teh. kriva mal sami okolica delo vsega... in zgleda kot da vedno več je tega...
- najobbb
- Sramežljivka
Džeki napisal/-a:Jah, noben tip te ne bo vspodbujal, da imej jajca, ker noben noče več konkurence pri ženskah. Si pa končno prišel do ugotovitve, da ni kriv avto, ampak jajca.
ufff že dolgo vem ... to zato včasih mal pomaga etanol za to čist malo enim pa še to ne ... žal..
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Wat. Tipi ki nesorazmerno veliko denarja zmecejo v avto imajo gotovo cilje v lajfu in jih uspesno dosegajo? Zanimiv sklep. Okej ocitno jim je bil cilj met hud avto in ocitno so ga dosegli.s0nckic4 napisal/-a:meni je popolnoma logično, da so ženskam zanimivi "tipi z bmwji" (pa ne tisti, ki so jih dobili od staršev ampak tisti, ki so si jih zaslužili sami). to pa zato, ker imajo jasno vizjo kaj hočejo od življenja, kako bodo to dobili in samozavestno ter optimistično korakajo proti temu cilju. i
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
^^Resno jemati izjave, v katerih ženske racionalizirajo, zakaj jim je nekaj na tipih všeč, je vedno nesmiselno.
Ker na koncu pridejo take buče ven, kot je "če ma BMW-ja, ma ziher ful cilje v lajfu". Ne, ampak dotični tip ima BMW-ja, ker mu pač to nekaj pomeni. To, da ima BMW-ja, vidijo vse babe v Topu, tega, da živi pr mami, pa pač ne. Gre za stvar preferenc.
In jao, , ja , če je tip BMW dobil od staršev, bo pa kao manj privlačen zarad tega v očeh svoje publike. Heh.
In logično, ženska, ki bo padla na nekoga z BMW-jem, bo vedno, če jo kdo vpraša, racionalizirala, da je tip ziher ful ambiciozen, če ma BMW-ja. Če bi rekla "z njim sem, ker ma hud avto", bi izpadla plehka.
To, da marsikateri tip kupi dober avto zato, ker pač na to marsikatera pade, je splošno znano legitimno dejstvo.
Ker na koncu pridejo take buče ven, kot je "če ma BMW-ja, ma ziher ful cilje v lajfu". Ne, ampak dotični tip ima BMW-ja, ker mu pač to nekaj pomeni. To, da ima BMW-ja, vidijo vse babe v Topu, tega, da živi pr mami, pa pač ne. Gre za stvar preferenc.
In jao, , ja , če je tip BMW dobil od staršev, bo pa kao manj privlačen zarad tega v očeh svoje publike. Heh.
In logično, ženska, ki bo padla na nekoga z BMW-jem, bo vedno, če jo kdo vpraša, racionalizirala, da je tip ziher ful ambiciozen, če ma BMW-ja. Če bi rekla "z njim sem, ker ma hud avto", bi izpadla plehka.
To, da marsikateri tip kupi dober avto zato, ker pač na to marsikatera pade, je splošno znano legitimno dejstvo.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Mahagonij napisal/-a:Wat. Tipi ki nesorazmerno veliko denarja zmecejo v avto imajo gotovo cilje v lajfu in jih uspesno dosegajo? Zanimiv sklep. Okej ocitno jim je bil cilj met hud avto in ocitno so ga dosegli.s0nckic4 napisal/-a:meni je popolnoma logično, da so ženskam zanimivi "tipi z bmwji" (pa ne tisti, ki so jih dobili od staršev ampak tisti, ki so si jih zaslužili sami). to pa zato, ker imajo jasno vizjo kaj hočejo od življenja, kako bodo to dobili in samozavestno ter optimistično korakajo proti temu cilju. i
Res je Jaz sem tud hotela ene 3x to norost komentirat, pa sem se zadržala
BMW-je ima lahko na kupe luftarskih ljudi, tud nezanimvih in brez ciljev (razen npr. tistega, da se mu bosta frizura in piksna na kolesih svetili), nenazadnje tud kriminalcev ipd. .. 'dober' avto pa res ne more biti pokazatelj, kakšno jasno vizijo ima moški glede svojega življenja, kaj šele, da samozavestno in optimistično? koraka proti svojim ciljem (wtf ). Na drugi strani obstaja veliko blazno inteligentnih, uspešnih in zanimivih ljudi, ki jim prevozno sredstvo ne pomeni toliko in se raje koncentrirajo na druge plati življenja (kar je zame kvečjemu plus, da ne pobašejo vsega za avto). Ni seveda nič narobe, če ljudje uživajo z lepim prevoznim sredstvom, ampak tisti zgornji sklep je pa res ponesrečen.
Pa tudi tega klišeja, da naj bi ženske 'padale' na dobre avtomobile, ne bom nikoli razumela o.O... sem mislila, da je bilo to preživeto že v 70. letih prejšnjega stoletja Jaz npr. veliko raje hodim peš, avtomobili mi sploh niso simpatični že na splošno, heh.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
tisti narekovaji so tam z namenom. vzročna zveza je šla v smeri, da imajo uspešni ljudje (najverjetneje) tudi dober avto (ker so pač uspešni in si ga lahko privoščijo, tako kot še marsikaj drugega) in ne da so vsi šoferji dobrih avtov (najverjetneje) tudi uspešni!
torej, uspešen, pošlihtan folk, ki ve kaj hoče (in ima zelo verjetno tudi dober avto) bo vedno zanimiv za nasprotni spol. fovšljivci pa pri tem vidijo samo dober avto in delajo zaključke da je avto vzrok za uspešnost pri naprotnem spolu.
in ja džeki, tip ki je bmw-ja dobil od staršev ali kako drugače, bo manj uspešen od zgoraj opisanega (in ja, če ima kljub temu vse pošlihtano v glavi bo prav tako uspešen pri nasprotnem spolu, a ne zaradi bmw-ja, ampak ker mu hrček v glavi goni v pravo smer - da ne bo spet kdo uspel zaključit, da če ti pa starši kupijo bmw-ja si pa nesposoben ..)
it's not the car it's the driver
torej, uspešen, pošlihtan folk, ki ve kaj hoče (in ima zelo verjetno tudi dober avto) bo vedno zanimiv za nasprotni spol. fovšljivci pa pri tem vidijo samo dober avto in delajo zaključke da je avto vzrok za uspešnost pri naprotnem spolu.
in ja džeki, tip ki je bmw-ja dobil od staršev ali kako drugače, bo manj uspešen od zgoraj opisanega (in ja, če ima kljub temu vse pošlihtano v glavi bo prav tako uspešen pri nasprotnem spolu, a ne zaradi bmw-ja, ampak ker mu hrček v glavi goni v pravo smer - da ne bo spet kdo uspel zaključit, da če ti pa starši kupijo bmw-ja si pa nesposoben ..)
it's not the car it's the driver
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
Se strinjam, da dobro prevozno sredstvo še zdaleč ni pokazatelj tega, koliko in kakšne cilje ima njegov lastnik. A po drugi strani, če je nekomu (izmed drugim) cilj imet dober avto, zakaj bi bil tak človek kaj manj ambiciozen na drugih področjih oz. bil označen za plehko osebo? Ta je pač postavil avto na prvo mesto wish liste, nekdo drug bo pa stanovanje ali potovanje v daljne kraje. So what, jaz po tem, ali je nekomu avto visoko na lestvici ciljev, ne sodim človeka, ker je lahko nekdo s precej bolj povprečnim (ali recimo raje manj vpadljivim) ciljem dosti bolj neresen in izgubljen na drugih področjih v življenju.
Meni osebno je sicer vseeno, kaj tip premore, dokler zna vstopit v prostor in dat vsem prisotnim filing, da ni kar en lolek, pa četudi zunaj pred lokalom nima parkiranega bemfla. Ne vem no, saj pa ne grem na dejt z bemflom ampak moškim, ki me na vseh ravneh preseneča in pritegne (intelektualno in vizualno seveda), in to je tisto, kar žensko, ki ni mahnjena na keš, zmeša. Ostale se pa pač precej hitro sprijaznejo z nekom, ki ima dober pleh v garaži.
Meni osebno je sicer vseeno, kaj tip premore, dokler zna vstopit v prostor in dat vsem prisotnim filing, da ni kar en lolek, pa četudi zunaj pred lokalom nima parkiranega bemfla. Ne vem no, saj pa ne grem na dejt z bemflom ampak moškim, ki me na vseh ravneh preseneča in pritegne (intelektualno in vizualno seveda), in to je tisto, kar žensko, ki ni mahnjena na keš, zmeša. Ostale se pa pač precej hitro sprijaznejo z nekom, ki ima dober pleh v garaži.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Se vedno je brezveze izjava, ker je vzrocnost v smeri uspesnost -> dober avto totalno neuporabna, ker pri neznancu najprej vidis zunanji bling-bling kot je avto. In ker povezava v drugo smer (avto -> uspesnost) ne drzi niti v vecini primerov, ne mores sklepat nicesar. To v osnovi unici tvojo tezo, da zenske majo rade tipe ki majo hude avte, ker so imajo cilje v lajfu (poleg tega ta tvoja ideja predpostavlja, da imajo uspesni ljudje vecinoma neke hude cilje v lajfu). Tak sklep je popolnova neosnovan.s0nckic4 napisal/-a:tisti narekovaji so tam z namenom. vzročna zveza je šla v smeri, da imajo uspešni ljudje (najverjetneje) tudi dober avto (ker so pač uspešni in si ga lahko privoščijo, tako kot še marsikaj drugega) in ne da so vsi šoferji dobrih avtov (najverjetneje) tudi uspešni!
Stvar je v resnici cisto preprosta. Zenske imajo rade moske z visjim druzbenim statusom kot one same. In en nacin da ga sporocas je da imas drage stvari(ne smes se pa hvalit). To govori zenskam na bolj zivalski ravni. A si ti zdej fuknu cist ves denar ki ga imas v to ali ne, oziroma kaksna je tvoj dejanski life outlook je pa nekaj za njeno racionalo, kar nima ravno veze s prvim vtisom, ki ga dobijo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- najobbb
- Sramežljivka
Mahagonij napisal/-a:Se vedno je brezveze izjava, ker je vzrocnost v smeri uspesnost -> dober avto totalno neuporabna, ker pri neznancu najprej vidis zunanji bling-bling kot je avto. In ker povezava v drugo smer (avto -> uspesnost) ne drzi niti v vecini primerov, ne mores sklepat nicesar. To v osnovi unici tvojo tezo, da zenske majo rade tipe ki majo hude avte, ker so imajo cilje v lajfu (poleg tega ta tvoja ideja predpostavlja, da imajo uspesni ljudje vecinoma neke hude cilje v lajfu). Tak sklep je popolnova neosnovan.s0nckic4 napisal/-a:tisti narekovaji so tam z namenom. vzročna zveza je šla v smeri, da imajo uspešni ljudje (najverjetneje) tudi dober avto (ker so pač uspešni in si ga lahko privoščijo, tako kot še marsikaj drugega) in ne da so vsi šoferji dobrih avtov (najverjetneje) tudi uspešni!
Stvar je v resnici cisto preprosta. Zenske imajo rade moske z visjim druzbenim statusom kot one same. In en nacin da ga sporocas je da imas drage stvari(ne smes se pa hvalit). To govori zenskam na bolj zivalski ravni. A si ti zdej fuknu cist ves denar ki ga imas v to ali ne, oziroma kaksna je tvoj dejanski life outlook je pa nekaj za njeno racionalo, kar nima ravno veze s prvim vtisom, ki ga dobijo.
mislim da sem vse to povedal v zgornjih postih ja se gre za preživetje omogočanje potomcem najboljše )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov