Nebi resne zveze
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Jst sem imela včasih tudi takšen "problem" in srečevala same take tipe (stara sem isto kot ti), dokler mi ni bivši posredno pomagal, da sem končno odprla oči in spoznala, da je problem v meni. Ugotovila sem, da lahko vse te tipe, ki sem jih srečevala, pripišem svojemu vzorcu izbiranja. Potem pa preprosto začneš delati na sebi, ugotoviš, zakaj se zapičiš v take tipe, in spremeniš vzorec. Danes tipov, ki bi mi bili včasih všeč, sploh ne opazim ali pa po 5s izgubijo moje zanimanje. In vedno bolj opažam tiste prijazne, simpatične, nekoliko sramežljive fante Poleg tega pa ugotavljam, da je ful veliko vredu samskih tipov (npr. že v moji ožji družbi je nekje 8 samskih tipov). Sem pa opazila, da je tudi kar nekaj takih, ki žalujejo za bivšo, ki ne vedo, kaj bi sploh radi, ali pa že takoj vidiš, da obupano iščejo eno, ker se jim zdi, da je že skrajni čas, da si ustvarijo družino. Pa to govorim za tipe 28+. Tako da najprej premisli, zakaj srečuješ same take, delaj na sebi, potem boš pa že našla kakšnega vredu fanta
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Sestavljanka napisal/-a:poslušaj, si zelo vredu, s tabo se imam zelo fajn, ampak nimam časa, v službi je veliko dela, veš, jaz bi bolj tako, neresno zvezo. Kolikor sebe poznam vem, da to ne bo vodilo nikamor, ampak še vedno hočem se srečevati s tabo.
Mu reces prijazno in nezno:
Duso ne mogu... S tobom letim a nisam vezana, udarac od padca bi bio jaki, polomila bi si hrbat...
Zao mi je, treba mi Batman da letim sigurno
Bodi pozitivna, vesela, nasmejana in bos privlekla pozitivne stvari okrog sebe.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
majchy84 napisal/-a:Jst sem imela včasih tudi takšen "problem" in srečevala same take tipe (stara sem isto kot ti), dokler mi ni bivši posredno pomagal, da sem končno odprla oči in spoznala, da je problem v meni.
mam eno kolegico tvoje starosti, ki isto ne najde fanta. po mojem mnenju je glavni razlog ona- ne vem kdo bi hotel žensko, ki je 24 ur na dan tečna, slabe volje... kakor poznam fante (lastna izkušnja), hitro zbežijo od take punce. in to da nočejo resne zveze, je samo lep način, da ji povejo, da sploh nočejo biti z njo.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
Res je, tak kot so ti že eni vmes napisali: vidla boš tisto, kar boš sama hotela. Našla boš tisto, na kar se boš osredotočila.
V bistvu je tak, da kar razmišljaš, to privlačiš. Če boš imela v glavi samo črne scenarije in boš sama sebe prepričala, da so na svetu samo še samski neresni tipi, boš take tudi dobila v svojo bližino.
So samski neresni tipi, ampak so pa tudi samski tipi, ki iščejo resno zvezo. Bodi odprta tudi za take. Mogoče iščeš samo določen tip moškega, mogoče vedno izbiraš po enakem vzorcu. Malo spusti kriterije, spremeni razmišljanje. Banalen primer: če si do zdaj pogledala samo za tipi, ki npr.kadijo, zdaj začni spoznavat tudi tipe, ki ne kadijo.
Ne začni pa se smilit sama sebi in razmišljat, ka ksi boga, ker pri 27-ih še nimaš resne zveze. Z negativno energijo, ki jo boš oddajala, verjemi, da ne boš nikogar pritegnila. In kakorkoli je že: vedno se vse zgodi ob svojem času!
V bistvu je tak, da kar razmišljaš, to privlačiš. Če boš imela v glavi samo črne scenarije in boš sama sebe prepričala, da so na svetu samo še samski neresni tipi, boš take tudi dobila v svojo bližino.
So samski neresni tipi, ampak so pa tudi samski tipi, ki iščejo resno zvezo. Bodi odprta tudi za take. Mogoče iščeš samo določen tip moškega, mogoče vedno izbiraš po enakem vzorcu. Malo spusti kriterije, spremeni razmišljanje. Banalen primer: če si do zdaj pogledala samo za tipi, ki npr.kadijo, zdaj začni spoznavat tudi tipe, ki ne kadijo.
Ne začni pa se smilit sama sebi in razmišljat, ka ksi boga, ker pri 27-ih še nimaš resne zveze. Z negativno energijo, ki jo boš oddajala, verjemi, da ne boš nikogar pritegnila. In kakorkoli je že: vedno se vse zgodi ob svojem času!
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
rebelgirl napisal/-a: ...en se ne umiva,...
Kako si me nasmejala
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Džeki napisal/-a:^^Življenje nam vedno znova pred nos moli tisto, v kar verjamemo.
Nekdo, ki verjame, da so vsi južnjaki nasilni, bo skoz videval nasilne južnjake, ker jih bo prav iskal.
Nekdo, ki verjame, da so vsi Slovenci pridni in delovni, Romi pa samo kradejo, bo na vsakem korkau našel potrditev tega svojega prepričanja.
Ena, ki verjame, da so vsi tipi neresni, bo srečevala vedno več neresnih, ker jih bo prav iskala, saj je na take osredotočena.
Po domače rečeno...vsake oči imajo svojega malarja..vsak človek opazuje svet skozi prizmo lastnih prepričanj in predsodkov.
Ozrite se po sobi in poglejte, koliko je rdečih predmetov v njej. Potem zaprite oči in povejte, koliko modrih ste videli, medtem, ko ste iskali rdeče.
Točno tako, nobenega, ker niste bili osredotočeni na modro, temveč ne rdeče.
In tako nekako ljudje tudi opazujemo svet okoli sebe.
To, kaj vidiš okoli sebe, pove veliko o tem, kaj v bistvu v življenju iščeš..Vedno, ko sem iskal resno zvezo..sem srečeval punc ez enakimi željami...In obratno..
Tole je pa ful res. Ne met delusional sindroma. Povsod se najdejo kul ljudje obeh spolov, samo odprt moraš bit. Je pa res, da z leti morda postane folk vedno bolj preračunljiv, zahteven in to ne v tej smeri, da bi bolj vedeli, kaj hočejo, ampak v tej smeri, da se obešajo na malenkosti...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
rebelgirl napisal/-a:delfinchek, resno! mi je pred koncem zveze pribil enkrat da njemu čistoča pač ni vrednota. prav nagravžen je bil, če mu nism rekla naj se stušira. ne bi rekla... pa je zelo javna osebnost, fuj prašič!
kdo je?
loh zs...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]