Nebi resne zveze

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 25. Nov. 2011 20:02

Očitno si naletela na same take primerke. Zdaj ne vemo mi tu, ali iščeš napačne, ker te taki privlačijo, ali pa si ga res pač tolikokrat naj...., čeprav si sama oddajala prave signale. "Preveč dela" ipd. fraze so pa itak samo izgovori. Če bi bilo tako, noben malo bolj zaposlen človek ne bi bil v zvezi/poročen, pa jih jaz osebno poznam kar nekaj, starih od 25 pa do x let.
Mogoče zamenjaj kraje, kamor zahajaš, "preluftaj" družbo in podstrešje, pa boš že nekje naletela na nekoga, ki bo imel enake namene kot ti in ti bo dejansko všeč. Potrkat ti pa najbrž ne bo prišel na vrata in s tabo jamral na forumu. :D
Pa nisem vezana trenutno, a verjamem, da obstajajo tudi resni fantje, ki mi niso ok samo za pogovor, ampak so mi tudi sicer simpatični. :) No, moja naklonjenost gre naenkrat lahko samo enemu, ker mi je že nasplošno malo kdo všeč, pa še ta me more tudi privlačit, sicer to ni to.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 27. Nov. 2011 23:37

haha. dobite zsje čez kak teden ko bo še bolj znan :)))
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Nov. 2011 0:19

politik? :D
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 28. Nov. 2011 8:35

:lol:
Drugače pa... Se najdejo tudi 25+ (normalni) moški. Kaj je za katero normalno, je pa spet druga stvar. Mogoče pa ve (nekatere) niste normalne za njih? :D
Btw, če pa mate okoli sebe same 20 letne smrkavce, pa to pomeni samo to, da se gibljete v napačnih krogih, ne pa, da starejših ni (pa smo spet pri normalnosti) ... :P
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
najobbb
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2011
Kraj: obala

Neprebrana objavaNapisal/-a najobbb » 28. Nov. 2011 15:00

majchy84 napisal/-a:Jst sem imela včasih tudi takšen "problem" in srečevala same take tipe (stara sem isto kot ti), dokler mi ni bivši posredno pomagal, da sem končno odprla oči in spoznala, da je problem v meni. Ugotovila sem, da lahko vse te tipe, ki sem jih srečevala, pripišem svojemu vzorcu izbiranja. Potem pa preprosto začneš delati na sebi, ugotoviš, zakaj se zapičiš v take tipe, in spremeniš vzorec. Danes tipov, ki bi mi bili včasih všeč, sploh ne opazim ali pa po 5s izgubijo moje zanimanje. In vedno bolj opažam tiste prijazne, simpatične, nekoliko sramežljive fante :) Poleg tega pa ugotavljam, da je ful veliko vredu samskih tipov (npr. že v moji ožji družbi je nekje 8 samskih tipov). Sem pa opazila, da je tudi kar nekaj takih, ki žalujejo za bivšo, ki ne vedo, kaj bi sploh radi, ali pa že takoj vidiš, da obupano iščejo eno, ker se jim zdi, da je že skrajni čas, da si ustvarijo družino. Pa to govorim za tipe 28+. Tako da najprej premisli, zakaj srečuješ same take, delaj na sebi, potem boš pa že našla kakšnega vredu fanta :)

jaja bi trebalo za take fante kot sem tudi sam med njimi utanovit društvo ali kljub "vitezov v senci" :)
najobbb
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a najobbb » 28. Nov. 2011 15:15

pozdravljeni forumaši,

hm... zanimivo to normalno jst sem mnenja pa se štejem sam 28 pa vem kako je občutek. Odkar sem če tako rečemo "na trgu" po dolgi 8 letni zvezi ... se zdi kot da je novi svet.... v diskoteki ni za spoznavat folk glasba preglasna razen če hočeš prvi vtis naredit da ji "popljuvaš uho" ko klepetaš ...

tako da kaj ostane morem v knjižnice krožke kaj vem kaj... sam glede na to da smo recimo zaposleni ali pa tako ali drugače pač maš dan poln obveznosti pa da tudi na vsako študentsko žurko se ti ne da it razen kaj večjega opaziš da večina punc ki ve kaj hoče je že poparčkano allora ostane, kaj mlade ki še eksperimentira avanturca gor dol ok.... kaj več hm.. nova tema...

bistvo je da taki kao " vredu pridni fantje " smo v ozadju se ne kažem ko tisti s najbolj debelo denarnico in bmw-lom ključi v roki... zakaj je tako kr punca izbira pa vse.. mi pa lovimo.. ma ona pusti ulovit.. zakaj napčnemu recimo bobu bob... kr je mel jajca stopit do nje to je vse....

pol pa ugotovi kak je.... pa je druga zgodba...

da se vrnem dogaja se vsaj meni to da katero spoznam se štekaš vidiš ok punca sam žal... vedno pride pol jst bi full sam preteklost me preganja itd... in pol pomagaš itd.. si ob strani in zgodi di se da tisti ki si ji bil full všeč postaneš kolega konec .. to je dilema zakaj se splete če pa še ni pometla s sabo in preteklostojo očitno je to spet nova tema..

tako da punce pište smo tudi vredu sam treba kdaj pogledat stran od kozarcev gela ključev in denarnic tam ozadaj sedi sramežljvo pogleduje ...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Nov. 2011 23:36

najobbb napisal/-a:bistvo je da taki kao " vredu pridni fantje " smo v ozadju se ne kažem ko tisti s najbolj debelo denarnico in bmw-lom ključi v roki... zakaj je tako kr punca izbira pa vse.. mi pa lovimo.. ma ona pusti ulovit.. zakaj napčnemu recimo bobu bob... kr je mel jajca stopit do nje to je vse....

Nočem biti nesramen, samo zakaj se počutiš ogroženega iz strani takšnih tipov ?

Mislim da si pravilno napisal zadnji stavek, ja ženske imajo rade tipe z jajci...oni so jih pač dobili z BMWji...jih pa vsaj imajo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
najobbb
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a najobbb » 29. Nov. 2011 18:42

Led Zeppelin napisal/-a:
najobbb napisal/-a:bistvo je da taki kao " vredu pridni fantje " smo v ozadju se ne kažem ko tisti s najbolj debelo denarnico in bmw-lom ključi v roki... zakaj je tako kr punca izbira pa vse.. mi pa lovimo.. ma ona pusti ulovit.. zakaj napčnemu recimo bobu bob... kr je mel jajca stopit do nje to je vse....

Nočem biti nesramen, samo zakaj se počutiš ogroženega iz strani takšnih tipov ?

Mislim da si pravilno napisal zadnji stavek, ja ženske imajo rade tipe z jajci...oni so jih pač dobili z BMWji...jih pa vsaj imajo.

niti ne ogrožen bolj pač včasih se ti zdi svet ne fer...

da razložim pač vsak izhaja s svoje kulture, običajev, vzgoje itd... naj bojo tako sam da bi se jst poiztovetiv ali kakorkoli bil tako ne morem pač kr to nisem jst... kot oseba ne znam pa tudi če se delam mi ne paše ne gre...

jst sem kar sem pa če bom uspešen ali ne neki daš na sebe sam zaradi drugih pa se čisto spremenit pa spet ni prav treba bit neki vmes....
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 29. Nov. 2011 19:43

^ LZ ti je lepo reku, da imamo ženske rade tipe z jajci. nevem kaj naj z nekom, ki ni sposoben niti stopit do mene pa me normalno ogovorit, če sem mu všeč.

meni je popolnoma logično, da so ženskam zanimivi "tipi z bmwji" (pa ne tisti, ki so jih dobili od staršev ampak tisti, ki so si jih zaslužili sami). to pa zato, ker imajo jasno vizjo kaj hočejo od življenja, kako bodo to dobili in samozavestno ter optimistično korakajo proti temu cilju. in ljudje takega kova so običajno uspešni na vseh področjih v življenju. in tak tip me definitivno ne bo sramežljivo pogledoval iz ozadja, ampak bo samozavestno pristopil. tipi tvojega kova boste pa za njegov uspeh krivili pleh v garaži :roll:
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Nov. 2011 19:49

najobbb napisal/-a:niti ne ogrožen bolj pač včasih se ti zdi svet ne fer...

Moje mnenje je takšno da to da življenje ni fer...najboljša novica kar jih je.

Res je.... nekateri se rodijo v bogatih družinah, nekateri so manekenskega videza....nekaterim uspe v karieri, in jaz osebno česar nimam... si to vzamem kot cilj da dosežem kar si želim. In konstantno garanje, vlaganje v cilj...ustvari priložnosti, in priložnosti ustvarijo srečo.

Življenje ni pravično, in to je dobra novica, ker lahko stvari obrneš v lasten prid.
Ne razmišljaj kot žrtev, razmišljaj pozitivno...pojdi ven, garaj in si vzemi kar si hočeš.

Pravica je ideal. Pravica je največja laž ki obstaja. Vzemi si kar hočeš.
najobbb
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a najobbb » 29. Nov. 2011 20:29

s0nckic4 napisal/-a:^ LZ ti je lepo reku, da imamo ženske rade tipe z jajci. nevem kaj naj z nekom, ki ni sposoben niti stopit do mene pa me normalno ogovorit, če sem mu všeč.

meni je popolnoma logično, da so ženskam zanimivi "tipi z bmwji" (pa ne tisti, ki so jih dobili od staršev ampak tisti, ki so si jih zaslužili sami). to pa zato, ker imajo jasno vizjo kaj hočejo od življenja, kako bodo to dobili in samozavestno ter optimistično korakajo proti temu cilju. in ljudje takega kova so običajno uspešni na vseh področjih v življenju. in tak tip me definitivno ne bo sramežljivo pogledoval iz ozadja, ampak bo samozavestno pristopil. tipi tvojega kova boste pa za njegov uspeh krivili pleh v garaži :roll:

se strinjam s tabo do določene meje ja vredu če sam prigara BMW pa še kaj prav vendar na recimo " legalni način" danšnji čas ni nič več legalno
vendar pol ko vidiš da da v avto nase pa kaj veš kaj sam to drugo ga pa ne briga ali pač karkoli ma pač tak stil življenja ok.. vsak ma pravico živet ko če ....

vendar smo pa ljudje ki jim več pomeni bit srečen sam s sabo pa s tistimi ki želiš bit pa ne rabiš to kazat s materialno dobrinami kaj maš da kaj veljaš .... bodimo iskreni zakaj je tako...

ker išče dr čim boljše zivljnje svoje in svoje "potomce" kar je čist normalno in naravno zakon močnješega recimo rajši moč denarja...

jst sem raje reven ko miš pa srečen ob ljudeh ki me majo radi pa mam R5 npr.. s tem da ljudi ki mi kaj pomeni je za manj kot prstov na eni roki kot pa s bmw in kešem v žepu, keš je pomemben vendar ne da topline sočloveka...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Nov. 2011 20:36

Že res, samo spet pogojuješ da ljudje ki so bogati da so plehki, in ne potrebujejo ljubezni...ter da moraš prodati dušo hudiču da voziš dober avto.

Ne pogojuj da moraš biti reven ali se ne gnati za materialnimi dobrinami, da si resnično ljubljen.

Glede žensk pride tako, če se izgovarjaš na druge da ti ne uspe pri njih, je težava v tebi ne v njih.
najobbb
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a najobbb » 29. Nov. 2011 21:00

Led Zeppelin napisal/-a:Že res, samo spet pogojuješ da ljudje ki so bogati da so plehki, in ne potrebujejo ljubezni...ter da moraš prodati dušo hudiču da voziš dober avto.

Ne pogojuj da moraš biti reven ali se ne gnati za materialnimi dobrinami, da si resnično ljubljen.

Glede žensk pride tako, če se izgovarjaš na druge da ti ne uspe pri njih, je težava v tebi ne v njih.

jst sam povem kar vidim in spoznam ne bom rekel da so vsi sam pravim da je nekaj resnice da "denar pokvari če ga je preveč" v kakršnem koli smislu ali primeru na vseh področjih... so tudi pprimeri tisti ki ga dobijo in ne zaslužijo ne znajo cenit pa spret obratna skrajnost hočejo še več imet ali ustvarit da dokažejo itd... kpol pa pridejo razne težave psihične fizične poznam ljudi pa so depresije itd.. zal.. in vedno več je tega

jst sem mnenja ne vem kje sem bral da želja vsakega človeka je da v življenju ustvari kakorkoli več kot je sam imel in dobil od staršev za svoje potomce.. jst bom pa dodal že da bo kot si sam mel je ok j... kriza :)
lepo je se gnati za cilji pa vse pa naj bodo materilani ali ne...

glede ženske je pa treba kak drugo temo odpret je pa res vse je na tebi... in v tebi kako pa to brat žal še ne obstaja "rentgen za dušo in misli "
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 29. Nov. 2011 22:43

^ se strinjam z izjavo, da "denar pokvari, če ga je preveč". ampak po mojih izkušnjah se ob večjem finančnem uspehu nekoga bolj pokvarijo tisti na drugi strani. to so fovšljivci in kvazi prijatelji, ki kar naenkrat začnejo pričakovat, da bo ta oseba začela častit runde, plačevat večje prispevke k skupnim darilom, ker seveda ima in si to lahko privošči ipd. ko se pa to ne zgodi pa imetnik kapitala kar naenkrat postane snob v dobrem avtu in naduvanih cotah, ki dobi dobre ženske samo zato, ker ima keš.

sori za napad, ampak če pa koga ne maram je to zafrustriran folk, ki ne zna druga kot jamrat kak je svet nefer.
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 30. Nov. 2011 16:53

najobbb napisal/-a:
tako da punce pište smo tudi vredu sam treba kdaj pogledat stran od kozarcev gela ključev in denarnic tam ozadaj sedi sramežljvo pogleduje ...

Reši se sramežljivosti čimprej, ker to je pa rak rana za moškega, ko gre za osvajanje žensk.

Ko se boš samoprepričal, da si privlačen, tudi boš. Čist resno mislim. tebi v dani situaciji tudi BMW ne bi pomagal, ker bi še vedno bil nekje v ozadju in se sramežljivo nasmihal s ključi bmw-ja v žepu.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]