Ne znam se poljubljati
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Dioniz napisal/-a:Men je drugače kr čudno kak se nekdo ne zna poljubljat. Še, ko sem se prvič, nisem mel kaj neznat, pa tud drugače... pač ustnice skup pa uživaš v intimnem trenutku kaj pa je tu za znat?
No no.. ustnce skup and thats all? phhf.. i dont think so
It was forever..but it didnt last long..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
ja logično da delaš še nekaj zraven samo to se ne da opisovat. pride vedno takrat s trenutkom pa vedno je drugače in posebno. glavno je da uživaš in da se prepustiš užitku ne pa razmišljaš kak se je prav.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Število fantov s katerimi se je punca poljubljala ni bistveno, saj je z vsakim drugače in lepo
Bistven je občutek, povezava med partnerjema, intima, da poslušaš partnerja in njegove želje...
Poljubljanje ni znanost za moje pojme, je bolj kreativnost, zato je dobro pustit da nas vodi občutek. Morda je res prvič nenavadno se lubčkat z novim partnerjem, ker pač nismo sproščeni, ne vemo kaj partnerju ustreza...
Moja sestra kdaj reče da misli da se ne zna lubčkat, pa da se njej ni tko fajn lubčkat, pa je v zvezi že 3 leta... Očitno smo si različni, meni je poljubljanje top, res intimno in prijetno. Če pa komu ni, mu pač ni, škoda zanj.
Bistven je občutek, povezava med partnerjema, intima, da poslušaš partnerja in njegove želje...
Poljubljanje ni znanost za moje pojme, je bolj kreativnost, zato je dobro pustit da nas vodi občutek. Morda je res prvič nenavadno se lubčkat z novim partnerjem, ker pač nismo sproščeni, ne vemo kaj partnerju ustreza...
Moja sestra kdaj reče da misli da se ne zna lubčkat, pa da se njej ni tko fajn lubčkat, pa je v zvezi že 3 leta... Očitno smo si različni, meni je poljubljanje top, res intimno in prijetno. Če pa komu ni, mu pač ni, škoda zanj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov