Ne znam se poljubljati
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^Hm..?
Drugace pa mislim, da se tega da nauciti.. Niti ni tako tezko, le oba se morata znati malo prilagajati eden drugemu. Po mojih izkusnjah je tip kr hitro pogruntal, ce je bil prehitro pregrob oz prevec 'jezicen', se mi ne zdi nic narobe s tem, ce mu to tudi elegantno omenim. Je bilo po nekaj ponovitvah z vsakim tehnicno veliiiiko bolje kot prvic.. Ceprav res, da ima tisti prvi poljub nekaj carobnega, heh.
Drugace pa mislim, da se tega da nauciti.. Niti ni tako tezko, le oba se morata znati malo prilagajati eden drugemu. Po mojih izkusnjah je tip kr hitro pogruntal, ce je bil prehitro pregrob oz prevec 'jezicen', se mi ne zdi nic narobe s tem, ce mu to tudi elegantno omenim. Je bilo po nekaj ponovitvah z vsakim tehnicno veliiiiko bolje kot prvic.. Ceprav res, da ima tisti prvi poljub nekaj carobnega, heh.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Poljubljat se je vedno lepo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
^^ Če ne znaš usmerjat poljuba in je tega naučit brez besed, potem se tudi ti preklemansko slabo poljubljaš.
- Andri
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2015
Prvi poljub sem doživel pozno, pa mi je s prve šlo tako dobro, da se njej niti sanjalo ni, da gre za moj prvi poljub.
Sem skušal jo voditi, ji povedal naj se sprosti, prepusti, toda brez uspeha. Kako naj jo pripravim do tega, da bo sproščena in se prepustila, uživala? Namreč njeni poljubi so tudi kratki.
Sem skušal jo voditi, ji povedal naj se sprosti, prepusti, toda brez uspeha. Kako naj jo pripravim do tega, da bo sproščena in se prepustila, uživala? Namreč njeni poljubi so tudi kratki.
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
^^ Jah ne vem kaj ti naj rečem ... ji pa reči, da naj bo čisto pri miru in se ti prepusti v poljubu. Se mi zdi, da če bi bil ti sam spreten, bi to ne bil noben problem, pač prevzemi ''vodstvo'' v poljubu ... mogoče ji pa poljubljanje s teboj ni tako zelo všeč, da bi se želela dlje poljubljat.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
na začetku sm imela tremo (pri lubčkanju s prvim fantom) in mislim da potem tudi z vsakim nasplednjim, prvih parkrat, ko nisi popolnoma sproščen...
Drgač se je meni ful fajn lupčkat.
Ne verjamem, da se partner/partnerka ne zna lubčkat, pomoje ji ali nisi všeč ali pa preveč razmišlja in se ne more spostit.
Drgač se je meni ful fajn lupčkat.
Ne verjamem, da se partner/partnerka ne zna lubčkat, pomoje ji ali nisi všeč ali pa preveč razmišlja in se ne more spostit.
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
Kaj pa če popijeta vsak en kozarček nečesa, da se sprostita? Vem, neumen nasvet... ampak meni je bivši parkrat priznal, da se nenormalno boljše poljubljam vsakič, ko sem malo spila. Ah, kje so te nerodni začetki
See I'm so far off the map the sun is shining...
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Nevem,meni se tudi zdi najverjetneje, če so njeni poljubi kratki,da ji nisi najbolj všeč /privlačen,ali je pa res zelo živčna. Ja, določena količina alkohola pomaga za sprostitev,ti 'sprazni glavo',da nimaš nobenih misli, ko to počneš,samo 'padeš notr',prav tako pri seksu, samo nekako ni ravno prava rešitev,ker deluje samo takrat, ko nekaj spiješ,tega pa ne moreš vedno počet.. Lahko se poskušata zmenit, da ti vse skupaj vodiš, ona ti pa samo sledi .
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Men je drugače kr čudno kak se nekdo ne zna poljubljat. Še, ko sem se prvič, nisem mel kaj neznat, pa tud drugače... pač ustnice skup pa uživaš v intimnem trenutku kaj pa je tu za znat?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Andri
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2015
hayley napisal/-a:Lahko se poskušata zmenit, da ti vse skupaj vodiš, ona ti pa samo sledi .
Bom to poskusil. Ne vem ali se res ne zna poljubljati, ali pa se zgolj ne more sprostiti. Pred mano se je le enkrat poljubljala, z nekim fantom v KMŠ-ju.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]