Ne znam se poljubljati

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 22. Sep. 2010 8:32

Tara_108 napisal/-a: OMG, WTF, STOOOP IT! :wall:

Hehehe

Been there, done that :D Sem se kar odmikat začela....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 22. Sep. 2010 8:39

Jochie napisal/-a:pri poljubljanju z nekom se ali ujameš ali ne ujameš. vedno se mi je zgodilo, da če se z dekletom nisem ujel, je zelo hitro zmanjkalo kemije... :)

mamo pač različne načine :D

sm pa doživela v svojem času par cvetk... med drugim tut tipe s preteklimi dolgoletnimi resnimi zvezami, k niso mel pojma, kaj to pomeni prilagajanje, kam dat jezik in kako se stvari strežt. joj.

največji fail mi je pa bil, ko se mečkam z enim tipom, k RES ni mel pojma, jst sm tm obupovala, nism vedla, kako nej, da bi to sploh izpadl kot neki povprečnga... in mi prbije, da se lupčkam najbolj v njegovem življenju. :o i was in shock... and i never did it again (with him) :twisted:
lunek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lunek » 22. Sep. 2010 19:28

Pri poljubljanju ni recepta. Kar je nekomu všeč, drugemu morda ni. Važno je, ali se kombinacija ujame. Ne moreš pa kar tak enostavno rečt, da nekdo ne zna...

Moj prvi fant se je poljubljal ful strastno. Moram priznat, da mi ni blo najbolj všeč, ampak je bil pač prvi in sem se prilagodila. sva šla potem narazen, pa ne zaradi poljubljanja. No, potem sem pa spoznala drugega fanta in se seveda začela z njim poljubljati na enak način kot sem se "naučila" s prvim. Je kasneje rekel, da je bil pri prvem poljubu ful presenečen in mu sploh ni blo všeč, ampak ni nič rekel. Sva pač malo vadila in enostavno sva našla "skupni jezik":) Tak, da sem se po malo vaje poljubljala čisto drugače. No, hočem rečt, da ni prav, da nekomu kar tako rečeš, da se ne zna poljubljat - se pač malo povadi in se človek enostavno prilagodi brez razmišljanja, po občutku. Če ne pa po moje kemija itak izgine....
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 22. Sep. 2010 22:06

Amm... Nimamo pojma, na kak način ji je to rekel, in kako slabo se je zares poljubljala.

Sem bil enkrat z eno, ki je bila res ekstremno lesena. Približno tako lesena, kot deska. Seveda ji nisem pribil, da se ne zna poljubljat. Ampak dejansko so ljudje, ki so tako leseni, da bi se jim dalo zelo prijazno reči, da rabijo več vaje. :)

Mogoče je tip bučman in se ti v resnici znaš čisto v redu poljubljat, samo ne na način, ki ga on pričakuje. Mogoče si pa v resnici lesena.

V vsakem primeru, vaja dela mojstra. Ti kar vadi. ;)
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 23. Sep. 2010 13:01

Kika napisal/-a:največji fail mi je pa bil, ko se mečkam z enim tipom, k RES ni mel pojma, jst sm tm obupovala, nism vedla, kako nej, da bi to sploh izpadl kot neki povprečnga... in mi prbije, da se lupčkam najbolj v njegovem življenju. :o i was in shock... and i never did it again (with him) :twisted:

Tko je blo tut pr meni. Ampak čez leto pa pol je pa že obvladal! :P
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
dark.angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dark.angel » 24. Sep. 2010 9:19

Jochie napisal/-a:pri poljubljanju z nekom se ali ujameš ali ne ujameš. vedno se mi je zgodilo, da če se z dekletom nisem ujel, je zelo hitro zmanjkalo kemije... :)

se strinjam..mislim da ni to toliko če znaš ali ne. Zagotovo na začetku usak neve točko kaj dela ampak še vedno, z nekom se pač ujameš z nekom pa ne. Z njim se očitno nista..mogoče ga je prejšna tako prevzela da ker s eti ne poljubljaš tako kot ona je pač rekel da neznaš. Jaz sem rečekla da ne znajo za tiste tipe ki niso uporabljali jezika :D Ampak seveda ne v faco. Se pa nism več poljubljala z njim. Pač vsak človek se drugače poljublja. In vsem ne more bit vse ušeč. Ne se sekirat punca :D
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 02. Okt. 2013 19:46

kaj pa če ti poljubljanje sploh ni všeč? :D
al pa vsaj nekaj nevtralnega, da ne uživaš glih v tem, če pa že, pa res zelo redko :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 02. Okt. 2013 20:20

vsakemu svoje...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Okt. 2013 20:21

^^na koga pa leti tvoj post po treh letih? :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Okt. 2013 10:40

ja verjetno nisem taki idiot, da bi odgovarjal na tri leta star post in zato leti na svežega.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 03. Okt. 2013 18:44

sej je dau dve ^^, to je univerzalni znak, da leti na 2 posta nad njim :D

drgac pa ahh, prvi poljub... :) sm lah vesela, da mam se cele zobe..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Okt. 2013 19:08

saarijarvi napisal/-a:sej je dau dve ^^, to je univerzalni znak, da leti na 2 posta nad njim :D

Verjetno je res Mishelo mislil, ja... ona je pa itak govorila zase, vsaj jaz tako razumem :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Okt. 2013 19:09

saj ja :D zato pa sem mislo, da je mene mislil, ker ona ni na nikogar ciljala, samo ni nove teme odpirala kar je pa itak pravilno.
― Ralph Waldo Emerson
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 05. Okt. 2013 19:52

Veš s kom se ti bo komaj fajn poljubljat? S fantom, na kerega boš res nora. :)) S fantom, s kerim si samo rada skupaj- ne.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 08. Okt. 2013 12:24

uh, kaj te vem :D
do zdaj še nekak ni naneslo, da bi blo tak :)
ful mi je bed tudi, sem brala enkrat, da obstajajo take osebe, ki jim to ni všeč.. upam, da nisem ena izmed njih :roll:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]