Ne vem kaj narediti

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

PikicaPokiica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a PikicaPokiica » 01. Apr. 2013 18:37

Pozdravljeni po 2 letni zvezi sem se razšla s fantu in nato je v življenje prišla oseba, ta oseba v meni vzbuja najprijetnejša čustva. S temu fantu se poznama že od prej že preden sem spoznala bivšega vendar sma bila vse do pred 4 meseci le znanca. Zgodba se je začela pred 4 meseci, ko sva se začela srečevati na zabavah. Tako sma eno noč prišla v kontakt in seveda se je zgodilo nekaj. Sledilo je dopisovanje in čisto prijetno druženje, ki se je razvilo v prijetno avanturo. Sedaj sem se nekako navezala na njega in ga imam zelo rada to sem mu dala tudi jasno vedeti vendar tip ne da bi rekla da je hladen ampak ga nekaj drži nazaj. Ponavadi se čez vikende srečamo kje zunaj in se imamo lepo in pristanem v njegovi postelji potem naslednji dan je on kot, da se nebi nič zgodilo. Jaz mu seveda dam vedeti, da bi rada kaj več od njega ampak potem se skregala in reče naj ga pustim na miru vendar ne gre in pošljem sms dva tri štiri tudi če ni odgovora kot bi bila obsedena z njemu in tip mi da totaln ignor. Potem imava ignor nekaj dni in ko se srečava spet preskoči neka iskrica in pristanema skupaj. Res je,da fant še nikoli ni imel resne zveze čeprav je že 22 let star, js sm pa že to dala skoz in vem kako je biti v resni zvezi. Neka iskrica je neka čustva so ampak naju ne pripeljejo na pravo pot, kot da bi ga nekaj držalo nazaj. Prosim pomagajte mi svetujte mi kaj naj naredim, da bi se tale romanca spremenila v zvezo . Hvala vam za odgovore :(
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Apr. 2013 19:12

Upam, da se šališ. Tip te ima zgolj in samo za seks, do tebe ničesar ne čuti, vseeno mu je zate na vseh mogočih nivojih in ''iskrica'' je samo njegova spolna želja, ki mu jo ti tešiš. Ne zanimaš ga, od tebe nič noče, nikoli ne bo hotel nič od tebe in to je to. Kar imata ni romanca, temveč občasni seks, ki ga ti romantiziraš do neverjetnih skrajnosti.

Pusti telefon na miru, preberi kakšen šund za sodobne smrklje (razne vampirske romance) in se najej čokolade in bo svet kar lepši. ;)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 01. Apr. 2013 19:35

Vpr si postavila v že odprto temo, dveh pa tudi ne potrebuješ.
Zaklep.
The world is as you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]