Ne pride mu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MinnieMouse
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2010
Očitno nas je zlo velik s takimi izkušnjami men je blo najbol grozn ko sma z bivšim začela...sred seksa mu je vse padl dol in nikakor ni šlo več nikamor še dobr da sm se zavedala da vzrok ni v men drugač bi mi zbil samozavest na -100%
ampak je pol postal bolš tak da je blo kul
ampak je pol postal bolš tak da je blo kul
- Nusyca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2010
js mam tut take probleme
seks je zamene božanski...vsakič mi saj enkrat pride če ne večkrat, ampak nemu pa ne pa če nevem kaj use narediva...pršlo mu je sam ene 2x-3x to je pa tut use...nevem a sem js kriva a je u nemu problem al kaj?kr k pa pride domu si ga pa sam zdrka mu pa navadn pride... med seksm lahko zamenava velik pozicij greva pod tuš itd ampk kr nč...on tut neve zakaj mu ne pride...reku je da učas sploh ne čut dobr pa tut če nimava kondoma tko da js pojma nimam več kaj nj nardim...
seks je zamene božanski...vsakič mi saj enkrat pride če ne večkrat, ampak nemu pa ne pa če nevem kaj use narediva...pršlo mu je sam ene 2x-3x to je pa tut use...nevem a sem js kriva a je u nemu problem al kaj?kr k pa pride domu si ga pa sam zdrka mu pa navadn pride... med seksm lahko zamenava velik pozicij greva pod tuš itd ampk kr nč...on tut neve zakaj mu ne pride...reku je da učas sploh ne čut dobr pa tut če nimava kondoma tko da js pojma nimam več kaj nj nardim...
- krogla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2010
^^ je morda živčen?
Poskušaj delati Keglove vaje - sicer in tudi med odnosom, mogoče bo bolj čutil.
Poskušaj delati Keglove vaje - sicer in tudi med odnosom, mogoče bo bolj čutil.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
hmmm, da ne čuti praviš, pol nej bi imel ozkega al si ti zanj preveč široka tam spodi... al kak, to se men zdi logično da je nekaj od tega
Mogoče je pa fant pod stresom, se želi pred tabo čim bolj izkazat in potem pač odpove vse skupi...
Ne vem, pač nej ti pove kaj mu najbolj paše, pa pač to prakticirajta, pomenita se, predvsem pa ne pritiskat nanj, se bo že samo od sebe razrešlo, samo potrpežljiva morta bit. Srečno!
Mogoče je pa fant pod stresom, se želi pred tabo čim bolj izkazat in potem pač odpove vse skupi...
Ne vem, pač nej ti pove kaj mu najbolj paše, pa pač to prakticirajta, pomenita se, predvsem pa ne pritiskat nanj, se bo že samo od sebe razrešlo, samo potrpežljiva morta bit. Srečno!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Nusyca napisal/-a:js mam tut take probleme...
koliko sta pa stara? in koliko izkušenj imata za sabo. ter tu me res zanima velikost fantovega orodja. ker to, da on nebi čutil je zelo čudno. in valda da mu pol ne pride, če "poriva" v prazno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
ni nujno, da ima preozkega. glede na to, da tebi pride tudi večkrat med spolnim odnosom si ti mogoče tolko razrajcana in zaradi mokrote ne čuti prav veliko. nama se je že zgodilo, da sem bila preveč mokra in je on bolj malo čutil, je bilo preveč podmazano lahko pa je problem samo v njegovi glavi, tako kot je ena že napisala (je pod velikm pritiskom). če je problem psiha potem se probajta čim manj obremenjevati s tem in se bo vse zgodilo tako kot se mora, torej bodita sproščena in ne imeti v glavi, da morata oba nujno doživeti orgazem in kaj če mu spet ne pride, itd.
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
tudi sama imam podobne probleme, da mu ne pride ... sam se pojavi težava ... če je problem v njegovi psihi, bo še počasi postal problem v moji psihi, saj se bom preveč zskrbela zaradi tega, ker meni pride, njemu pa ne ... mi bo počasi vsa samozavest padla pod zemljino skorjo
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- Nusyca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2010
pr nemu lahko govorimo o VELIKOSTI in dvomm da js prešroko kre je to moj drug tip s katermu sm in un prejšn se je lahko skriu prot zdejšnmu
drgač pa res nevem kaj nj nardim...rekla sm mu pač da nj mi pove kaj mu paše kaj ne in tut prašala čej živčen pa usakič reče nevem al pa ne....sam zmer je tko da je tik pred tem da mu pride pol pa kr naenkrt nč več...kokr je rekla že bambina men gre moja zavest zmer globi pod zemlno skorjo in se počutm kokr neki najbl nesposobnga
drgač pa res nevem kaj nj nardim...rekla sm mu pač da nj mi pove kaj mu paše kaj ne in tut prašala čej živčen pa usakič reče nevem al pa ne....sam zmer je tko da je tik pred tem da mu pride pol pa kr naenkrt nč več...kokr je rekla že bambina men gre moja zavest zmer globi pod zemlno skorjo in se počutm kokr neki najbl nesposobnga
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]