Ne pride mu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- Nusyca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2010
tut to je blo ze preiskušeno sam k je pol on slabe vole in pol to slabo volo name znaša...zato tut probam pogruntat kva sploh se lahko nardim...kr se pa tiče pogovorou in tezenja: že doug mu nism nč rekla glih iz tega kr vem da bo pol sam še slabš...sam bolš pa tut ni...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^nehi gruntat - pač o situaciji.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Glede na vajino spolno življenje, bi bilo morda bolje, da se poruši.....se ti ne zdi?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^počasi se sprijaznit, da mogoče pa žal le nista tolk kompatibilna..
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^kaj pa če neki časa enostavno abstinirata (kaj pa vem, par dni, kakšen teden največ, ne mislim zdej pol leta), počneta vse ostalo, da nekak nabirata to napetost, poželenje in strast..?
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Res? Kaj pa tisto pričakovanje in vzhičenje in whathaveyou?Horus napisal/-a:Pravzaprav lahko ima celo kontra efekt (zase vem, da se po malo daljsem premoru od sexa nato moram skoraj prisiliti, da spet zacnem, ker se mi enostavno ne da ), zatorej to ni nujno najbolj pametno.
- Nusyca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2010
ni šans trojčk odpade...nism ga prpraulena delit!
ja to vem da jh ma sam on prau da negre da jh nima...silt pa tut nemislm vanga k pol je sam še bl zoprn...
ne sj u najni vezi se gre bl nemu da sva skupi kokr pa men...in usakič k se skregava si on bl prizadeva zato da bi blo spet kul..
ja to vem da jh ma sam on prau da negre da jh nima...silt pa tut nemislm vanga k pol je sam še bl zoprn...
ne sj u najni vezi se gre bl nemu da sva skupi kokr pa men...in usakič k se skregava si on bl prizadeva zato da bi blo spet kul..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov