Ne pride mu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
jaz se strinjam z barbi, jaz ce pride do tega začnem z usti, in vedno uspe. ce pa tega nebi storila in bi ostala pri tem da mu ni prislo bi me bilo sram. da ga nisem mogla zadovolji in zakaj pri meni zablokira. ne zato pa si vedno preberem nasvete v cosmotu ki so mi vedno ampak res vedno pomagle v taki sitoaciji.
zvezdica
- Nusyca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2010
Horus napisal/-a:Well, ko sem jazst imel problem, da mi ni pa ni prislo, je veliko bolj pomagalo, da sem si iz glave izbil idejo, da je treba najprej za zensko poskrbeti.
pomojm je to res negou največji problem....zmer mene sprasuje če mi je pršlo če sm bliz in bo tok cajta se trudu da mi bo pršlo pol bo pa itk tok zmatran že da se tut premaknt nebo mogu več...bom probala mu rečt unasledno upam da bo delvav:)
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Izpopolni oralno tehniko
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pomoje bolš, da ne govoriš preveč in si daš duška, kot da je to vajin zadnji f*k in se razdivjaš..zihr mu bo to bolj rajcih kot pa pogovor.Nusyca napisal/-a:pomojm je to res negou največji problem....zmer mene sprasuje če mi je pršlo če sm bliz in bo tok cajta se trudu da mi bo pršlo pol bo pa itk tok zmatran že da se tut premaknt nebo mogu več...bom probala mu rečt unasledno upam da bo delvav:)
-
modrobela napisal/-a:Ne gre. Nimam več idej.
Zato pa je tu Cosmoforum
TIP 1: roko drži ob ustih, kot podaljšek ust (da se ne matraš z "globokim grlom". Roke ne premikaš, prikovano jo imaš na ustnicah
TIP 2: ko prideš na dno penisa, naredi zavoj z roko(obrni roko)
TIP 3: Pomembno je vlažno, toplo okolje (čim več sline v ustih)
TIP 4: pri glavi naredi "spin" z jezičkom
TIP 5: ne pozabi na "najboljša prijatelja" - jajčka.....za njih uporabi drugo, prosto roko
Če maš pa še sama kakšen napotek, pa kar na plano z njim
-
Nusyca napisal/-a:pomojm je to res negou največji problem....zmer mene sprasuje če mi je pršlo če sm bliz in bo tok cajta se trudu da mi bo pršlo pol bo pa itk tok zmatran že da se tut premaknt nebo mogu več...bom probala mu rečt unasledno upam da bo delvav:)
Hehehe Tle se strinjam s purple.....brez globokih pogovorov. Lahko pa to rešiš tako, da se sama pripelješ do vrhunca (pred njim) in rečeš: Dragi, zame je poskrbljeno, zdej si ti na vrsti
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To sm jst kasiral pa mi ni jasno, kako naj bi to pripomoglo? Vsaj jst ne dobim nic od tega, kvecjemu na zivce mi gre.barbie_girl_85 napisal/-a:TIP 2: ko prideš na dno penisa, naredi zavoj z roko(obrni roko)
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Ne bi vedla.....ni iz moje glave Avtor pravi, da naj bi simuliralo žensko "mešanje". Trenje kože ob kožo al neki tazga... Več ti pa ne znam povedat...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zato je pa dala predlog, kaj naj proba. Ravno zato, ker ne deluje pri vseh, lahko pa ravno na njenem (če mogoče na tvojem ne ) Pa vsaj eden redkih dejanskih nasvetov v tej temi je. Al kako naj si avtorica teme pomaga s tvojim nasvetom
Res poučno za tipa, ki mu ne pride
A če mu ga z usti pa mu pride al kaj? Zanimivo. Pri meni je ravno bratno. Ko ga mu z usti sicer neizmerno uživa, a mu ne pride. Ko ga da notri pa mu prehitro pride.
Res poučno za tipa, ki mu ne pride
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če se v komentar ne napiše, da je objava namenjena drugi osebi se ponavadi nanaša na osebo nad tabo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]