Ne pride mu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pear » 20. Dec. 2009 13:44

Pozdravljene, z iskalnikom in pregledovanjem foruma nisem našla nobene take teme, tako da bom kar vprašala na novo.

Problem je tak..s fantom sva do sedaj 2x seksala in njemu nikoli ni prišlo, medtem ko je meni tudi 2x ali 3x med enim odnosom. Bila sva doma, tako da ni bilo kakšnega stresa, da bi kdo prišel in naju našel, alkohola nisva pila, probala sva različne položaje, tudi obdelovanje z roko in usti ipd. in nič. Jaz sem bila že cela utrujena, on pa še vedno nič :oops: Ves čas je bil trd, tako da to ni bil problem, ampak samega orgazma pa ni doživel. Rekla mu nisem nič, ker mu nisem želela zbiti morale ali karkoli podobnega, čeprav če bo še tako naprej ga bom vprašala.

Zanima me, če poznate še kakšne razloge, zakaj bi lahko prišlo do tega?
Vedno pa sva seksala s kondomom, čeprav ne vem, če je kaj s tem povezano (glede na to, da mu niti z roko in in usti ni prišlo).

Kot vem, je ponavadi vedno ravno obratno - da moškim prehitro pride, ne pa da jim sploh ne.

Hvala za odgovore.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 20. Dec. 2009 14:03

no da te potolažim.. nisi edina :D ko sma z mojim začela z sponimi odnosi, je reko da mu nenormalno paše, da mu je fuul fajn, ampak ne ve v čem je tičau razlog, da mu ni prišlo... in nama se to ni naredlo 2x ampak se je to dogajalo mesec in pou... js sm med tem sumla dosti stvari, ampak je skos trdiv da je samo moj... ko pa mu je pol prvič z mano prišlo, mu je blo baje fuul noro... zj to so moje besede.. ka je on v resnici delo al pa meu u glavi nevem...
uglavnem mi2 sma se pač po tistem dosti menla o tem, in je reko, da sm bla prva, ko mu je touk pomenla + meu je nek čudn filing, kr ko sma začela sm mela js 14 let in da ni biv navajen vsega skup... in očitno je njega v podzavesti motlo...

svetujem da se ne sekiraš, da pač poskušaš še naprej in pomoje vama bo uspelo... svetujem tud, da ona sam ne drka... :wink:
pear
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pear » 20. Dec. 2009 15:09

No hvala za tolažbo :D Saj je mogoče, da so bili tudi živci ali karkoli in da ni bil popolnoma sproščen. Bomo videli, kako bo sčasoma, če se bo še pogosto dogajalo pa mu bom kaj omenila. Sedaj res nisem hotela nič reči, da ne bi čutil kakršnegakoli pritiska, da mu "mora" priti v nekem določenem času, saj ga ne štopam, želim le, da tudi on uživa v tem.
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 20. Dec. 2009 15:41

pear napisal/-a:Vedno pa sva seksala s kondomom, čeprav ne vem, če je kaj s tem povezano (glede na to, da mu niti z roko in in usti ni prišlo).

Kot vem, je ponavadi vedno ravno obratno - da moškim prehitro pride, ne pa da jim sploh ne.

Hvala za odgovore.
Tudi mene matra ta težava, da mi ne pride med seksom, je pa res, da sva vsakič uporabila kondom, hormonske kontracepcije pa ona zaradi zdravstvenih težav ne more je jemat. Potem ko je njej že nekajkrat prišlo, je bila že utrujena, tako da sem jaz dokončal na roko. Seks brez kondoma je bolj intenziven, pravzaprav je občutek intenzivnejši; namreč med samim seksom se penis drgne ob stene nožnice, kar draži živčne končice tik pod kožico na penisu, to pa posledično pripelje so orgazma in ejakulacije. Sicer sva se enkrat združila brez kondoma, vendar le za 1 minuto, ker nama ni do tega, da bi postala starša, pa tudi ni bilo panike, ker je potem ona dobila mestruacijo.
Kaj pa kakšna druga oblika kontracepcije, kot so npr. kt?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Dec. 2009 15:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 20. Dec. 2009 16:00

ja normalno sirova ane :D še sreča da tebi šprica :wink:

pear tud meni se je zdelo zelo čudno in mi ni blo nič jasno... zj js točno ne morem vedet ki je vzrok... pač njega baraj.. ampak ne ga še bol spravi pod pritisk, da nebo on še bol študiro.. kr itak njemu tud ni vredo.. tk da pomenit se pa bo :wink: pa sporoč kako in kaj... :D
Zadnjič spremenil kinna, dne 20. Dec. 2009 16:56, skupaj popravljeno 1 krat.
pear
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pear » 20. Dec. 2009 16:34

študent_p, KT zaradi osebnih razlogov ne želim jemati, vendar če ne bi šlo drugače, bi bila pripravljena začet tudi s tem. Druge metode, kot je npr. coitus interruptus pa ne želim uporabljati, ker ne želim tvegati.

Imam občutek, da je bilo predvsem zaradi nesproščenosti in verjetno je imel tudi kondom svoj vpliv. Ampak če bi bilo le zaradi kondoma, ne bi bilo pojasnjeno dejstvo, da mu niti z roko niti z usti ni prišlo (to je bilo vse brez kondoma)?

sirova, je pa lep zaključek vsega :D
June_bug
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a June_bug » 20. Dec. 2009 20:51

lahko je nesproščen, pod stresom zaradi česa čisto tretjega, lahko da se te mora pač navaditi, kakor smešno se to sliši. a jemlje kake tablete? tudi to namreč lahko povzroči, da mu ne pride.

ne se sekirat, vesela bodi :D
She's the wildest hon in the wild kingdom
She's the wildest thing to float down
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Dec. 2009 22:18

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 21. Dec. 2009 3:13

Meni tudi ne pride od fafanja; od ročne stimulacije tudi težko, če tega ne počnem sam; pri seksu mi pa pride tem hitreje in močneje, tem porednejša in strastnejša je partnerka. Od seksa samo s kondomom mi ne pride, oz. se moram zelo potrudit.

Me je pa včasih, ko še ni imela materničnega vložka, ful rajcalo, da sva nekaj časa seksala brez, potem sem dal pa kondom gor in končal v njej, s kondomom. Iz nekega razloga me je dejstvo, da sva pred tem seksala brez, ful bolj rajcalo, kot pa če bi že od začetka in ves čas s kondomom.

Ful dobri orgazmi so bili pa tudi na varianto brez kondoma, ga vzet ven tik pred zdajci, in končat na njen trebuh ali rito ali joškice. Ampak to bi priporočal samo tistim, ki vam morebitna nosečnost ne bi pokvarila življenja. :)

Drugače pa kot kontracepcijo zelo priporočava maternični vložek Mirena. Je hormonski vložek, ki pa ga žena dobro prenaša ne glede na to, da je bila prej na vse možne tabletke občutljiva. Hkrati pa še olajša menstruacije oz. velik del uporabnic menstruacijo celo povsem izgubi. Še največji problem je, kako ti ginekolog pristriže nitke.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Dec. 2009 3:22

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 21. Dec. 2009 20:16

Bivšemu v enem letu ni pri sexu prišlo, lahko je sexal tudi 2h in več in mu ni prišlo. Kakor vem je z bivšo partnerko imel enake probleme, tako da vzrok ni bil v meni :)
A goal without a plan is just a wish.
Sinonim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Sinonim » 22. Dec. 2009 13:33

Mogoče je pa mel kaj takega gorda mu kasneje pride, al pa se je samo delal, češ da ful dovgo zdrži :lol: :lol: :lol:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 22. Dec. 2009 15:08

Ne vem ce je kondom lahko problem. Meni podaljsa seks okol 50% nic vec. Mogoce je drugace ce je tip obrezan.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 22. Dec. 2009 16:08

Alwaleed, maternični vložek dobijo samo ženske, ki so že rodile. Tako da za 99,9% foruma ne pride v poštev.
Če je tip obrezan, doživlja orgazme čist normalno, to ni razlog.

Po mojem, da ma kake notranje zavore. Je veren? Se pogovarjata o sexu? Je že imel dekleta pred tabo in kako je blo z njimi? Mogoče ma kake komplekse.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]