Ne pride mi (moški)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
globalec2 napisal/-a:
js tut tega ne razumem ker jo js tudi oralno al kakroli se reče če punci... am 17
No zdaj je marsikaj pojasnjeno. Najprej bi predlagala, da si data čas. Prvi, drugi in še kak sex ni skoraj nikoli popoln. Vaja dela mojstra. Da ji je pa ogabno je pa samo fora njenih let bi jaz rekla. Če jaz pomislim na zaletku tudi ni bil oralec moje najljubše opravilo. Ampak z izkušnjami in s pravim partnerjem vse rata užitek.
Samo brez panike in lepo počasi... Da ti ne pride je pa mogoče tut kaka nervoza.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- globalec2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2012
schpeltza napisal/-a:globalec2 napisal/-a:
js tut tega ne razumem ker jo js tudi oralno al kakroli se reče če punci... am 17
No zdaj je marsikaj pojasnjeno. Najprej bi predlagala, da si data čas. Prvi, drugi in še kak sex ni skoraj nikoli popoln. Vaja dela mojstra. Da ji je pa ogabno je pa samo fora njenih let bi jaz rekla. Če jaz pomislim na zaletku tudi ni bil oralec moje najljubše opravilo. Ampak z izkušnjami in s pravim partnerjem vse rata užitek.
Samo brez panike in lepo počasi... Da ti ne pride je pa mogoče tut kaka nervoza.
mja sej se ne sekiram neki če ne..pač bo čez časoma..ja prvič pa drugič sem meu mal nervozo sam pol pa ne več..in me mal skrbi :S
- chiquitita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2011
Men je pa lih s kondomom ogabno, da bi mogla met uno plastiko v ustih, bljac.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
V Nutello ga namoči.
* P.S. Nutelle ne vrni nazaj na polico v tvoji domači kuhinji.
* P.S. Nutelle ne vrni nazaj na polico v tvoji domači kuhinji.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
pol dej gor raj smetano, posuj s čokolado, pa češnjo obes na koncu, se ne bo mogla upret
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ne citiraj uporabnika nad sabo.
+
hahaha, krof
+
hahaha, krof
It was forever..but it didnt last long..
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
White_Widow napisal/-a:ja sej me ni niti zanimal, kok je doug..
Ampak širok
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov