Ne pride mi (moški)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Vzemi to kot blagoslov da ti ne pride, jaz imam isto zadevo...potem pa sem se naučil for da mi pride, in potem lahko naredim da mi pride točno ko hočem.
Nauči se kaj ti paše in te požene preko roba.
Prezgodna ejakulacija je velik problem, ti ga nimaš bodi vesel.
Nauči se kaj ti paše in te požene preko roba.
Prezgodna ejakulacija je velik problem, ti ga nimaš bodi vesel.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Se bo združila tista tema s to..in bo namenjena samo temu, kako moškim ne pride.. tista tema zgoraj pa ženskam.
It was forever..but it didnt last long..
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
seksal si 2x, 3x, in taka panika okoli tega ?!
ja no, bodi vesel, da ti ne pride po eni minuti...
bolj se boš obremenjeval, slabše bo.
sem mela tipa, ki jih je mel pred mano par, pa mu z nobeno ni prišlo...tudi z mano ne, na začetku..in ko sem ga le uspela prepričat, da to ni nič takega, da je meni vseeno lepo, in ga zadovoljila na koncu na drug način, se je počasi nehal obremenjevat in sprijaznil s situacijo. No, po tem mu je tut prihajat začelo sicer ne vem, če je blo krivo to, ampak vseeno..
je pa še možnost, da ma tvoja pač bolj široko (al pa ti ozkega heh čeprav dvomim v to), mogoče je preveč mokra tam dol? kaj pa če ti ga zdrka na koncu, glede na to, da se ji oralno gabi (??)
sem mela tipa, ki jih je mel pred mano par, pa mu z nobeno ni prišlo...tudi z mano ne, na začetku..in ko sem ga le uspela prepričat, da to ni nič takega, da je meni vseeno lepo, in ga zadovoljila na koncu na drug način, se je počasi nehal obremenjevat in sprijaznil s situacijo. No, po tem mu je tut prihajat začelo sicer ne vem, če je blo krivo to, ampak vseeno..
je pa še možnost, da ma tvoja pač bolj široko (al pa ti ozkega heh čeprav dvomim v to), mogoče je preveč mokra tam dol? kaj pa če ti ga zdrka na koncu, glede na to, da se ji oralno gabi (??)
- globalec2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2012
White_Widow napisal/-a:seksal si 2x, 3x, in taka panika okoli tega ?!
no tole me je mal motiviral hvala haha:D nah preozek ni vrjem ker učasih me je že skrbelo če je 18 cm prevlek..možno da bo to da jo preveč navlažim preden se lotiva tega, za tist da mi ga pa zdrka ji bom pa še namigno
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
globalec2 napisal/-a:..nah preozek ni vrjem ker učasih me je že skrbelo če je 18 cm prevlek (..) možno da bo to da jo preveč navlažim preden se lotiva tega..
Če so to tavečji problemi v tvojmu življenju.. ti čestitam
Hmm mene je mal zmotlo tisto ko je rekla da se ji oralc zdi 'ogaben'? Nevem zate, ampak če bi bla jaz tip ne bi mogla ravno sproščeno seksat če bi vedla, da je punci moj tič ogaben. (No po drugi strani sta pa verjetno še zelo mlada, zato oba rabita nekaj časa in vaje, da se bosta v postelji lahko sprostila in začela odkrivati kaj vse vama je všeč)
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Troll
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
globalec2 napisal/-a:s0nckic4 napisal/-a:naj te punca oralno zadovolji po končanem seksu.
rekla je da ji je to ogabno
Ogabno ji je?! Pa saj ni treba, da ti pride v njena usta. Naj te oralno, dokler ne boš na meji in potem ročno dalje!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- globalec2
- Sramežljivka
schpeltza napisal/-a:globalec2 napisal/-a:s0nckic4 napisal/-a:naj te punca oralno zadovolji po končanem seksu.
rekla je da ji je to ogabno
Ogabno ji je?! Pa saj ni treba, da ti pride v njena usta. Naj te oralno, dokler ne boš na meji in potem ročno dalje!
sej ne da bi ji pršl v usta..pač nasplošno ji ni do tega
- chiquitita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2011
Dobr to, da se ji zdi oralc ogabn, se men ne zdi nč čudnega, ker velikim ženskam ni do tega. Men tut ni jasno zakaj, ampak pač vsakemu nekaj ne sede.
-
men bolj to ni jasno, da v usta je ogabno, v roko prjet pa v lulo dat pa ni ogabno. zakaj?
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
To se tudi jaz sprašujem, zakaj je z roko in v muco uredu, v usta pa bog ne daj. Ok razumem, če nebi bilo higijene, potem jaz tudi nebi z usti, ampak drugega razloga pa zame ni. Pač no vse ženske so različne. Jaz v tem uživam, drugim je pač ogabno...
Naj ti pa z roko ona pomaga da zaključiš!
Čisto za info, da nam bo mogoče več jasno... Koliko sta pa stara?
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
heh, če nebi blo higiene, jaz nebi tudi z roko, še posebej pa ne ke dol..brrr
al pa mogoče še opcija, da probaš več kot 15 min sexat?
pa omenjaš, da je tvoj dolg 18cm...to še ne pomeni, da ni tanek..ozek..kakorkoli
pa omenjaš, da je tvoj dolg 18cm...to še ne pomeni, da ni tanek..ozek..kakorkoli
- globalec2
- Sramežljivka
schpeltza napisal/-a:To se tudi jaz sprašujem, zakaj je z roko in v muco uredu, v usta pa bog ne daj. Ok razumem, če nebi bilo higijene, potem jaz tudi nebi z usti, ampak drugega razloga pa zame ni. Pač no vse ženske so različne. Jaz v tem uživam, drugim je pač ogabno...
js tut tega ne razumem ker jo js tudi oralno al kakroli se reče če punci... am 17
- globalec2
- Sramežljivka
White_Widow napisal/-a:heh, če nebi blo higiene, jaz nebi tudi z roko, še posebej pa ne ke dol..brrr
hm bom naslednič če bo čas heh am nisem si mero premera drgač bi tut to napiso sam ni tanek..
-
ja sej me ni niti zanimal, kok je doug..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]