Ne pride mi (moški)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
slovenc79 napisal/-a:(kot npr. pri zobarju)
NE primerjaj teh 2h stvari
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Kakšna primerjava... Zobar in sex
Mi je pa še vedno čudno, da ženska nikoli nobena ni opazila, da mu ne pride. Tega ne razumem, pa naj mi en razloži
Mi je pa še vedno čudno, da ženska nikoli nobena ni opazila, da mu ne pride. Tega ne razumem, pa naj mi en razloži
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- davidxp
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2012
erekcija in vzburjenje traja pri meni kar dolgo. Tako dolgo da punca konca plus se malo dlje. Mam obcutek da bi trajala se dalj ce nebi nehala seksat. Pac vzburjenje ni nek problem. Hvala vam za vse odgovore! Seveda so punce opazle. Mene je blo sram zarad tega problema zato sm se izogibu tem pogovorom oz. Sem punce malo prej big finishom zakljuco malo s prsti malo pa oralno da jim je fajn prislo pa se mi zdi da so pol pozable na to oz. Niso sprasevale. Na tak nacin sm se izognu temu. Sej ko seksam mi ful pase ampak ko sm blizu dobim ko neko blokado in mogoce nezavedno ne dovolim da bi mi prislo.
- globalec2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2012
zdravo..imam težavo s tem da mi ne pride, namreč s punco sva prvič mela spolne odnose(oba) in je trejalo samo minutko alo dve ker jo je bolelo..ko sma drugič(mislim da kake 3 dni za tem) sma sexala pribl 15 min pa mi ni prišlo..naslednjič ko sva je bilo tut tam nekje, mogoče še 5 min več..probo sem vse načine kolikor znam, pač vzburjem sem biu takoj, namreč men se že dvigne če se sam ližem... noja rabil bi kakšne nasvete/predloge karkoli..
Lp
Lp
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ampak točno nad to temo je tema z ENAKIM naslovom...
- globalec2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2012
Anjeske napisal/-a:Zelo simpl. Pač rabiš mal več časa. 15 minut? 20 minut? Al pa če bi najprej probal eno uro ali več, POL se pa šele začel sekirat
noja js se že zdej ker je to mal čudn če noče pridet v takem cajtu, mislim prej še nikol nisem zato
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sej je useen če se gre glede ženske trenutno, če bi napisal tam, bi se šlo tako o ženskah kot o moških. napišeš NOVO pa je problem rešen. Sam navodil se ti ni dalo prebrat, priznej
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Maš tud za tipe http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=30260
In pomoje sploh prekmal paničariš, če praviš, da sta se sploh šele prvič lotila zadeve; pač rabita mal več časa in vaje.
In pomoje sploh prekmal paničariš, če praviš, da sta se sploh šele prvič lotila zadeve; pač rabita mal več časa in vaje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]