Ne pride mi (ženske)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mononoke
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a mononoke » 02. Jun. 2007 19:36

Jz sm po 3 letih spolne aktivnosti prvič doživela orgazem. Prej sm probala vse, mela resnega fanta gor dol...bla zaljubljena pa poln k*rac sm mela folka, ki mi je isto tupil kot ti praviš (nisi dovolj sproščena, ...) šlo je celo tako daleč, da sem razmišljala da bi poiskala strokovno pomoč (če sm fizično nezmožna al je res vse v glavi). In evo fant s katerim sem 9 mesecev in s katerim šele vidim kaj je res seks iz ljubezni predanosti in s katerim je prišla tudi 100% sproščenost. To je bil moj ventil. Očitno prej nisem nikomur 100% zaupala in bila nikomur tako predana (čeprav sem pri prejšnjem mislila da sem). Izgleda da preprosto jemljem orgazem preveč intimno, osebno.

Ko se boš enkrat nehala podzavestno obremenjevat bo šlo, boš vidla. Možno je tudi, da se trudiš preveč poskrbet zanj in s tem pozabljaš nase. Tud to sm nekaj časa počela. Isto se mi je dogajalo kot tebi. Bila sem že tam pri vrhuncu, kot da bi morala samo še pipco odpret pa preprosto nism zdržala. Za začetek samo uživaj; predvsem v dotikih, občutku njegove kože na tvoji, njegovemu vonju... in gradi na tem. Bodi zgoraj in počni kar ti paše, kakor ti paše, kontroliraj svoj ritem, glej ga v oči da vidš kako uživa, s tem se boš mogoče lažje nase osredotočila.

Če ti vsaj to pomaga, vedi da te razumem, da sem bila v popolnoma isti situaciji, zdej mi je uspel drugič pridt do vrhunca in se učim. Počasi, nikamor se mi ne mudi, predvsem uživam vsak trenutek, ko se telesi zlivata v eno. Ne bit neučakana :wink:

lp
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 03. Jun. 2007 13:01

deklic napisal/-a:Jst mam zlo podoben problem.Nikakor ne doživim orgazma.Poskusila sem praktično vse in nikakor ni uspeha. Počasi mi gredo že na živce odgovori kot so:nisi sproščena, sama probaj raziskat kaj ti paše......Vse sem probala, ampak kdor tega ne doživlja ne mora vedeti.Ob draženju ščegetavčka dobim tako močne občutke, da ne morem, nikakor ne morem zdržat do konca in ne vem več ali gre za užitek ali že za mučenje.Dobim kot nekakšne male krče v nogah(noga mi začne trzat).Tudi, ko se sama poizkušam zadovoljevat ne zdržim.Isti občutki so ali gre za oralni, vaginalni, alo za samozadovoljevanje. z sedanjim fantom sem ful ful sproščena zato tud to ne more bit vzrok.Enostavno ne vem kaj naj naredim, koga naj vprašam za nasvet......

lp

evo THE SAME! isto glede tega, d ami začne trzat noga in da je prjetn filing ampk preveč tak MOČN..
Uporabniški avatar
BlackLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackLady » 03. Jun. 2007 13:12

moram fantazirat.. v glavi je vse.. ja.. ce si ne zamisljam mojih fantazij, mi nikakor ne pride.. pa obozujem fanta, strasno sexy je za mene, tocno ve, kaj mi pase.. ampak, ko pa pride do tega.. joj.. vsaj 10 min sem v krcu, celo telo vibrira, ampak res.. ustnice, licnice, veke, do nog, rok, prsti na nogah, rokah v krcu.. cigarete ne morem drzat.. uf, noro..
torej zakljucek: ni stvar v sproscenosti.. v glavi je.. :)
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 06. Jun. 2007 11:32

mene oralno tko zadovolji da kr kričim :D :D ful dobr res..... čeprou včasih nesmem bit preveč glasna, ker so stene tanke...... ampak tko, prov med sexom ga pa še nikol nism doživela... bomo vidl, če bo kej uspeha letos ko greva sama na morje, pa bova lahko sproščena 100 na uro :lol: :lol:
olilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a olilika » 07. Jun. 2007 15:52

ja js imam tud probleme z orgazmom se nekol mi ni prislo vec kot let sem jemala antidepresive zdaj pa ze nekaj mesecov ne fant vse naredi ampak mi ne pride sploh ne vem kaj naj se naredim
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 07. Jun. 2007 16:19

olilika napisal/-a:ja js imam tud probleme z orgazmom se nekol mi ni prislo vec kot let sem jemala antidepresive zdaj pa ze nekaj mesecov ne fant vse naredi ampak mi ne pride sploh ne vem kaj naj se naredim

a zrt tega si jemala antidepresive?
sej men tut ne, tko da ti žou ne znam pomagat
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 07. Jun. 2007 17:16

Joj, ene tko pišete, kda je orgazm najpomembnejša stvar u žiulenju :roll: Če ga ni, ga pač ni. Če kdaj pride, fino in lepo, če pa ne - pa sam še štrik za vrat? :? Dejte no, se da čis lepo shajat tut brez tega famoznega O-ja.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 07. Jun. 2007 20:34

Ti občutki,ki pravte da so premočni...Ravno te morate še premostit ko in orgazem bo tu. Res...Ko sem jaz začenjala s samozadovoljevanjem je blo popolnoma enako,noge trzajo,tak filingk ne veš a boli...pa kr nehala bi..Pa ful me je ščemelo spodaj,da nisem mogla več...Ščemelo predvsem ko sem nehala, lulat nisem mogla it takoj....Ta neprijeten občutek je samo nekajkrat.Ko se telo navadi ga ni več...Takega,bolečega.Vsaj pri men iej izginil.Ampak morate preko,ker ravno trzanje nog in to da zardite je znak da je orgazem blizu...
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 07. Jun. 2007 20:46

BlackLady napisal/-a: .. cigarete ne morem drzat..

kadiš med sexom...hmmm... :gruebel:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Jun. 2007 22:23

Sessa napisal/-a:
BlackLady napisal/-a: .. cigarete ne morem drzat..

kadiš med sexom...hmmm... :gruebel:

mislm da je mislna da po sexu ne more cigarete držat ker se še vsa šejka :D
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 08. Jun. 2007 5:48

jezus kristus...tak hudo pa ni ha??kaj smo v holywoodu?? :lol:
bima
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bima » 11. Jun. 2007 8:58

meni tudi nikoli ne pride. pa imam dobrega tipa, se kr tresem ko ga vidim.
sex z njim mi je dober oz. nor.
imam občutek, ko da imam za it na vodo (mi je nerodno, kaj bo zdaj kr lulala), in stiskam in stiskam......in pol ko ne morem več se ustavim......mogoče se ne upam it do konca???.......še sama si ne vem odgovorit :cry:
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 11. Jun. 2007 16:42

Tudi jaz hodim s fatom 3 leta in mi ni še nikoli pršlo?? Res nevem kaj je narbe ampak se fant res trudi!! :?
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 11. Jun. 2007 16:44

Aloha se strinjam s tabo sam bi pa kdaj doživela da vidm kakšn je občutek :razz: :razz:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 12. Jun. 2007 15:37

bima napisal/-a:meni tudi nikoli ne pride. pa imam dobrega tipa, se kr tresem ko ga vidim.
sex z njim mi je dober oz. nor.
imam občutek, ko da imam za it na vodo (mi je nerodno, kaj bo zdaj kr lulala), in stiskam in stiskam......in pol ko ne morem več se ustavim......mogoče se ne upam it do konca???.......še sama si ne vem odgovorit :cry:

mja..kok je to bedn filing k pol usi rpaujo da zameni tipa..PA NI FORE haloo..pač če ne gre ne gre..sma zadne čase gre use ful neki na bolš..bol doživlam pogloblen sue skp..bomo vidl :)kaj se obeta

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov