Ne pride mi (ženske)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Shannon napisal/-a:littledevil napisal/-a:Če te bo oralno zadovoljil tako kot je treba, mislim da bo vrhunski orgazem, vsaj pri moji punci je tko.
lp
Če ženski niti pri oralnem ne pride, je tip več kot očitno ne privlači dovolj.
Sicer pa sama nikoli nisem razumela, kako lahko nekomu ne pride. S kakšnimi tipi pa ve hodite v posteljo, da vas ne privlačijo dovolj? Jaz poznam enega ... majke mi, skoraj mi pride, če ga samo vidim, kaj bi bilo šele v postelji ... grrrrrr. Brez strasti in fizične privlačnosti ni orgazma. Je lahko še taka ljubezen posredi, ne bo šlo.
S kakšnim tipom hodm v pojstlo? Vrjem da je hud Privlač me noro,sam da pomislm nanj. Vrjetn ne bi bla z njim če me ne bi fizično prvlaču,ker konc koncev vse na začetku gledamo bolj na zunanjost. In kljub temu da me razganja ob njem mi še usejen ne pride, in to ne zarad tega ker on ne bi bil prvlačn...ker je Pač mi ne pride,in se niti ne sekiram,ker mam še dost časa,in kljub temu da orgazma (še) ni,vedno uživam
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
malecka24 napisal/-a:Ce sem iskrena in ne me zdej ocenit da sem slaba oseba ampak ce sex ni dober v zvezi mene to odbija pa ne vem zakaj.
a potem hočeš povedat, da če ti ne pride, da je seks slab? štekam, da te odbija, če seks ni dober (tudi mene bi najbrž - čeprav zaenkrat še ni slabega seksa pri meni), ampak je zanič tudi, če ni orgazma?
-
MAJAmazing - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2007
hey hey...sem tut nova tu, tko da lep pozdrav
ja no še sreča obstajajo taki forumi, ko vidiš, da nimaš edin takih problemov...kr jih očitno moje prijatlce nimajo, ker vsem pride po nevemkolkrat in se kr tko mal butasto počutim sam ok meni oralno vedno pride...sam med samim seksom, ne da bi mi fant dražil ščegetvačka pa mi še nikol...
grozno mi je tut, da pač me sam v določenih pozah zlo boli...k bi me nekaj pikalo v notranjosti...tko v trebuhu...ampak ginekolog je rekel da je vse ok...sej se potem probam sprostit, sam res tko boli, da...
pa še nekaj me zanima...pač ko pravijo kok smo sposobne ženske imet več orgazmov...sam js več ko enga ne morem...ker me ja boli potem-pri oralnem, no sam najbrž če bi lahk še pri penetraciji ga doživela jih bi bilo več...sej sploh ne zastopim najbolj...jao
ja no še sreča obstajajo taki forumi, ko vidiš, da nimaš edin takih problemov...kr jih očitno moje prijatlce nimajo, ker vsem pride po nevemkolkrat in se kr tko mal butasto počutim sam ok meni oralno vedno pride...sam med samim seksom, ne da bi mi fant dražil ščegetvačka pa mi še nikol...
grozno mi je tut, da pač me sam v določenih pozah zlo boli...k bi me nekaj pikalo v notranjosti...tko v trebuhu...ampak ginekolog je rekel da je vse ok...sej se potem probam sprostit, sam res tko boli, da...
pa še nekaj me zanima...pač ko pravijo kok smo sposobne ženske imet več orgazmov...sam js več ko enga ne morem...ker me ja boli potem-pri oralnem, no sam najbrž če bi lahk še pri penetraciji ga doživela jih bi bilo več...sej sploh ne zastopim najbolj...jao
-
ančika - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 1. 2005
- Kraj: vsak dan v novih sanjah
Nov problem:
Js pa ne morm dozivet orgazme med rajcanjem. Dozivim ga samo med seksom in to vedno.Orgazme mam ful mocne, sm si zelim da bi ga dozivela tut ko si jo rajcam.Scegetavcek mam ful obcutliv tko da ne morm niti zdrzat ce se prevec dolgo drgnem po njem. Me zacne kr mal bolt al kako bi rekla. ful neprijetn obcutk, ki je tut ful prijetn. sm ze velikrat probala se se naprej drgnt ko sm mela ta mocn filing, ce bi mi pa mogoce prslo pa mi ni.tut med oralo ga ne dozivim.
Js pa ne morm dozivet orgazme med rajcanjem. Dozivim ga samo med seksom in to vedno.Orgazme mam ful mocne, sm si zelim da bi ga dozivela tut ko si jo rajcam.Scegetavcek mam ful obcutliv tko da ne morm niti zdrzat ce se prevec dolgo drgnem po njem. Me zacne kr mal bolt al kako bi rekla. ful neprijetn obcutk, ki je tut ful prijetn. sm ze velikrat probala se se naprej drgnt ko sm mela ta mocn filing, ce bi mi pa mogoce prslo pa mi ni.tut med oralo ga ne dozivim.
bodi tisto kar si, saj tak si najlepsi
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
mogoč si pa prej premalo zrajcana al pa karkoli, Ančika. mislim takrat med rajcanjem. na začetku probaj po prsih in pa vedno bolj nižje in na začetku bolj na nežno kasneje pa vedno bolj "intezivno". ne vem no tako je pomoje še najboljše. če ima pa katera boljši navet je pa še bolje
čaw
čaw
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
swinga - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
MAJAmazing napisal/-a:hey hey...sem tut nova tu, tko da lep pozdrav
čisti isti problem mam js k da bi js ta post napisala
-
Kileldear - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2006
Ok zdej da sliste punce se z druge strani ...
S punco sva eno leto in ko sva zacela mi je povedala, da njej se nikoli ni prislo tudi z bivsim ne pa je bla z njim ene par let.
Jst sicer nek najvecji mojster nisem in to priznam se pa 100% potrudim.
Problem je v tem da ji sede najvec na svetu (tako pravi) in res skos stoka pa krci od uzitka, ce ji probam drazit scegi med seksom enostavno ne zdrzi vec, pravi da ji to daja prevec mocne obcutke in da ne zdrzi drazenja ... mogoce mora iti cez to mejo ?
Je pa res, da je z mano dozivela nekaksne drugacne .. baje se temu rece vaginalne orgazme (ko lulas med seksom .. sam to ni urin ).
Jst temu pravim njen nacin orgazma, ampak res bi ji rad podaril tisto tapravo.
Probala sva use, predigre po celo uro, totalen f**, pocasen, s prsti, analni itd. itd.
Sam kot je ena punca povedala ze prej nekaj glede hormonov ... a je to res da ce imas prbleme s hormoni .. namrec ona jemlje kontracepcijske zato da nima mezoljev, mozn da so ji to kontracepcijske tako mocno porusile ravnovesje hormonov, ker ce jih ne jemlje je cela mezoljasta.
Tako da ce kdo lahko kaj svetuje, recimo ce se da to s kakimi hormoni resit itd. itd, zdravnisko pomoc al kej tazga, na koga se obrnit bi res bil hvalezen, ker ji res hocem podarit tist najboljs orgazem !
aja, pa mislim da je moj korenjak tut uredu dolzine/sirine mal heca more bit !
LP
S punco sva eno leto in ko sva zacela mi je povedala, da njej se nikoli ni prislo tudi z bivsim ne pa je bla z njim ene par let.
Jst sicer nek najvecji mojster nisem in to priznam se pa 100% potrudim.
Problem je v tem da ji sede najvec na svetu (tako pravi) in res skos stoka pa krci od uzitka, ce ji probam drazit scegi med seksom enostavno ne zdrzi vec, pravi da ji to daja prevec mocne obcutke in da ne zdrzi drazenja ... mogoce mora iti cez to mejo ?
Je pa res, da je z mano dozivela nekaksne drugacne .. baje se temu rece vaginalne orgazme (ko lulas med seksom .. sam to ni urin ).
Jst temu pravim njen nacin orgazma, ampak res bi ji rad podaril tisto tapravo.
Probala sva use, predigre po celo uro, totalen f**, pocasen, s prsti, analni itd. itd.
Sam kot je ena punca povedala ze prej nekaj glede hormonov ... a je to res da ce imas prbleme s hormoni .. namrec ona jemlje kontracepcijske zato da nima mezoljev, mozn da so ji to kontracepcijske tako mocno porusile ravnovesje hormonov, ker ce jih ne jemlje je cela mezoljasta.
Tako da ce kdo lahko kaj svetuje, recimo ce se da to s kakimi hormoni resit itd. itd, zdravnisko pomoc al kej tazga, na koga se obrnit bi res bil hvalezen, ker ji res hocem podarit tist najboljs orgazem !
aja, pa mislim da je moj korenjak tut uredu dolzine/sirine mal heca more bit !
LP
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
ma to je ful čudn.. ene lohka dožvijo z nekom v prvo, pa ga recimo sploh ne poznajo..ene mamo pa tipa ful rade, nas fuul prvlač, je v vsm dobr,zna dobr, sproščena sm, sede mi ful k mi dela karkoli, vlažna pa že sam da ga vidm ..ampk pač ne pride jebat ga
- deklic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2007
Jst mam zlo podoben problem.Nikakor ne doživim orgazma.Poskusila sem praktično vse in nikakor ni uspeha. Počasi mi gredo že na živce odgovori kot so:nisi sproščena, sama probaj raziskat kaj ti paše......Vse sem probala, ampak kdor tega ne doživlja ne mora vedeti.Ob draženju ščegetavčka dobim tako močne občutke, da ne morem, nikakor ne morem zdržat do konca in ne vem več ali gre za užitek ali že za mučenje.Dobim kot nekakšne male krče v nogah(noga mi začne trzat).Tudi, ko se sama poizkušam zadovoljevat ne zdržim.Isti občutki so ali gre za oralni, vaginalni, alo za samozadovoljevanje. z sedanjim fantom sem ful ful sproščena zato tud to ne more bit vzrok.Enostavno ne vem kaj naj naredim, koga naj vprašam za nasvet......
lp
lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov