Ne pride mi (ženske)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 17. Maj. 2007 12:48

Nočem te strašit,ampak mogoče spadaš med tisti minimalni procent žensk,ki jim nikdar ne pride,čeprav nevem kako je to mogoče,da ti ne,če ti nekdo draži klitoris.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 17. Maj. 2007 13:03

Rvno v torek sem gledala dokumentarni film dekletih, ki jim nikoli ne pride. Zelo zanimiv in poučen dokumentarc. Drgač se pa strinjam, da je vse v glavi. Ni treba, da se takoj osredotoči na ščegetavček, erogenih con je veliko. :)
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
mičkena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mičkena » 17. Maj. 2007 14:01

hmm..punca ki je prosila za pomoč je verjetno mlada in ne moreš je kar štet da spada med un % ki ji nikoli ne pride.možno da res, ma pa še dosti časa.
sicer pa tudi meni nikoli ne pride na noben možen način, če se samozadovoljujem neham hitro,ker me res dolgočasi..žal mi j eker zamujam dosti, ampak ne bom obupala, tko da pomojem bom tudi jaz kak dan doživela orgazem..:)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 17. Maj. 2007 14:12

ah, tudi jaz še nisem doživela orgazma. pa se ne sekiram. v seksu prav tako uživam, čeprav ne dobim tistega deserta. vsak naslednji seks je mogoče zato še toliko bolj razburljiv, ker sem vedno v pričakovanju orgazma v smislu "bo, ne bo?"... vem, da enkrat mi bo uspelo :D
malecka24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a malecka24 » 17. Maj. 2007 16:04

Najprej en lep pozdravcek vsem,sem nova tukaj tko da.....

Ja meni pa pride sam kadar je spodaj oz.mi jo lize in je vrhunsko,sam kadar pa sexava in sex je mega dober pa mi ne pride.A ve katera zakaj?Ni mi jasno ker me res vzburi do konca in ker imava iste zelje pri sexu torej ne vem kaj bi lahko bilo narobe.Po moje je kaj z mano?!Nimam pojma!
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 17. Maj. 2007 17:25

iluzija napisal/-a:ah, tudi jaz še nisem doživela orgazma. pa se ne sekiram. v seksu prav tako uživam, čeprav ne dobim tistega deserta. vsak naslednji seks je mogoče zato še toliko bolj razburljiv, ker sem vedno v pričakovanju orgazma v smislu "bo, ne bo?"... vem, da enkrat mi bo uspelo :D

se strinjam.Seks je brez orgazma lahko ravno tako dober,včasih še bolj,zato mislim,da glede orgazma ni nekaj takega,da bi se mogle sekirat,ker bi to zamujale.
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 17. Maj. 2007 21:21

littledevil napisal/-a:Če te bo oralno zadovoljil tako kot je treba, mislim da bo vrhunski orgazem, vsaj pri moji punci je tko.

lp

Če ženski niti pri oralnem ne pride, je tip več kot očitno ne privlači dovolj.

Sicer pa sama nikoli nisem razumela, kako lahko nekomu ne pride. S kakšnimi tipi pa ve hodite v posteljo, da vas ne privlačijo dovolj? Jaz poznam enega ... majke mi, skoraj mi pride, če ga samo vidim, kaj bi bilo šele v postelji ... grrrrrr. Brez strasti in fizične privlačnosti ni orgazma. Je lahko še taka ljubezen posredi, ne bo šlo.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Maj. 2007 21:43

si mogoe pomislila kdaj na to da ne tičijo vsi problemi v privlačnosti ampak v samih glavah/sproščenosti/razmišljanju...
mnogo punc je tudi katere se same ne morejo pripeljat do orgazma, nevem kaj boš tukej rekla? :roll:
sicer pa se kdaj lahko zgodi da se noro zaljubiš v človeka ki te ne privači noro..privlači te, ampak ne tako da bi glavo zgubljala..in kaj narediš takrat?po tvoje se bi fanta verjetno zapustilo...ampak mislim da sex ni vse v življenju in se da komot tud na tak način preživetče si želiš :wink:
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 17. Maj. 2007 21:44

Shannon napisal/-a:Brez strasti in fizične privlačnosti ni orgazma. Je lahko še taka ljubezen posredi, ne bo šlo.

ah daj no... mene moj fant noro privlači, kdaj sem potrebna še celo bolj kot on, z mano dela stvari ob katerih se mi vrti. res, povzroča mi fenomenalne občutke, ampak orgazma pač ni. in nikoli ga ni bilo (tudi pri drugih ne)... se strinjam, da je v nekaterih primerih partner kriv, da ne doživiš orgazma, ampak v mojem primeru ti garantiram, da za to ni kriva neprivlačnost...
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 18. Maj. 2007 15:10

napijte se ga pred seksom :lol: mogoče bo kaj...če ne drugega bote vsaj sproščene 100% :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Maj. 2007 15:22

in naj potem skos in skos bomo pijani ko sexamo?jah, nekatere bi postale alkoholičarke :D
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 18. Maj. 2007 15:34

Ne,to sem rekla bolj za hec...je pares,da bi potem vsaj ugotovile,če je problem res sproščenost...saj meni med sexom tud nikol ne pride ampak samo z draženjem al pa oralno.Ampak meni to full ni pomembno,ne sekiram se zarad tega...glavno je,da je akcija,pa da dolgo traja :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Maj. 2007 15:46

ma mislim da alkohol nebi nč pripomogu...ker nekje ni sporščenost fora ampak psiha, oziromakarkoli druzga...
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 18. Maj. 2007 15:48

Sicer pa je res,da mora moški trofit g točko med sexom...nevem kaj je s totimi našimi dečki :razz:
malecka24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a malecka24 » 18. Maj. 2007 20:18

Ce sem iskrena in ne me zdej ocenit da sem slaba oseba ampak ce sex ni dober v zvezi mene to odbija pa ne vem zakaj.Enostavno mora bit nekaj in konec.Pr mojemu fantu je bla maala kriza na zacetku ampak ne da nebi znal ampak se je bal da se nebi izkazal kakor treba ampak je to minilo in zdaj je super.Vsak ima svoje no,moje mnenje pa je tudi to da v neki vezi sex mora bit ce tega ni potem ne vem no.....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov