Ne pride mi (ženske)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 302 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Rvno v torek sem gledala dokumentarni film dekletih, ki jim nikoli ne pride. Zelo zanimiv in poučen dokumentarc. Drgač se pa strinjam, da je vse v glavi. Ni treba, da se takoj osredotoči na ščegetavček, erogenih con je veliko.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
mičkena - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2007
hmm..punca ki je prosila za pomoč je verjetno mlada in ne moreš je kar štet da spada med un % ki ji nikoli ne pride.možno da res, ma pa še dosti časa.
sicer pa tudi meni nikoli ne pride na noben možen način, če se samozadovoljujem neham hitro,ker me res dolgočasi..žal mi j eker zamujam dosti, ampak ne bom obupala, tko da pomojem bom tudi jaz kak dan doživela orgazem..
sicer pa tudi meni nikoli ne pride na noben možen način, če se samozadovoljujem neham hitro,ker me res dolgočasi..žal mi j eker zamujam dosti, ampak ne bom obupala, tko da pomojem bom tudi jaz kak dan doživela orgazem..
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
ah, tudi jaz še nisem doživela orgazma. pa se ne sekiram. v seksu prav tako uživam, čeprav ne dobim tistega deserta. vsak naslednji seks je mogoče zato še toliko bolj razburljiv, ker sem vedno v pričakovanju orgazma v smislu "bo, ne bo?"... vem, da enkrat mi bo uspelo
- malecka24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Najprej en lep pozdravcek vsem,sem nova tukaj tko da.....
Ja meni pa pride sam kadar je spodaj oz.mi jo lize in je vrhunsko,sam kadar pa sexava in sex je mega dober pa mi ne pride.A ve katera zakaj?Ni mi jasno ker me res vzburi do konca in ker imava iste zelje pri sexu torej ne vem kaj bi lahko bilo narobe.Po moje je kaj z mano?!Nimam pojma!
Ja meni pa pride sam kadar je spodaj oz.mi jo lize in je vrhunsko,sam kadar pa sexava in sex je mega dober pa mi ne pride.A ve katera zakaj?Ni mi jasno ker me res vzburi do konca in ker imava iste zelje pri sexu torej ne vem kaj bi lahko bilo narobe.Po moje je kaj z mano?!Nimam pojma!
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
iluzija napisal/-a:ah, tudi jaz še nisem doživela orgazma. pa se ne sekiram. v seksu prav tako uživam, čeprav ne dobim tistega deserta. vsak naslednji seks je mogoče zato še toliko bolj razburljiv, ker sem vedno v pričakovanju orgazma v smislu "bo, ne bo?"... vem, da enkrat mi bo uspelo
se strinjam.Seks je brez orgazma lahko ravno tako dober,včasih še bolj,zato mislim,da glede orgazma ni nekaj takega,da bi se mogle sekirat,ker bi to zamujale.
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
littledevil napisal/-a:Če te bo oralno zadovoljil tako kot je treba, mislim da bo vrhunski orgazem, vsaj pri moji punci je tko.
lp
Če ženski niti pri oralnem ne pride, je tip več kot očitno ne privlači dovolj.
Sicer pa sama nikoli nisem razumela, kako lahko nekomu ne pride. S kakšnimi tipi pa ve hodite v posteljo, da vas ne privlačijo dovolj? Jaz poznam enega ... majke mi, skoraj mi pride, če ga samo vidim, kaj bi bilo šele v postelji ... grrrrrr. Brez strasti in fizične privlačnosti ni orgazma. Je lahko še taka ljubezen posredi, ne bo šlo.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
si mogoe pomislila kdaj na to da ne tičijo vsi problemi v privlačnosti ampak v samih glavah/sproščenosti/razmišljanju...
mnogo punc je tudi katere se same ne morejo pripeljat do orgazma, nevem kaj boš tukej rekla?
sicer pa se kdaj lahko zgodi da se noro zaljubiš v človeka ki te ne privači noro..privlači te, ampak ne tako da bi glavo zgubljala..in kaj narediš takrat?po tvoje se bi fanta verjetno zapustilo...ampak mislim da sex ni vse v življenju in se da komot tud na tak način preživetče si želiš
mnogo punc je tudi katere se same ne morejo pripeljat do orgazma, nevem kaj boš tukej rekla?
sicer pa se kdaj lahko zgodi da se noro zaljubiš v človeka ki te ne privači noro..privlači te, ampak ne tako da bi glavo zgubljala..in kaj narediš takrat?po tvoje se bi fanta verjetno zapustilo...ampak mislim da sex ni vse v življenju in se da komot tud na tak način preživetče si želiš
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Shannon napisal/-a:Brez strasti in fizične privlačnosti ni orgazma. Je lahko še taka ljubezen posredi, ne bo šlo.
ah daj no... mene moj fant noro privlači, kdaj sem potrebna še celo bolj kot on, z mano dela stvari ob katerih se mi vrti. res, povzroča mi fenomenalne občutke, ampak orgazma pač ni. in nikoli ga ni bilo (tudi pri drugih ne)... se strinjam, da je v nekaterih primerih partner kriv, da ne doživiš orgazma, ampak v mojem primeru ti garantiram, da za to ni kriva neprivlačnost...
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Ne,to sem rekla bolj za hec...je pares,da bi potem vsaj ugotovile,če je problem res sproščenost...saj meni med sexom tud nikol ne pride ampak samo z draženjem al pa oralno.Ampak meni to full ni pomembno,ne sekiram se zarad tega...glavno je,da je akcija,pa da dolgo traja
- malecka24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Ce sem iskrena in ne me zdej ocenit da sem slaba oseba ampak ce sex ni dober v zvezi mene to odbija pa ne vem zakaj.Enostavno mora bit nekaj in konec.Pr mojemu fantu je bla maala kriza na zacetku ampak ne da nebi znal ampak se je bal da se nebi izkazal kakor treba ampak je to minilo in zdaj je super.Vsak ima svoje no,moje mnenje pa je tudi to da v neki vezi sex mora bit ce tega ni potem ne vem no.....
Prvi neprebran prispevek • 302 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov