Ne pride mi (ženske)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 302 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ampak če se ti ne uspeš pripravit do orgazma je malce utopično pričakovat od fanta, da bo magično poznal prijem. pač raziskujta naprej. nevem, jaz osebno ne vidim smisla forsiranja enega prijema, če ti ne ustreza. saj ziher je kaj. verjentno si zdaj precej obremenjena s tem orgazmom in je potem še slabše. kaj pa če pritiska manj močno? ali pa poskusita seksat v položajih kjer imaš ti noge skupaj, recimo od strani ali pasji?
Vsak raj ima svojo kačo.
- chiquitita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2011
Ja sej vem, sej jst bi rada prišla do orgazma pri oralcu al pa petingu za začetek...res je že kar nekaj stvari probal pa ni šlo, no sej verjetno obstaja še dosti tehnik, pomoje...priznam, da sem res malo obremenjena, ker pol se že začneš spraševat kaj je s tabo, da ti nič tok ne sede....sej verjamem, da mi noben ne more dat prav nasveta to pa to pa bo, joj sam ko mi je prov bedno, ko berem kako ene doživljajo non stop...pa tut ni fora v tem, da se ne potrudi al pa kej, ker se res kar in pol mi je še bl bedno njemu rečt, da nč ne bo... pol raj poiščem neko uteho v tem, da jaz njega zadovoljim in mu pride in potem mam vsaj eno zadovoljstvo, ker meni osebno je druga najboljša stvar, da tipu pride. Vseeno pa hvala za vse odgovore do sedaj, je mal lažje ko o tem spregovoriš pa se kdo odzove itd.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Se tud meni zdi, da preveč tole prelagaš na tipa; če do zdej nisi, naprej sama čim več zgruntaj kaj tvojemu telesu paše. Sicer pohvalno, da se trudi zate, ampak če ti ne veš zares kaj ti paše, bo on to še težje zgruntal.chiquitita napisal/-a:res je že kar nekaj stvari probal pa ni šlo
- chiquitita
- Sramežljivka
Ne, sej sm tut jst že dost probavala, da ne bo zdej zvenelo kokr da nism ane, sam nism nč ugotovila in potem sem na koncu vedno, ko sem se tega lotla obupala in po svoje prišla do orgazma...sam sm misnla da bo lažje, če bi on še kaj probal, ker verjetno pozna več fint kokr jaz, ki o tem bolj nimam pojma...
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sej za to, da ugotoviš, kaj ti paše, ne rabiš glih met neki znanja oz. pojma o tem predhodno..pač probavaš vse, kar ti ugaja..in ne takoj obupat
če si odprta, boš hitro našla pot do orgazma
če si odprta, boš hitro našla pot do orgazma
- chiquitita
- Sramežljivka
Prvi je, pa ni še prišlo do penetracije pa tud nevem, če bo kdaj, ker ni resna zveza.
-
^^ tole pa pojasni marsikaj ti kar raziskuj naprej, kaj ti paše...meni so do prvega sexa itak pasale druge stvari, kot zdaj..
- chiquitita
- Sramežljivka
Mah probavam zadnje čase vse živo pa mi skor nč ne paše, sm že sama seb tečna pa se mi že smiljo vsi tipi k bodo z mano. Zdej me pa tepe to k nism nikol s prsti raziskovala, in zdej probavam mal ampak me takoj roka začne bolet hah...Mal že napredujem hehe ampak jaz če se samo s prsti premikam sploh nič ni, potem ko začnem spet mal noge skupej stiskat začutim šele stimulacijo in potem zdaj ko začutim, da mi bo prišlo probam s prstom dokončat, čeprav včas s prstom lah lebdim na robu orgazma kokr čem pol pa mal noge skupej stisnem in je takoj...jao Sicer nisem čist ziher ampak po prebiranju mislim, da jaz dosežem vaginalni orgazem, čeprav naj bi ga bilo težje...če si jaz poskušam dražit klitoris ali tam okoli to mi nič ne paše, še celo bolet me začne takoj...a ostale doživite klitorisni orgazem? A to pomeni, da si držaite klitoris in okolico, ne pa s prstom not? Če jaz prav razumem vse to.
-
mogoče je pa glih to problem, da se "siliš" k orgazmu na tak način? moraš bit res ful sproščena, pa ne mislit na orgazem, ampak uživat v tem, karkoli pač že počneš..
malo uporabi tut vaginalne mišice, tko da jih umes stisneš/stiskaš
nevem, jaz ko se sama zadovoljujem, mi skoraj nikol "ne sede" dajat prste not pa da bi na tak način doživela orgazem...vsaka po svoje..enim paše stimulacija tuša, druge se drgnejo ob plišaste igračke, tretje ob rob postelje, spet četrte stiskajo noge skupaj...ma s tem ni nič narobe ne obremenjuj se, to je najbolj pomembno
klitorisni orgazem - dražiš klitoris
vaginalni orgazem - dražiš notranjost vagine, torej nožnico
praviš, da če dražiš klitoris, da te boli...mogoče si pregroba? probaj nežno, s slino/lubrikantom, draži še okolico, ne samo klitoris..
malo uporabi tut vaginalne mišice, tko da jih umes stisneš/stiskaš
nevem, jaz ko se sama zadovoljujem, mi skoraj nikol "ne sede" dajat prste not pa da bi na tak način doživela orgazem...vsaka po svoje..enim paše stimulacija tuša, druge se drgnejo ob plišaste igračke, tretje ob rob postelje, spet četrte stiskajo noge skupaj...ma s tem ni nič narobe ne obremenjuj se, to je najbolj pomembno
klitorisni orgazem - dražiš klitoris
vaginalni orgazem - dražiš notranjost vagine, torej nožnico
praviš, da če dražiš klitoris, da te boli...mogoče si pregroba? probaj nežno, s slino/lubrikantom, draži še okolico, ne samo klitoris..
- chiquitita
- Sramežljivka
Hja sej zdaj se silim, ker želim odkrit kako pa kaj mi sede, da bi pol tipu pomagala...sej se ne obremenjujem mislim sploh se nisem do sedaj, ko sem ugotovila, da to ni najboljša pot do orgazma, če želiš povedat fantu kaj tebi sede...potem sem se pa začela obremenjevat.
Hvala za razlage, nekak tako sem razumela ja heh...kar se tiče zadnejga odstavka... sem že probala rahlo in s slino in je isto...drugače sem tut brala da naj bi se po klitorisu dražilo ko je punca res vzburjena, ravno zato ker je tok občutljiv, da prej lahko občutiš boleč občutek...pri meni je lih tko. Sam, da meni še nikol ni pasalo tam.
Hvala za razlage, nekak tako sem razumela ja heh...kar se tiče zadnejga odstavka... sem že probala rahlo in s slino in je isto...drugače sem tut brala da naj bi se po klitorisu dražilo ko je punca res vzburjena, ravno zato ker je tok občutljiv, da prej lahko občutiš boleč občutek...pri meni je lih tko. Sam, da meni še nikol ni pasalo tam.
-
pa naj proba z jezikom, grem stavit, da te to ne bo bolelo
čakaj malo..jaz to prav razumem? praviš, da to ni dobro, da tipu poveš, kaj ti paše? hmm...zakaj ne?
ko sem ugotovila, da to ni najboljša pot do orgazma, če želiš povedat fantu kaj tebi sede...
čakaj malo..jaz to prav razumem? praviš, da to ni dobro, da tipu poveš, kaj ti paše? hmm...zakaj ne?
- chiquitita
- Sramežljivka
Sej je probal, takrat je fajn ampak še vseen ni orgazma.
Ne, narobe si razumela. Hotla sem rečt, da moj način doseganja orgazma (pač s stiskanjem nog) ni najboljši način, če želiš povedat tipu kaj ti paše...
Drugač hvala ker se še trudiš z mano, mi je fajn k se loh z enim menm o tem. Da loh mal iz sebe stresš te probleme
Ne, narobe si razumela. Hotla sem rečt, da moj način doseganja orgazma (pač s stiskanjem nog) ni najboljši način, če želiš povedat tipu kaj ti paše...
Drugač hvala ker se še trudiš z mano, mi je fajn k se loh z enim menm o tem. Da loh mal iz sebe stresš te probleme
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
chiquitita napisal/-a:Mal že napredujem hehe ampak jaz če se samo s prsti premikam sploh nič ni, potem ko začnem spet mal noge skupej stiskat začutim šele stimulacijo in potem zdaj ko začutim, da mi bo prišlo probam s prstom dokončat, čeprav včas s prstom lah lebdim na robu orgazma kokr čem pol pa mal noge skupej stisnem in je takoj
mislim, da se ti absolutno preveč obremenjuješ s tem. pač vmes prekinita njegov način pa ti parkrat stisni noge skupaj, pa poten nadaljujta. ne pravim, da odnehaj, ampak ni pa neka katastrofa, če ti ne pride na vsak možen način.
jaz bi tudi rada, da mi pride, ko mi tip recitira prešerna, pa mi ne. zato pač dam noge narazen in problem rešim na običajen način. pa to ne pomeni, da mi bo zdaj tip nehal recitirat prešerna, mogoče pa kdaj rata
Vsak raj ima svojo kačo.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Jaz sem ena izmed tistih, ki lahko doživijo vaginalni orgazem. Za orgazem ne rabim nobene stimulacije ščegija, samo penetracijo
Mogoče punce, ki ne morete doživeti orgazma s partnerjem poskuste nehat se samozadovoljevat za nekaj časa Baje da je način orgazma pri ženskah tudi stvar navade, kako smo pač navajene, da nam pride. Če smo navajene, da nam zmeri pride samo s pomočjo prstov, se je treba odvaditi, da lahko doživiš vaginalni orgazem.
Mogoče punce, ki ne morete doživeti orgazma s partnerjem poskuste nehat se samozadovoljevat za nekaj časa Baje da je način orgazma pri ženskah tudi stvar navade, kako smo pač navajene, da nam pride. Če smo navajene, da nam zmeri pride samo s pomočjo prstov, se je treba odvaditi, da lahko doživiš vaginalni orgazem.
Prvi neprebran prispevek • 302 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov