Ne pride mi (ženske)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- punanis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
men se tud ne zdi da bi biu to orgazem da ti ne pride..pa seveda da s prsti ne zadržiš...to ne more bit...lahk tik predn ti pride malenkost prej nehaš pa tud ful paše sam da še ven ne pride...sam potem če greš naprej hop hop pa ppride...no se mi je pa tud nardil že...sem se zaj spomnu..da sem ene parkrat nehal tik predn mi je pršlo..in sem potem dobiu tak filing kot da mi je čeprav mi ni in mi ni več pasal naprej sexat..mi kar padu..pač zadovoljen hmm
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
MsN napisal/-a:Ne umakni se iz debate na mestu, kjer ti zmanjka argumentov
ne umikam se zato. ampak pač ne verjamem v orgazme, ki to niso. pika. nimam več kaj razpravljati. samo zato ker se boš šlatala po joških ne boš dosegla orgazma. ne me j****. je pa to spet dopolnilo, poleg ostalih stvari. to ja. če se da na toliko načinov doseči orgazem kot nekatere trdite, potem pa res, roko na srce ne bi bilo niti ene samcate take ki ji to nebi uspelo.bi si pa joške masirala.
KJE JE TOREJ SPLOH KAKRŠENKOLI PROBLEM TE TEME??? če si lahko dam prst na koleno pa mi bo prišlo. mislim dajte nehajte. umikam se iz debate, ker nima smisla. ker govorite neumnosti. če bi enkrat doživele "vaginalno orgazem" kot ga poimenujete, tistega s sexom, potem bi opazile razliko med draženjem ščegija pa lizanjem.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
claire reci fantu naj se ti se malo oralno posveti tam dol pa bos vidla da je enak orgazem, lahko se ga naredi tut dosti bolj intenzivnega kot vaginalnega =)
meni lahko pride na dosti razlicnih nacinov, (vecinoma tako kot tebi) in vrjem da je na koncu vedno en in isti ORGAZEM intenzivnost pa je lahko razlicna kot je ze msn lepo napisala, je pogojena tudi z nekaterimi drugimi stvarmi
mi pa vcas tut ni drugace kot med samim seksom, - to kar zdaj ti mislis da je edino pravi orgazem - pa vseeno nisem zanikala obstoja vseh drugih nacinov samo nism znala prit do tega - oz. se ni fant znal
lol. res je smesno. to je tako kot bi js tebe poskusala prepricat da ljubljana ni ista ce pridem do nje iz vzhodne strani, ali ce pridem iz severa...dostop z juga pa sploh zanikas!
veliko je poti do orgazma
meni lahko pride na dosti razlicnih nacinov, (vecinoma tako kot tebi) in vrjem da je na koncu vedno en in isti ORGAZEM intenzivnost pa je lahko razlicna kot je ze msn lepo napisala, je pogojena tudi z nekaterimi drugimi stvarmi
mi pa vcas tut ni drugace kot med samim seksom, - to kar zdaj ti mislis da je edino pravi orgazem - pa vseeno nisem zanikala obstoja vseh drugih nacinov samo nism znala prit do tega - oz. se ni fant znal
lol. res je smesno. to je tako kot bi js tebe poskusala prepricat da ljubljana ni ista ce pridem do nje iz vzhodne strani, ali ce pridem iz severa...dostop z juga pa sploh zanikas!
veliko je poti do orgazma
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
@claire - A je kdo kej reku. Komot dožviš orgazm če se dotikaš jošk, ker pač tok doživeto doživlaš in ti spodi dogaja in pride... komot, sicr men tko še ni pa dobr, loh pa ti, tko k ti loh v spanju ko samo mislš na sex oz. ga doživlaš v sanjah itd...in orgazem je orgazem, maš več vrst jih ja oz. načine doživljanja, amapk šezmer ne mi rečt da uso tisto trganje, krčenje notr in hud filing in bum in wow..ni nč a djjjj, pa če sm pr 9ih doživljala orgazme pa vrjem da takrat si nism utikala prstou kam
@redrose - svaka čast, da najprej vaginalne pol pa klitoralne hehe sej mogoče je fora v tem, da pač ko ženske začnemo si prej same pomagat, pa smo potem tok navajene na to, da ti začnejo vaginalni šele kasneje, ker itak en način že poznaš, pa potem tega uzameš tko v zakup in je zato ga težji dosegat.
@redrose - svaka čast, da najprej vaginalne pol pa klitoralne hehe sej mogoče je fora v tem, da pač ko ženske začnemo si prej same pomagat, pa smo potem tok navajene na to, da ti začnejo vaginalni šele kasneje, ker itak en način že poznaš, pa potem tega uzameš tko v zakup in je zato ga težji dosegat.
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
claire napisal/-a: ampak pač ne verjamem v orgazme, ki to niso. pika.
Jaz doživim orgazem samo z draženjem ščegetavčka. pika. Razumem, da ti je težko razumet, da naj bi jih ene doživljale samo z draženjem prsi in podobno, o ščegetavčku pa že vrabci čivkajo. Nisi mela še nobene knjige o tem v rokah? Tudi jaz sem mislila, da se zafrkavaš. Če uporabimo tvojo teorijo in nasvete se potrudi in če res ljubiš partnerja ga boš doživela tudi z draženjem ščegetavčka. Jaz se doživim enako s ščegetavčkom, penetracijo ali obojga hkrati. Samo čakam, kdaj se boš spomnila, da me sploh ne vemo kaj je orgazem in si ti edina strokovnjakinja na tem področju.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Claire, mlada si. Zelo mlada.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
bik - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2009
claire napisal/-a:bik napisal/-a:V glavi se itak vse vrti. V naši podzavesti in strahovih. To je enako kot takrat ko greš prvi bot na smuči. Ali si talent al pa rabiš nekoga da narediš prve korake potem gre vse samo in zmeraj lažje. Pri nas še nimamo nobenih delavnic kjer bi se sproščeno o tem pogovarjali in odpravljali zavore v glavi. No na neki takega se pripravljam in upam, da bo kmalu zaživelo.
lep dan
dovolj je.da se odkrito pogovarjaš s partnerjem. ni treba da cel svet ve vse o tvoji intimi. moje mnenje.
če pa še zmeraj punca ne doživi orgazma (po vseh tehnikah, položajih, predigrah, trudu, sproščenosti itd.) pa ji preostane le dvoje.
1. menjati partnerja, ker namreč, če nekoga ljubiš, te lahko že intenzivno razmišljanje o njem pripelje skoraj do orgazma. tako, da.. ali resnično ljubite?
2. vztrajati v zvezi. misliti, da vse štima, živeti brez orgazma (o bog, to je grozno! a enim ni problem očitno), se posvečati ostalim "pomembim" rečem (froci, prijatelji, družina, pes, ribice, kolesarjenje). da pozabite na posteljne težave.
poudarjam, da je to le moje mnenje. zgoraj je naveden le skop povzetek mojih misli o "nezmožnosti" doseganja orgazma.
če bodo pa tvoje delavnice komu pomagale pa res super.
No no ni lih tako. Iz lastnih izkušenj vem, da sva se s partnerko djala deset let, da je potem redno doživljala orgazm.
- xsmileyx
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2009
tut meni ni prišlo nikoli...pa sm misla da zarad tabletk in to...pač nism verjela da je lahko to zarad tega kaj vse razmišlaš med tem...kot da nisi čist tam...zdaj mama pa malo krizo s fantom pa se samo tko malo vidima tu pa tam in mi pa čisto vsakič pride
- simonca555
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2011
pri meni pa vedno ko me z jezikom obdela mam take občutke da mi noge kr cel cajt trese, pa mam mravljince..sam da nikol ne čutim da bi naj to bil orgazem..ampak jaz uživam v tem, se ne obremenjujem ..
med seksom mi pa nikoli ne pride, sam da uživam na polno kr je fajn.
med seksom mi pa nikoli ne pride, sam da uživam na polno kr je fajn.
- chiquitita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2011
Bom kar sem pisala, ker nisem našla nobene teme po petingu, nevem a je samo ne vidim al je res ni?
Upam, da kdo še bere, ker vidim da je par let nazaj ful bolj folk sodeloval.
In sicer me zanima, če ima še kera podobne probleme...pač ko mi gre tip s prsti not na začetku sede, ampak potem ne morem več uživat, ker se mi zdi, da se bom vsak čas polulala. Mal se smešno sliši ampak nevem kaj je to, pravi da mu še nobena ni rekla kaj takega, zdej pa nevem a sm jaz čudna al kaj? Mogoče pač ker je lih tam zraven mehur in pol tam bliz kje pritiska? To me ful moti, ker pol se sploh ne morem sprostit ker ne morem razmišljat o ničemer drugem kot lulat! Pa ni to, da bi me res tiščal na skret ane, ker ko da prst ven ni več tega občutka kot da me tišči.
Upam, da kdo še bere, ker vidim da je par let nazaj ful bolj folk sodeloval.
In sicer me zanima, če ima še kera podobne probleme...pač ko mi gre tip s prsti not na začetku sede, ampak potem ne morem več uživat, ker se mi zdi, da se bom vsak čas polulala. Mal se smešno sliši ampak nevem kaj je to, pravi da mu še nobena ni rekla kaj takega, zdej pa nevem a sm jaz čudna al kaj? Mogoče pač ker je lih tam zraven mehur in pol tam bliz kje pritiska? To me ful moti, ker pol se sploh ne morem sprostit ker ne morem razmišljat o ničemer drugem kot lulat! Pa ni to, da bi me res tiščal na skret ane, ker ko da prst ven ni več tega občutka kot da me tišči.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
sprosti pa boš vidla, če boš lulala al ne... mogoče je samo ena vrsta užitka, ki jih mate žensek več pa ga je komaj ta tip uspel izvabit.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov