Ne pride mi (ženske)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
MsN napisal/-a:Ali trdiš, da lahko ženska doseže orgazem samo s prodiranjem penisa?
prodiranje mora biti nujno zraven- da (lahko tudi s prsti, vibratorjem). lizanje, drgnjenje, itd. so poti do vzburjenja in hitrejšega ali če hočeš lažjega doseganja orgazma. ali pa poti do intenzivnejšega orgazma. kakor kdaj in kakor za koga, a točka g je V nožnici, zato torej ni možno doživeti orgazma brez da bi se je kdo dotikal. a ni to logično? ne vem no...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ to ni pravi orgazem. saj pravim, da so to neke finte o večih orgazmih pri ženskah. trdim, da orgazem je orgazem in ni jih 100 vrst. se mi zdi, da se nekatere tolažijo z nekimi zunanjimi orgazmi.
red rose a tebi isto pride če sexas in če ti jo tip poliže?
sploh pa je meni ful vseeno kako ve razmišljate. za raziskave mi je malo mar, ker itak na vsake pol leta izumijo kaj strašansko novega, ki sploh nima z ničemer veze. zadnjič sem celo brala, da fantje igrajo orgazme. what? pišuka saj pa špricne, a so punce slepe? no pa take bedarije o večih orgazmih. to so različni užitki- da. niso pa to orgazmi.
hotela sem le izpostaviti, da je vsaka punca zmožna doseči orgazem, da če si ga res želi, naj nekaj dela v tej smeri. to je to. pustila bom to temo ob strani, ker se mi ne da več. če verjamete v več orgazmov (kar je smešno) pol pa kar. kdo sem pa jaz, da vam vsiljujem svoje mnenje? jaz in moji orgazmi ne bomo za nič prikrajšani.
red rose a tebi isto pride če sexas in če ti jo tip poliže?
sploh pa je meni ful vseeno kako ve razmišljate. za raziskave mi je malo mar, ker itak na vsake pol leta izumijo kaj strašansko novega, ki sploh nima z ničemer veze. zadnjič sem celo brala, da fantje igrajo orgazme. what? pišuka saj pa špricne, a so punce slepe? no pa take bedarije o večih orgazmih. to so različni užitki- da. niso pa to orgazmi.
hotela sem le izpostaviti, da je vsaka punca zmožna doseči orgazem, da če si ga res želi, naj nekaj dela v tej smeri. to je to. pustila bom to temo ob strani, ker se mi ne da več. če verjamete v več orgazmov (kar je smešno) pol pa kar. kdo sem pa jaz, da vam vsiljujem svoje mnenje? jaz in moji orgazmi ne bomo za nič prikrajšani.
- Gost
claire napisal/-a:MsN napisal/-a:Ali trdiš, da lahko ženska doseže orgazem samo s prodiranjem penisa?
prodiranje mora biti nujno zraven- da (lahko tudi s prsti, vibratorjem). lizanje, drgnjenje, itd. so poti do vzburjenja in hitrejšega ali če hočeš lažjega doseganja orgazma. ali pa poti do intenzivnejšega orgazma. kakor kdaj in kakor za koga, a točka g je V nožnici, zato torej ni možno doživeti orgazma brez da bi se je kdo dotikal. a ni to logično? ne vem no...
Ne, ni logično. Obstaja več vrst ženskega orgazma, ki se ločijo glede na dele telesa, ki so ob tem draženi: klitoralni, vaginalni, celo miselni (v slednjega sicer dvomim), orgazem povzročen z draženjem točke G, multipli orgazem itd.
Pogugljaj.
In še to: da, moški lahko doživi ograzem brez izliva, če slednjega zadrži, kar lahko naredi tako, da s prsti pritisne na določen del v bližini mod. Tako prekine dovod sperme, doživi orgazem, a ne ejakulira.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
punanis napisal/-a:ja zakaj moji punci te pride če ji sam muco ližem pa se tud pike ne dotaknem g:)???
ja g-točka je drugje ( v nožnici), kot pa ščegetavček. In če njej pride s tem ko ji "muco" ližeš...ji pdide tisti orgazem, ki nastane zaradi draženja ščegetavčka
- Gost
claire, še to. Ne gre za to, da bi obstajalo več vrst orgazmov - npr. da bi pri vaginalnem čutila turbolence, pri klitoralnem pa bi te občutek vznesenosti samo bežno oplazil ipd. Gre samo zato, da lahko orgazem doživiš na več načinov - torej obstaja en sam orgazem, ki pa ga lahko ženska doseže na različne načine, torej z draženjem klitorisa, G točke, prsi, s penetracijo, fantazijo.
Orgazem je orgazem, poti do njega je več, poleg tega pa se orgazmi med seboj pač razlikujejo po intenziteti, kar varira glede na stopnjo vzburjenosti, stres, telesno pripravljenost ipd.
Ne umakni se iz debate na mestu, kjer ti zmanjka argumentov
Orgazem je orgazem, poti do njega je več, poleg tega pa se orgazmi med seboj pač razlikujejo po intenziteti, kar varira glede na stopnjo vzburjenosti, stres, telesno pripravljenost ipd.
Ne umakni se iz debate na mestu, kjer ti zmanjka argumentov
- Gost
punanis napisal/-a:lol kera bedna:D..orgazem brez ejakuacije ahahaa da pritisneš pod jajci ja halo...pa ne morš temu tk rečt..pride ti že..sam če ti na silo not zadržuješ pač ne pride ven...pa tut zdravo po moje ni
Ja daj se odloči, ali je to orgazem ali ne.
Dejansko je. In ne, ni zdravo, če to počneš vedno, tu in tam pa baje ne škodi. Moški pa to običajno počnejo zaradi podaljšanja užitka, ker brez izliva podaljšajo čas erekcije.
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
To je res,tud meni ni treba prodret vanjo, pa doživi orgazem.punanis napisal/-a:ja zakaj moji punci te pride če ji sam muco ližem pa se tud pike ne dotaknem g:)???
Tud to je res. Js lahk zadržim izliv brez da bi kam pritiskal, vse je le v glavi. Možgani kontrolirajo mišice, ki potisnejo spermo ven, to pa je mogoče nadzorovat. Zdravo pa tud menda ni, pri meni to povzroča glavobole.punanis napisal/-a:lol kera bedna:D..orgazem brez ejakuacije ahahaa da pritisneš pod jajci ja halo...pa ne morš temu tk rečt..pride ti že..sam če ti na silo not zadržuješ pač ne pride ven...pa tut zdravo po moje ni
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
red_rose napisal/-a:claire, tu si pa malo nepoucena vsekakor se da dosezt orgazem tudi brez prodiranja cesarkoli, in dotikanja tocke G
sam res, najprej sm misnla da se punc azafrkava. zakaj pa potem jz že od 9ga leta dosegam orgazme, s tem da si nism sploh šarla pr teh letih tam notr
tip lahko baje dožvi orgazm brez ejakuacije, kako, sicer nevem ker mi ni jasn kako mu loh pride brez da mu VIDENO pride edin če je to mišljeno, da s tem pritiskom na jajca ZADRŽI orgazm?? a je to mišljeno, ker pač ga mine, zaboli whatever..?
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
študent_p napisal/-a:To je res,tud meni ni treba prodret vanjo, pa doživi orgazem.punanis napisal/-a:ja zakaj moji punci te pride če ji sam muco ližem pa se tud pike ne dotaknem g:)???Tud to je res. Js lahk zadržim izliv brez da bi kam pritiskal, vse je le v glavi. Možgani kontrolirajo mišice, ki potisnejo spermo ven, to pa je mogoče nadzorovat. Zdravo pa tud menda ni, pri meni to povzroča glavobole.punanis napisal/-a:lol kera bedna:D..orgazem brez ejakuacije ahahaa da pritisneš pod jajci ja halo...pa ne morš temu tk rečt..pride ti že..sam če ti na silo not zadržuješ pač ne pride ven...pa tut zdravo po moje ni
a potem je to tko kukr mokre sanje, al pa nam ženskam ko v spanju.. ker vrjetn si ne drgnemo med spanjem, sam tok intenzivno vse doživlamo, vse je v glavi, i guess..in potem se krčjo mišice et voila..pr tipih je pa isto, v glavi..sam nevem če je to ta orgazm brez ejakuacije?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov