Ne pride mi (ženske)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
MsN napisal/-a: Veliko je odvisno od tega, kakšen orgazem imaš v mislih. Govoriš izljučno o vaginalnem?
glej meni je to o večih orgazmih smešno. se mi pa res včasih zdi, da je drugače s penetracijo ali brez. jaz tistega brez penetracije sploh ne imenujem orgazem (kao drgnjenje p****). zdaj naenkrat so pa pri ženskah izumili več orgazmov. what? orgazem je orgazem.
kak orgazem imaš pa ti v mislih?
-
claire - Cosmopsiho
chiqqa napisal/-a:^zdj pazi naval, ker tole ni blo lih na lep način povedano veš kaj morš vedt, da ene so pač tut tok fine, da si še same ne znajo pomagat do njega.. kšne moje kolegice še v rok niso mele knjige o doraščanju, jz sm use možne knjige o tej temi brala že pr 10h letih k me je vse zanimal..potem pa pačs prašujejo kaj to sploh je, kako to delaš, kako to zgleda..in človk, to pr 20ih!!!
sam sebe pa menda ja najlažje pripelješ do orgazma. sicer ni ostalih čustev, zato se to večina prakticira pri samskih, je pa orgazem. tista, ki se pri 20ih še ni samozadovoljevala.. ne vem. isto kot če se nebi tip. čudno pač. obstajajo pa taki. vem. in pol se cel svet čudi, da je pri 30ih še samska, pri starših... (tudi tipi). jaooo.
kam gre ta svet?
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
claire napisal/-a:sam sebe pa menda ja najlažje pripelješ do orgazma.
ne bit tk prepricana, da to drzi za vse
js ko berem tele teme, vidim da sm svetlobna leta dalec od ostalih punc kar se tice doseganja orgazmov in teh zadev okrog spolnosti... zelooo smo si razlicne
-
claire - Cosmopsiho
^^ red rose vprašanje je, koliko se one v resnici trudijo. in naj se zdaj tukaj javijo tiste, ki so se samozadovoljevale pa jim ni prišlo.
brez nič ni nič. tudi meni ni pri prvem sexu prišlo. daleč od tega. niti pri drugem ali tretjem. sama sem imela celo velik probem z bolečinami pri sexu (pri samozadovoljevanju teh problemov nikoli nisem imela. tudi orgazem sem doživela prej kot pri sexu s samozadovoljevanjem). vse je samo v glavi. govorim iz lastnih izkušenj. vem, da je hudo, a enostavno se ne trudijo dovolj.
pa ne morete vi mene. nisem jaz ena brezglava dečva, ki ima pač srečo da ji pride. ne ne ne. sem dala skozi marsikaj, zato vem kaj govorim.
red rose a se tebi zdi normalno, da s človekom, ki ga ljubijo ne doživijo orgazma? (nikoli, po ne vem koliko letih, tehnikah, blablabla)
brez nič ni nič. tudi meni ni pri prvem sexu prišlo. daleč od tega. niti pri drugem ali tretjem. sama sem imela celo velik probem z bolečinami pri sexu (pri samozadovoljevanju teh problemov nikoli nisem imela. tudi orgazem sem doživela prej kot pri sexu s samozadovoljevanjem). vse je samo v glavi. govorim iz lastnih izkušenj. vem, da je hudo, a enostavno se ne trudijo dovolj.
pa ne morete vi mene. nisem jaz ena brezglava dečva, ki ima pač srečo da ji pride. ne ne ne. sem dala skozi marsikaj, zato vem kaj govorim.
red rose a se tebi zdi normalno, da s človekom, ki ga ljubijo ne doživijo orgazma? (nikoli, po ne vem koliko letih, tehnikah, blablabla)
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
red_rose napisal/-a:claire napisal/-a:sam sebe pa menda ja najlažje pripelješ do orgazma.
ne bit tk prepricana, da to drzi za vse
js ko berem tele teme, vidim da sm svetlobna leta dalec od ostalih punc kar se tice doseganja orgazmov in teh zadev okrog spolnosti... zelooo smo si razlicne
men tega noben ne more uzet kok to človeka sprosti, naspidira, d aje v transu, da se počut ljubljano, srečno, waaaaaaaaaaa prepre hudo mi je žou za tiste druge..
- punanis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
mnja.pri moji punci je čist različno včas ji pride včas ji ne včasih 2x...uživa ful med sexom da jo kar zvija ...kar se pa mene tiče pa tud odvisno..včas hit včas pa počas:D pavz pa ponavadi ne potrebujem....=))) zadnič je clo z jezikom nism mogu zadovoljit...me še po 4 dneh boli pa težk govorim haha
- Gost
claire, najprej trdiš, da tisto drgnjenje sploh ni orgazem, če ni prisotna penetracija, potem pa v drugem postu govoriš o tem, da je najlažje priti do orgazma, ko se ženska samozadovoljuje. Kako torej?
Jaz vidim en orgazem, ki ga lahko dosežeš na različne načine. S penetracijo ali brez.
Jaz vidim en orgazem, ki ga lahko dosežeš na različne načine. S penetracijo ali brez.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
claire napisal/-a:red rose a se tebi zdi normalno, da s človekom, ki ga ljubijo ne doživijo orgazma? (nikoli, po ne vem koliko letih, tehnikah, blablabla)
ne, NE zdi se mi!! sej se v bistvu strinjam s tabo, men je to neki cist normalnega da mi VEDNO pride, sploh si ne predstavlam da bi blo kakorkoli drugac... in hvalabogu da je tako
se pa ne strinjam cist s tem ko tok povdarjas da more bit ljubezen pa blabla, to sm hotla rect da smo si razlicne...
-
claire - Cosmopsiho
MsN napisal/-a:claire, najprej trdiš, da tisto drgnjenje sploh ni orgazem, če ni prisotna penetracija, potem pa v drugem postu govoriš o tem, da je najlažje priti do orgazma, ko se ženska samozadovoljuje. Kako torej?
aja če si prej mislila poleg drgnjenja še prstke od fanta ali svoje, potem sori. sem te razumela kot da gre za tisti "nov fenomen" zunanjega orgazma, z le drgnjenjem ščegetavčka. to pa tudi sama stapljam v en orgazem- penis ali prstki. pardon.
- Gost
Pišeš zelo nerazumljivo, zato še enkrat: orgazem je orgazem. Dosežen zaradi prodiranja penisa ali igranja s prsti brez penetracije, solo ali duo - če ti pride, je to to.
Verjamem pa v to, da nekatere ženske pač ne dosežejo orgazma samo s penetracijo. Ga pa zagotovo kako drugače ...
Verjamem pa v to, da nekatere ženske pač ne dosežejo orgazma samo s penetracijo. Ga pa zagotovo kako drugače ...
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
claire napisal/-a:aja če si prej mislila poleg drgnjenja še prstke od fanta ali svoje, potem sori. sem te razumela kot da gre za tisti "nov fenomen" zunanjega orgazma, z le drgnjenjem ščegetavčka. to pa tudi sama stapljam v en orgazem- penis ali prstki. pardon.
Nov fenomen? Ja, s kje si pa ti prišla?
Ko sem se kot otrok začela samozadovoljevati z draženjem ščegetavčka mi ni nihče povedal, da tega še niso izumili.
Zato, ker ga ti na tak način ne doživiš ga ne bomo imenovali orgazem? Orgazem je orgazem in če ga bom doživela z draženjem mezinca na levi nogi bo to še vedno orgazem.
-
claire - Cosmopsiho
Noelia napisal/-a:Orgazem je orgazem in če ga bom doživela z draženjem mezinca na levi nogi bo to še vedno orgazem.
oprosti ampak to pa ni res. pri fantu je orgazem ko špricne. ne vem zakaj bi pri ženskah bilo ne vem koliko vrst orgazma. zunanje drgnjenje je užitek- da. ampak sori, to ni orgazem.
- Gost
claire napisal/-a:Noelia napisal/-a:Orgazem je orgazem in če ga bom doživela z draženjem mezinca na levi nogi bo to še vedno orgazem.
oprosti ampak to pa ni res. pri fantu je orgazem ko špricne. ne vem zakaj bi pri ženskah bilo ne vem koliko vrst orgazma. zunanje drgnjenje je užitek- da. ampak sori, to ni orgazem.
Hmm, pa saj ne moreš primerjati ženskega in moškega orgazma.
Kot zanimivost: moški orgazem se lahko zgodi tudi brez ejakulacije.
Zunanje drgnjene pri ženski je užitek, da. In lahko privede do orgazma. Ali trdiš, da lahko ženska doseže orgazem samo s prodiranjem penisa?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov