Ne pride mi (ženske)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 28. Maj. 2009 17:20

bik napisal/-a:Seks s kondomom je zame kot bi šel pod tuš in mel na sebi srfarsko obleko ali pa si nadel zidarske rokavice in šel popravljat uro. Če bom odkrit moj prjatu je kr zgubu voljo za sex ko ga je zagledu.
hehehehehe

miaw napisal/-a:meni je tut s kondomom kr nekaj.
glede orgazma pa je po moje v glavi problem.

sej, zto pa so bolezni..noben neb kondoma več :D jao :D
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 28. Maj. 2009 18:53

po mojem to moški trdijo, ker jim ga je nerodno si gor nadet :D
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 28. Maj. 2009 19:02

nerodno gor nadet? jao. saj pa ga lahko tudi punca?!

jaz priznam, da tudi meni/nama ne paše s kondomom, oz. če nekaj časa to prakticiraš, se navadiš, ampak brez je čisto drugače, drugačni občutki.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bik » 29. Maj. 2009 6:45

chiqqa napisal/-a:
bik napisal/-a:Seks s kondomom je zame kot bi šel pod tuš in mel na sebi srfarsko obleko ali pa si nadel zidarske rokavice in šel popravljat uro. Če bom odkrit moj prjatu je kr zgubu voljo za sex ko ga je zagledu.
hehehehehe

miaw napisal/-a:meni je tut s kondomom kr nekaj.
glede orgazma pa je po moje v glavi problem.

sej, zto pa so bolezni..noben neb kondoma več :D jao :D

No to je pa res tvegano če partnerja menjaš kot srajco. Če pa maš partnrja ki mu zaupaš ni to noben problem. Pač jst mam to težavo in mi ne gre z kondomom. Je pa res da sn ga parkrat probu pa sm ga pole po koščkih pobiru in nekaj tednu v pričakovanju živu.

Lep dan
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bik » 29. Maj. 2009 6:46

gaby_ napisal/-a:nerodno gor nadet? jao. saj pa ga lahko tudi punca?!

jaz priznam, da tudi meni/nama ne paše s kondomom, oz. če nekaj časa to prakticiraš, se navadiš, ampak brez je čisto drugače, drugačni občutki.

A ne da se mi je kr zdelo.
Guardian
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Guardian » 29. Maj. 2009 17:31

Vse je v tem, kako se ženska sprosti...moški smo bolj na izi, nam bi prišlo, če bi gledali luno:)) Samo ženske so pa tista bitjeca, ki so bolj zapleteni del naše "narave"...

Če ženska ne bo sproščena, ne bo nič, lahko počneš karkoli želiš, pa ne boš dosegel željenega. Če pa bo v njej le kanček neke spontanosti, sprejemanja svojega telesa in svojega partnerja, potem je pa to že kot ključ do določenih vrat...

Kako priti tja, hja, čisto odvisno od ženske...jaz si rad razlagam v tem primeru kako je kaj s sanjskim seksom, ki naj bi bil po neki logiki čisto nasprotje. Torej totalno zaupanje svojemu partnerju...imeti rad samega sebe, sprejemati samega sebe takšnega kot si in seveda tudi partnerja...biti sproščen in spontan ter veliko veliko poznavanja dobrega hopa-cupa;))
študent_p
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a študent_p » 29. Maj. 2009 19:59

Guardian napisal/-a:Vse je v tem, kako se ženska sprosti...moški smo bolj na izi, nam bi prišlo, če bi gledali luno:)) Samo ženske so pa tista bitjeca, ki so bolj zapleteni del naše "narave"...

Če ženska ne bo sproščena, ne bo nič, lahko počneš karkoli želiš, pa ne boš dosegel željenega. Če pa bo v njej le kanček neke spontanosti, sprejemanja svojega telesa in svojega partnerja, potem je pa to že kot ključ do določenih vrat...

Kako priti tja, hja, čisto odvisno od ženske...jaz si rad razlagam v tem primeru kako je kaj s sanjskim seksom, ki naj bi bil po neki logiki čisto nasprotje. Torej totalno zaupanje svojemu partnerju...imeti rad samega sebe, sprejemati samega sebe takšnega kot si in seveda tudi partnerja...biti sproščen in spontan ter veliko veliko poznavanja dobrega hopa-cupa;))
Problem je, da njej pride, meni pa ne.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 29. Maj. 2009 21:05

meni npr. z nekaterimi tipi ni prišlo in sem mislila žee, da mi sploh ne more. Wrong!!!! Mogoče ti samo z njim ne pride, zato pa je treba menjavat :P :lol:
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 29. Maj. 2009 21:20

študent_p napisal/-a:
Guardian napisal/-a:Vse je v tem, kako se ženska sprosti...moški smo bolj na izi, nam bi prišlo, če bi gledali luno:)) Samo ženske so pa tista bitjeca, ki so bolj zapleteni del naše "narave"...

Problem je, da njej pride, meni pa ne.

Menim da je Guardian ta post namenil problemu ki je bil predstavljen kot prvi...torej, temu da njej ne pride...osebi, ki je temo odprla. :wink: .Pomoje ni šel brat vse solate :D , tako je zgrešil tvoj problem vmes.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 29. Maj. 2009 23:16

bik napisal/-a:V glavi se itak vse vrti. V naši podzavesti in strahovih. To je enako kot takrat ko greš prvi bot na smuči. Ali si talent al pa rabiš nekoga da narediš prve korake potem gre vse samo in zmeraj lažje. Pri nas še nimamo nobenih delavnic kjer bi se sproščeno o tem pogovarjali in odpravljali zavore v glavi. No na neki takega se pripravljam in upam, da bo kmalu zaživelo.

lep dan

dovolj je.da se odkrito pogovarjaš s partnerjem. ni treba da cel svet ve vse o tvoji intimi. moje mnenje.
če pa še zmeraj punca ne doživi orgazma (po vseh tehnikah, položajih, predigrah, trudu, sproščenosti itd.) pa ji preostane le dvoje.
1. menjati partnerja, ker namreč, če nekoga ljubiš, te lahko že intenzivno razmišljanje o njem pripelje skoraj do orgazma. tako, da.. ali resnično ljubite?
2. vztrajati v zvezi. misliti, da vse štima, živeti brez orgazma (o bog, to je grozno! a enim ni problem očitno), se posvečati ostalim "pomembim" rečem (froci, prijatelji, družina, pes, ribice, kolesarjenje). da pozabite na posteljne težave.

poudarjam, da je to le moje mnenje. zgoraj je naveden le skop povzetek mojih misli o "nezmožnosti" doseganja orgazma.
če bodo pa tvoje delavnice komu pomagale pa res super.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 30. Maj. 2009 8:29

claire, kako zelo pa ljubijo ženske, ki se igrajo priložnostni seks z neznanci in z njimi dosegajo orgazme? Je tudi tukaj ljubezen tista, ki pripelje do orgazma? :D
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 30. Maj. 2009 8:40

Jaz tudi mislim tako. Ljubezen in seks sta pa res dva para čevljev kar se orgazma tiče. Edino kar je je to, da boš če nekoga ljubiš več toleriral kot pa če ga ne.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 30. Maj. 2009 16:20

MsN napisal/-a:claire, kako zelo pa ljubijo ženske, ki se igrajo priložnostni seks z neznanci in z njimi dosegajo orgazme? Je tudi tukaj ljubezen tista, ki pripelje do orgazma? :D

o tem sploh ni bilo govora. če se nekatere pri neznancih lahko tako sprostijo, da dosežejo orgazem je to prej plus kot minus. ne boš mi pa valda rekla, da z nekom, ki ga človek ljubi, ko je prisotna nezadržna strast, ni orgazma! nikoli. to pa ni normalno.

ene tudi bežnim znancem zgobcajo vse probleme, mami ali fantu jih pa ne morejo (nočejo, whatever). pa bi jih lahko. vse to je v glavi. me noben ne bo prepričal v kakrkoli drugega, sploh pa ne v to kar ene trdijo - da ne morejo doseči orgazma. to je floskula s katero se tolažijo. nekdo pač nekaj ne dela prav (torej fant ne sexa dovolj dobro- to lahko pogojno velja tudi za punco) ali pa ima psihične prepreke.
procent punc, ki biološko gledano ne morejo doseči orgazma je tako zelo zelo zelo malo, da jih menda na celem svetu ni toliko kot se jih tukaj na tem forumu glasi in joka.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 30. Maj. 2009 16:47

^zdj pazi naval, ker tole ni blo lih na lep način povedano :D veš kaj morš vedt, da ene so pač tut tok fine, da si še same ne znajo pomagat do njega.. kšne moje kolegice še v rok niso mele knjige o doraščanju, jz sm use možne knjige o tej temi brala že pr 10h letih k me je vse zanimal..potem pa pačs prašujejo kaj to sploh je, kako to delaš, kako to zgleda..in človk, to pr 20ih!!!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 30. Maj. 2009 16:54

claire napisal/-a:
MsN napisal/-a:claire, kako zelo pa ljubijo ženske, ki se igrajo priložnostni seks z neznanci in z njimi dosegajo orgazme? Je tudi tukaj ljubezen tista, ki pripelje do orgazma? :D

o tem sploh ni bilo govora. če se nekatere pri neznancih lahko tako sprostijo, da dosežejo orgazem je to prej plus kot minus. ne boš mi pa valda rekla, da z nekom, ki ga človek ljubi, ko je prisotna nezadržna strast, ni orgazma! nikoli. to pa ni normalno.

ene tudi bežnim znancem zgobcajo vse probleme, mami ali fantu jih pa ne morejo (nočejo, whatever). pa bi jih lahko. vse to je v glavi. me noben ne bo prepričal v kakrkoli drugega, sploh pa ne v to kar ene trdijo - da ne morejo doseči orgazma. to je floskula s katero se tolažijo. nekdo pač nekaj ne dela prav (torej fant ne sexa dovolj dobro- to lahko pogojno velja tudi za punco) ali pa ima psihične prepreke.
procent punc, ki biološko gledano ne morejo doseči orgazma je tako zelo zelo zelo malo, da jih menda na celem svetu ni toliko kot se jih tukaj na tem forumu glasi in joka.

Veliko je odvisno od tega, kakšen orgazem imaš v mislih. Govoriš izljučno o vaginalnem?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]