Ne pride mi (ženske)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja ampak poljubljanje in stik z osebo je tist kar določene rabmo,da se v nas prebudi strast.jst bi se smejala če bi si sama porivala vibrator.nevem, men to čist ni.še manj, da to počnem ko s fantom sexava,zakaj že, če mam njega?
In če ni tako, tud drugače ne bo,ker je verjetno res use u glavi in ko najdemo tisto točki ki bremza, se bo verjetno spremenilo na bolje...do takrat bomo pač uživala etkao kot zdaj.
In če ni tako, tud drugače ne bo,ker je verjetno res use u glavi in ko najdemo tisto točki ki bremza, se bo verjetno spremenilo na bolje...do takrat bomo pač uživala etkao kot zdaj.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
BeLinka napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Ah nehi no Če ti pride, ti pride in ti je čisto vseeno, a je z draženjem ščegetavčka, al analno, al vaginalno, al z vibratorjem...mogoče imaš kakšne preference, sam da bi pa zdej rekel, da je seks al pa orgazem slabši, če ti pride z pomočjo vibratorja kot, če ti pride od tipove roke, jezika ali tiča, pa tut ni res... Druga stvar je pa to, da majo tipi vibratorje za konkurenco...sam to je pač njihov problem
Zvončica, tule si pa mal u temo brcnala...
...in JA orgazmi so bolši, slabši, svetovni, ''komidakejčutiš'', mokri, in niti 2 nista enaka...Men je moj orgazem na primer slabši od tistega, ko ga doživim s svojim tipom..
se popolnoma strinjam...tut jst dozivljam drugacne orgazme - pride mi tako samo z drazenjem ''organa za uzitek'' kot tudi vaginalno, pa ko sem sama...vsak orgazem je drugacen...tut ''iste vrste'' orgazmi so razlicni glede na to koliko je prej predigre, koliko je volje v glavi...tezko bi rekla da sta sploh dva ista...
zvoncica, ti pa zal se nisi dozivela tega, pa ceprav bos zdaj trdila da ne obstaja - zal se pac ne ves! pa se kako obstajajo mocnejsi/sibkejsi/DRUGACNI orgazmi...ko ti DRUGI zivcni koncici divjajo...ko ti preplavlja celo telo...ali pa samo ''tam spodaj'''..orgazmi v vseh svojih razseznostih mal sprostit u glavi pa bo...al pa bos pac celo zivljenje prepricana da je to kar dozivljas, pac TO, in ne obstaja nic vec....tut prav cesar ne poznas itak ne pogresas
- BeLinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2007
- Kraj: europa
Zvoncica napisal/-a:BeLinka napisal/-a:Zvončica, tule si pa mal u temo brcnala...a ti maš tipa? in če ja, zakaj, če maš vibrator? pogovarjaš se itak lahka s frendi...
pa dvomim, da bo kateri prišl z vibratorjem, če ji s tipom ne pride. Zakaj? Ker ni nobenih poljubov, strasti, rajcanja.....kar je pa ključno za orgazem!
Ja ojoj no
Probite, pa pol govorite. Men od poljubljanja žal ne pride.
Sm probala, zato pa govorim
zaključeno!
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Samo eno vprašanje tistim, ki pravite, da vam samo z vibratorjem in brez poljubljanja ne pride. Potemtakem se tudi ne samozadovoljujete s prsti? Oziroma vam s samozadovoljevanjem ne pride? Saj tudi v tem primeru niso prisotni poljubi, ampak le tvoji prsti.
- kitkica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2008
Men z drženjem ščegetavčka vedno pride, pa ni važno al je z vibratorjem prsti z jezikom al kokr že. Mi pa vaginalno skor nikol ne pride in ne vem v čem je problem ker bi rada tut tko da mi pride pa se moj fant ful trud pa nikakor ne gre. A ima kdo kakšen nasvet?
-
red_rose - Cosmofrik
kitkica napisal/-a:Men z drženjem ščegetavčka vedno pride, pa ni važno al je z vibratorjem prsti z jezikom al kokr že. Mi pa vaginalno skor nikol ne pride in ne vem v čem je problem ker bi rada tut tko da mi pride pa se moj fant ful trud pa nikakor ne gre. A ima kdo kakšen nasvet?
tu se tvoj fant nima kaj trudit, ti se mors...vaginalne misice utrdit, pol jih pa stiskat! sama mors za svoj orgazem poskrbet!
js jih mam ful (s samimi takimi sporti sem se ukvarjala, npr. jahanje ful utrdi misice v tem delu telesa) in npr. ce dam prst noter si ga lahko mocno stisnem!! kot da bi si ga z prsti ovila in stisnila! in to je treba pocet med seksom, pa je garantirano orgazem tu!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
^a to samo s tem stiskanjem? k to dvomm, moje kolegice tega ne stiskajo pa je orgazm tu jz če to stiskam, mi ni užitk ker se začnem po minutki matrat s tem stikanjem, za razmišlat umes med sexom mi pa ni, se najraj prepustim kot pa da sploh kej razmišlam umes k to men pol ne bi predstavlal užitka...vrjetn je problem u tem k nimam utrjenih vaginalnih mišic, a?? že tko k se gdaj spomnm stiskat to spodi, s emiz di k da 'ne zagrab dobr'
-
red_rose - Cosmofrik
ja mogoce niso utrjene, mene nic ne boli, samo uzitek poveca ne vem a mi samo zarad stiskanja pride, vem sam da ce ne stiskam (oz. ce nic ne sodelujem, samo lezim in ga fant ''deva not in ven'' - mi ziher ne pride). pa sej jst ne razmisljam takrat o tem, to delam ze cist nezavedno (tako kot se npr. ti premikas tako da ti pase, jst pac to nardim in se hkrati tako premikam...)
drugac pa ne bi vedla nic drugega, tako je pr men, je pa verjetn pr usaki punci drgac, ampak kokr sem brala po raznih forumih s tem stiskanjem dostikateri pride...sploh pa so utrjene vaginalne misice tut za kej drugega fajn (mislim da potem ne uhaja urin v starosti, pa za porod...)
drugac pa ne bi vedla nic drugega, tako je pr men, je pa verjetn pr usaki punci drgac, ampak kokr sem brala po raznih forumih s tem stiskanjem dostikateri pride...sploh pa so utrjene vaginalne misice tut za kej drugega fajn (mislim da potem ne uhaja urin v starosti, pa za porod...)
- chiqqa
- Cosmofrik
to maš prou da je fajn na starost da ti ne uhaja urin itd... sej se skor usak dna spomnm to delat..pol pa spet kšn tedn ne itd.
ah kjeee, lol, ležim na hrbtu pa da ga deva fant not pa vn??HAHAHA to mi2 sploh ne prakticirava tko, oz. nevem gdaj sva nazadnje misjonarca..ležala in samo mela noge narazn nism mela nikol, ker če, potem bi pa res lohka stiskala te mišice ane sej druzga ne bi blo za počet haha
ker men ni užitk ležat pa devat not pa vn..ampk da si aktivn, da preuzameš pobudo, da mu daš vedt da si tm, da si za raznorazne fore, da se zvijaš, da na mizi, stoje, od strani, na tleh blablabla... itd. ugl na ne bi sodelvala..sej gre tut za moj užitk tkrt ne
sej zto pa pravm, da bi me to stisanje samo omejeval, ker umes med premikanjem, skakanjem, kričanjem, in kar vse spada zravn k ga delam nezavedno ali zavedno delam samo to in uživam ne pa da bi misnla še na stiskanje, tok use izklopm da pomoje še vem ne kako mi je ime takrat
ah kjeee, lol, ležim na hrbtu pa da ga deva fant not pa vn??HAHAHA to mi2 sploh ne prakticirava tko, oz. nevem gdaj sva nazadnje misjonarca..ležala in samo mela noge narazn nism mela nikol, ker če, potem bi pa res lohka stiskala te mišice ane sej druzga ne bi blo za počet haha
ker men ni užitk ležat pa devat not pa vn..ampk da si aktivn, da preuzameš pobudo, da mu daš vedt da si tm, da si za raznorazne fore, da se zvijaš, da na mizi, stoje, od strani, na tleh blablabla... itd. ugl na ne bi sodelvala..sej gre tut za moj užitk tkrt ne
sej zto pa pravm, da bi me to stisanje samo omejeval, ker umes med premikanjem, skakanjem, kričanjem, in kar vse spada zravn k ga delam nezavedno ali zavedno delam samo to in uživam ne pa da bi misnla še na stiskanje, tok use izklopm da pomoje še vem ne kako mi je ime takrat
-
red_rose - Cosmofrik
chiqqa napisal/-a:ah kjeee, lol, ležim na hrbtu pa da ga deva fant not pa vn??HAHAHA to mi2 sploh ne prakticirava tko, oz. nevem gdaj sva nazadnje misjonarca..ležala in samo mela noge narazn nism mela nikol, ker če, potem bi pa res lohka stiskala te mišice ane sej druzga ne bi blo za počet haha
hehe ja sej no to pravim, da bi blo res smesno
kot sem ze rekla, pr men naprimer je stiskanje ze cist nezavedno zato pac to pocnem ne da bi vedla u vseh pozah...je pa res da v enih mi vseeno ne pride...me pa ful zrajca in potem ko se obrneva mi takoj heheh
misice pa ja...najboljse da si kr japonske kroglice kupis bos trenirala pa se fajn je
- chiqqa
- Cosmofrik
^men se tut učas zgodi, da sm čist nakonc....pa bi rabla čist mau pa gre ta filing kr naenkrt mim pa spet od začetka..sam sej pol, k je akcija se pa spet pojavi pa pride do te točke pa buum
tko da reč lubiju, nej ti dlje liže...sam je pa res, če jz njemu to rečm, brez da bi sam podalšvov, pol mi tko nikol ne pride..kr tko podzavesto hehe sicr mi je pa fuul bolš umes med samim sexom al pa k da vn umes pa se spet mau posveti moji ta spodni..pa spet bum al pa prstki umes pa je prec tle tko da če mi pa ne pride, pa pač ne, to men nč ne odtehta dobrga pa divjega sexa in mi tut ni pogoj tko da se sploh ne obremenjujem
tko da reč lubiju, nej ti dlje liže...sam je pa res, če jz njemu to rečm, brez da bi sam podalšvov, pol mi tko nikol ne pride..kr tko podzavesto hehe sicr mi je pa fuul bolš umes med samim sexom al pa k da vn umes pa se spet mau posveti moji ta spodni..pa spet bum al pa prstki umes pa je prec tle tko da če mi pa ne pride, pa pač ne, to men nč ne odtehta dobrga pa divjega sexa in mi tut ni pogoj tko da se sploh ne obremenjujem
- yani
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2008
Babnce, glede na to, da sm ena tistih "srečnic" , ki jim ne rata z orgazmom, me spet nek zanima. Ful mam problem, da ko imava s fantom odnos, no al pa ko se sam mal "učim" kok pa kaj, se mi vedno zgodi, da rata ščegetavček tko občutljiv (no, tud napihne se, kar je nekok normaln, ne?), da potem enostavno ne morem več naprej. Pa ravno takrat, ko ratuje vedno bolje in ko že čutiš, da te začenja nekaj toplega oblivat... pol me pa začne ščegi bolet. Za znoret! . Seveda potem ne morem nadaljevat, tud bolj nežno ne.
Kaj pa takrat, ko mi začnejo trzat noge? To se mi ponavadi dogaja, ko je fant spodaj. V bistvu je fajn, samo noge mi pol začnejo tko trzajo, da postaja že moteče. Ja, in na koncu spet nikamor ne pridem, ker moram nehat
A mi lahko ena prosm opiše, kaj naj bi se normalno sploh začel dogajat?
Pa, ne se spravlat name, da kaj ne poznam svojga telesa pa te fore... sej se trudim
Tnx
Kaj pa takrat, ko mi začnejo trzat noge? To se mi ponavadi dogaja, ko je fant spodaj. V bistvu je fajn, samo noge mi pol začnejo tko trzajo, da postaja že moteče. Ja, in na koncu spet nikamor ne pridem, ker moram nehat
A mi lahko ena prosm opiše, kaj naj bi se normalno sploh začel dogajat?
Pa, ne se spravlat name, da kaj ne poznam svojga telesa pa te fore... sej se trudim
Tnx
- Gost
Trzanje nog - če preveč napenjaš zadnjične in vaginalne mišice pa tudi tiste v nogah. Sicer je to napenjanje dobro, ker pospeši orgazem, če pa je preveč in če se pretirano 'zaležiš' v enem in istem položaju trzaš. Trzaš tudi če je pritisk na ščegetavček premočen - takrat je najbolje, da to partnerju poveš, on sprosti prste ali jezik in najde neko srednjo pot med nežnim in močnim pritiskom. Ne paše, če je preveč, če je premalo pa lahko žgečka.
Podobno je pri bolečini v ščegetavčku - običajno se pojavi zaradi premočnega drgnjenja brez pravega občutka. Ali pa po samem orgazmu, ko je vse skupaj izjemno občutljivo in včasih sploh ne paše noben dotik več - ampak če bi doživela orgazem, bi nekako vedela.
Poskušajta, ne jokat in obupat, ker se da take stvari dobro natrenirati
Podobno je pri bolečini v ščegetavčku - običajno se pojavi zaradi premočnega drgnjenja brez pravega občutka. Ali pa po samem orgazmu, ko je vse skupaj izjemno občutljivo in včasih sploh ne paše noben dotik več - ampak če bi doživela orgazem, bi nekako vedela.
Poskušajta, ne jokat in obupat, ker se da take stvari dobro natrenirati
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Da ti noge trzajo je čisto normalno, ne se obremenjevat s tem.
Da ščegetavček oteče je pa povsem naravna posledica vzburjenja.
Po moje pri samo-dotikanju odnehaš, ko je najboljše. Drugič poskrbi, da boš imela ob sebi dovolj lubrikanta (ali sline) pa kar nadaljuj.
Če je ščegetavček še vedno preveč občutljiv, se ga poskušaj dotikat drzgače. Mogoče ne tako direktno, ampak kroži okoli. Ali pa poskusi vse druge dotike.
Da ščegetavček oteče je pa povsem naravna posledica vzburjenja.
Po moje pri samo-dotikanju odnehaš, ko je najboljše. Drugič poskrbi, da boš imela ob sebi dovolj lubrikanta (ali sline) pa kar nadaljuj.
Če je ščegetavček še vedno preveč občutljiv, se ga poskušaj dotikat drzgače. Mogoče ne tako direktno, ampak kroži okoli. Ali pa poskusi vse druge dotike.
Imaš, da me vikaš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov