Ne pride mi (ženske)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mucamaca5 - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
hehe, ja vidm to da mi ni pomoči Ne se mal hecam.. sem se nekak odločla bol zaupat vase v smislu bit samozavestnejša, ker sej fnt mora met en razlog da je zmano in si samo seb delam škodo, ker se obremenjujem za brez veze. Torej sporščenost, sproščenost in še na sproščenost ne smem mislit
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jap, še na sproščenost ne smeš mislit To pa je hudič, ko se ti kr ene misli turijo v glavo...mogoče bo pomagalo, zdaj ko bo novo leto pa taka priložnost, rukni kak kozarček več, pa ti bo mogoče to pomagalo k temu, da ne boš tolk obremenjena...samo naj ti ne pride v navado
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- yani
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 12. 2008
He he, sam mate pa čist prou. Po moje res preveč razmišljam o tem in bo to to. Ves cajt mi gre po glavi, če mi bo pršlo al mi pač (spet) ne bo, takrat ko ne bi blo treba pa sploh . Namest, da bi res sproščeno uživala. No, sam sva z mojim rekla, da bova spet mal obiskala sex shop in kupla en vibratorček (mi ga obljublja že ful cajta ). Pol se bomo pa igral . Bomo vidl, kok bo, no. Se učim bit bolj potrpežljiva.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
*purple* napisal/-a:trapa napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Zakaj si ne kupite oreng vibratorja, če vam ne pride?
Ker ne verjamejo, da lahko vibrator pričara orgazem.
.
ker verjetno punce moti to da jim ne pride med samim sexom s fantom in vibrator pač tukej nebi zadovoljil tiste praznine.
Sej ti z vibratorjem isto pride med samim seksom. Boljše da ti pride z vibratorjem, kot da ti sploh ne pride, pa se oba živcirata.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Zvoncica napisal/-a:Zakaj si ne kupite oreng vibratorja, če vam ne pride?
Jz sm to štekala v smislu, da si nej punce kupijo vibrator, da za začetek spoznajo kaj jim paše in da lahko pol bolj uživajo s tipom.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja že že zvončica, sam hotla sm povedat, da dekleta hrepenijo po tistem ograzmu, ki nastane s samim sexom, tko da tud orgazem doživet z vibratorjem nebi usaki izpolnil pričakovanj.
pa spet ni tud nujno, da jim bo vaginalno z vibratorjem prišlo, ker je še vedno use u glavi.
pa spet ni tud nujno, da jim bo vaginalno z vibratorjem prišlo, ker je še vedno use u glavi.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
No, dejmo nehat pousod to glavo štult ... Ne, ni vedno use u glavi. Preverjeno. Mnogokrat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
al je pa pač telo fizično nezmožno doživet vaginalni orgazem, tudi to obstaja... in ti lahko tip dela nvemkaj, si kup nevemkakšen vibrator in probaš use živo pa ti ne bo prišlo... jz sm se sprijaznila da mi na ta način ne pride in se sploh ne sekiram... sj tisto česar ne poznaš tud ne pogrešaš...
še dobro da obstaj tudi klitoralni orgazem hihi
še dobro da obstaj tudi klitoralni orgazem hihi
-
*purple* - Cosmopsiho
Aloha napisal/-a:No, dejmo nehat pousod to glavo štult ... Ne, ni vedno use u glavi. Preverjeno. Mnogokrat.
glede na to, da teli orgazmični dražljajčki pridejo iz možganou, zgleda da je use u glavi.
lahko si tud neke vrste impotenten, ne veš, useeno pa se mi zdi, da ni vredno obupat.
sem med vami, ampak se ne sikiram zarad tega.Kot je rekla Nadine, obstaja klitoralni orgazem in tale mi je čist dost hud, tko da kšnga druzga tud ne pogrešam
da bi si pa vibratorje in razne ostale stvari tlačla med sexom notr, pa ne.Ni mi poanta sexa to, niti vaginalni orgazem.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
jah, zvončica je dala samo predlog, ki iskreno povedano sploh ni tko napačen. vsem bi koristlo mal več odprtosti pri seksu- odprtost posledično pomeni večjo sproščenost, večjo samozavest in s tem tudi večjo potencialno možnost za doživljanje orgazmov.
pa ne me zdej disat, koko to nekaterim pač ni. prav, meni je čisto vseeno, kaj počnete v zasebnosti svoje postelje. je pa o kšnem predlogu tiki gor mal za razmislt predn avtomatično in prirojeno rečeš NE, ker to pač izvira iz vzgoje in attituda: kaj si bojo pa zdaj ostali mislili o meni.
just relax življenje je zabavno in prijetno in ne si ga kratit z umetno ustvarjenimi mejami
pa ne me zdej disat, koko to nekaterim pač ni. prav, meni je čisto vseeno, kaj počnete v zasebnosti svoje postelje. je pa o kšnem predlogu tiki gor mal za razmislt predn avtomatično in prirojeno rečeš NE, ker to pač izvira iz vzgoje in attituda: kaj si bojo pa zdaj ostali mislili o meni.
just relax življenje je zabavno in prijetno in ne si ga kratit z umetno ustvarjenimi mejami
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
*purple* napisal/-a:ja že že zvončica, sam hotla sm povedat, da dekleta hrepenijo po tistem ograzmu, ki nastane s samim sexom, tko da tud orgazem doživet z vibratorjem nebi usaki izpolnil pričakovanj.
Ah nehi no Če ti pride, ti pride in ti je čisto vseeno, a je z draženjem ščegetavčka, al analno, al vaginalno, al z vibratorjem...mogoče imaš kakšne preference, sam da bi pa zdej rekel, da je seks al pa orgazem slabši, če ti pride z pomočjo vibratorja kot, če ti pride od tipove roke, jezika ali tiča, pa tut ni res... Druga stvar je pa to, da majo tipi vibratorje za konkurenco...sam to je pač njihov problem
-
*purple* - Cosmopsiho
ja nekak ne bo držal.nevem kako je pri drugih in kah mislijo, ampak vem, da men poanta sexa z orgazem.orgazem je pač češnja na vrhu sadne kupe.In da si za to češnjo nebi med sexom s fantom nebi porivala vibratorja in da ni moj cilj dosežt orgazem z vibratorjem, ampak s samim sexom.Potem sploh en rabm sexat s fantom in lahko kr skos z vibratorjem pač to ni to, usaj zame ne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov