Ne pride mi (ženske)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

chiquitita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a chiquitita » 11. Mar. 2012 22:30

Ja, sam ne morem se kr sprostit kokr na skretu, da bi pol tipa polulala bi umrla od sramu. :D Sicer pa ni lih užitek no, mislim pač un zoprn oblutek se pojavi, ko te ful tišči na wc. :( A tebi tut zgleda še nobena ni rekla za to...ok zdaj me resno skrbi, da sem jaz čudna. :)
Uporabniški avatar
Stina3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Stina3 » 11. Mar. 2012 22:38

Meni osebno se to ni nikoli zgodilo, razen ce me je dejansko pritisnilo lulat med. :D Sem pa slisala, da je tak obcutek kot da te lulat pri zenskah, ki squirtajo? :shrug:
chiquitita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a chiquitita » 11. Mar. 2012 22:50

Zanimivo, sm si šla mal prebrat o tem squirtanju. Kjer res opisuje, da je tak občutek kot da te lulat...ampak tam tut piše, da potem doživiš orgazem...men je pa ta občutek zoprn takrat (pač kokr da te prime na wc) in si nekak ne predstavljam, da bi mi takrat prišlo. :?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Mar. 2012 22:53

Domnevam, da ti preveč pritiska na zgornji del, proti mehurju. Če prste res obrača v to smer, mu reči, naj spremeni tehniko :)
The world is as you are.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 12. Mar. 2012 7:37

NOBEN (normaln) tip se NE bo "zgrozil" v primeru, da vas tolk zrajca, da vam bo mal špricnilo... Alpa magari, če se polulate ;)
Ego boost :D

Pa PROSIM VAS - vse ste normalne, nobena ni čudna :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Mar. 2012 7:55

^^iiiiiiiii :alright: :chin: :jive:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 12. Mar. 2012 8:47

Še nikoli nisem pomislila, da bi ga polulala, pa čeprav me je taaako tiščalo. Sicer pa se ustaviš in rečeš nujno moram lulat.... Ampak vse je itak v glavi, tako, da je to najtežje spremenit, mogoče je včasih fajn kdaj malo eksperimentirat
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 12. Mar. 2012 11:14

Idi lulat preden se lotita akcije - potem se lahko sprostiš in boš vidla, kaj se bo zgodilo. Problem solved.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inch* » 12. Mar. 2012 13:05

meni pa pride že če samo mišice stiskam, brez da bi se sploh dotikala. med seksom ali pa če me fant oralno, pa mi ni še prišlo, pa sva skupaj že skoraj 2 leti. pa sem sproščena in vse... potem pa razumi to :/
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Mar. 2012 13:57

mene res ne bi motil če bi se polulala :D

najboljše da poveš to fantu. potem pa magari zaščitia posteljo in probajta. meni se zdi brezveze da zaradi takih stvari ne bi uživala v sexu, se da pogovorit pa je :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 12. Mar. 2012 15:40

Tudi jaz imam kdaj pa kdaj tak občutek, kot da me fuuul tišči lulat in se bom glihkar polulala, no pa se mi še ni uspelo :D če se boš fajn sprostila, boš doživela taaak orgazem, kot že dolgo ne :D to zato tak občutek, ker te draži glih na tako mesto.

Ne razumem pa, zakaj te je sram pred svojim fantom, četudi bi se polulala? nevem no, mene pred mojim pa res ni sram..a nismo glih zato z nekom?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 12. Mar. 2012 17:28

očitno je tvoj mehur bolj občutljiv na dotik kot so bili mehurji njegovih bivših. naj proba kako drugo taktiko ali pa naj manj pritiska. sej je več načinov zadovoljevanja ženske z roko, nima smisla, da se siliš trpet, če on pozna samo enega.
Vsak raj ima svojo kačo.
chiquitita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a chiquitita » 12. Mar. 2012 22:00

Positive vibration- kot sem že omenila, to ni problem. Lahko se čist izpraznim prej pa bo isto. Ker je lih to fora, da me sploh ne tišči, ker ko da prst vn ni nobenga sledu o tem, da me kam tišči heh

White_widow mi je všeč tvoj odgovor, da je to samo pot do dobrega orgazma...hmm. :D Sram bi me blo pa zato, ker ni moj fant ampak ff in tam pač ne morš kar vsega sprobat in ga poscat madona. :razz:
Drgač je probu par taktik samo mi itak pri nobeni ne pride, to je tut en izmed problemov, zato sem kar vse skupaj v to temo pisala. :? Mi ta dejansko še najbolj paše (dokler ne pride do tega filinga tišči me), so pa verjetno še kake taktike, ki jih sigurno ne pozna nevem, bo treba še druzga deca sprobat zgleda. :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 12. Mar. 2012 23:20

potem pa mu pokaži kako ti to delaš, pa se bo naučil. ni ti treba za to deca menjavat. razen, če se noče :D
Vsak raj ima svojo kačo.
chiquitita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a chiquitita » 12. Mar. 2012 23:31

Ja sej to je problem...ker se ne zadovoljujem kokr večina s prsti, ampak tko da noge tko skupej stiskam, očitno na neko točko in mi potem pride, po 5 minutah zmeri. Tko, da se nikol nisem obremenjevala s tem, do sedaj...lih zarad tega sem probala s prsti se mal igrat, da bi lahko povedala kaj mi sede pa mi tko niti pod razno ne pride. :(

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov