Ne pride ji

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 12. Dec. 2009 22:58

jaja ok...kot pravi moj tip ( ki je mimogrede :mukkies: in najaaajboljsi v postelji :P )....:"pametnejsi odneha!"....lej jo no....tocka zame :wink:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 12. Dec. 2009 23:00

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:05, skupaj popravljeno 1 krat.
sadni_jogurt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sadni_jogurt » 13. Dec. 2009 1:27

kinna napisal/-a:sadni_jogurt torej uživaš le ob koncu ko ti pride?? al kako? mani ni še nikol ornk prišlo, kot sem že napisala, mama že skoraj 3 leta spolne odnose. kaj je krivo nevem... vem le, da me poteši z tem, ko me sexa :wink:

ne ne uzivam samo na koncu, celi cas uzivam ob rajcanju, dotikih, vseh custvih ki me preplavijo ker se pac imava rada in je med nama nora strast. ampak to vse zacini pricakovanje orgazma in potem ta vrhunec sam...sploh pa ko nama skupaj pride, to so najlepsi trenutki, nepopisljivo.
pa saj, verjetno bi popolnoma drugace govorila ce mi ne bi nikoli prislo. verjamem. ampak zdaj je kakor je in si drugacne spolnosti ne morem predstavljati =) in tudi vem, da bi bilo vsem puncam boljse tako (Da bi dozivele orgazem) pa karkoli ze govorijo - da kako je fajn brez orgazma itd. in zato pac podpiram fanta da se trudi da bo punci prislo. ne vem kaj je slabega v tem. ce pa ne bo slo pa...spolnost je zelo pomemben del zveze. in ce se bo fant prevec sekiral to nikakor ni dobro za njun odnos. ce sta se pa oba pripravljena sprijaznit pa super! nikakor ne pravim da naj gresta narazen. ampak nekaj bo treba naredit (al se se trudit, al se nehat sekirat...ne vem)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 13. Dec. 2009 8:57

Horus napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:eh.. ko boš doživela orgazem, boš razumela! :wink:

Amen to that.

Trollal? Nope. Sem pa tri leta prezivel z zensko, ki je bila grozljivo neorgazmicna. Vsake kvatre je sicer nekaj malo ratal ampak vseskup ni blo nic. Sama pa se je zaradi tega sekirala, naredila pa ni nic. Brala knjige, nicesar dejansko sprobala od prebranega. Hvala lepa za tako zensko. Ce njej ni v interesu orgazem, zakaj bi se jaz moral matrat glede tega? In ker je pac sex dosti lepsi, ce tudi ona dozivi orgazem ali 5, sem muval on. Sicer so bili se drugi razlogi ampak tole gotovo ni pomagalo.

Ironija je, da se glede zenskih orgazmov sekirajo samo tipi, ki imajo zenske dejansko radi in si jih zelijo zadovoljiti. Zato pa tudi temu original posterju svetujem, da s trenutno konca in poisce drugo. Zenske pac spolno kasneje resnicno dozorijo. Lahko caka z njo in se sekira se naslednjih par let, pri cemer bo njuna veza trpela. Lahko pa gre k drugi, ta si bo tudi nasla drugega eventuelno, in bosta oba happy in potesena kot se sika.

Pac, resnica ni skoz fajn. Hebatga.

A ste vidva res neumna ali kaj!? Dejte se prvo neki naučit glede orgazmov pa potem pisat! Kot prvo, imamo več vrstov orgazmov:klitorični, vaginalni,mešani,analni in psihični..NEKATERE ŽENSKE PA GA SPLOH NIMAJO , ker jih »daje« anorgazmija, nesposobnost doživljanja orgazma.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
sadni_jogurt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sadni_jogurt » 13. Dec. 2009 10:45

ja ampak anorgazmija je v veliko primerih psihicnega izvora. in se lahko zdravi. tako da smo spet tam...

Anorgazmija se lahko pozdravi, vendar je treba zanjo odkriti vzroke. Ti so lahko različni - od raznih bolezni, kot so na primer sladkorna bolezen ali kakšna ginekološka stanja, do nekaterih zdravil, ki tudi lahko škodijo doživljanju orgazma. Poleg fizičnih so seveda veliko zapleteni psihični razlogi, kot so anksioznost, depresija in najrazličnejše druge psihološke težave od slabe samopodobe naprej.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 13. Dec. 2009 11:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
cocostar.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cocostar. » 13. Dec. 2009 13:26

mi2 sva tut že leto skup ...pa mi ponavadi pride k sm odzgoraj :) pa ne tko zlo pogosto.. in se moj tip tut sekira oz ni mu glih the best ko mi ne pride... ampak sem mu itak povedala da pač ni on kriv... :)
drgač pa ženske ful težje doživmo orgazem kot moški...
i don't like indefining myself, i just am...
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 13. Dec. 2009 15:06

sirova štručka napisal/-a:Ne liefde jaz nisem.. Horus po mojem mnenju tudi ne.. si mogoče ti??

Hvala bogu nisem!

sadni_jogurt napisal/-a:ja ampak anorgazmija je v veliko primerih psihicnega izvora. in se lahko zdravi. tako da smo spet tam...

Anorgazmija se lahko pozdravi, vendar je treba zanjo odkriti vzroke. Ti so lahko različni - od raznih bolezni, kot so na primer sladkorna bolezen ali kakšna ginekološka stanja, do nekaterih zdravil, ki tudi lahko škodijo doživljanju orgazma. Poleg fizičnih so seveda veliko zapleteni psihični razlogi, kot so anksioznost, depresija in najrazličnejše druge psihološke težave od slabe samopodobe naprej.

Anorgazmija se deli na tri vrste: primarno, sekundarno in situacijsko anorgazmijo. Za PRIMARNO anorgazmijo trpijo ženske, ki nikoli v življenju niso doživele orgazma, ne glede na to, koliko seksualnih izkušenj in različnih partnerjev so imele. O sekundarni anorgazmiji govorimo, če ženske na neki točki spolnega življenja enostavno prenehajo doživljati orgazem. Če so prej brez težav prihajale do vrhuncev, potrem pa se to preprosto ustavi, je treba razlog iskati v nekem dogodku, odnosu, čustvenem stanju ali stresu, ki mu je bila izpostavljena in jo je psihološko močno prizadel. Situacijska anorgazmija je povezana z okoliščinami - ženska brez težav doseže vrhunec le takrat, ko okoliščine nanjo delujejo stimulativno.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 13. Dec. 2009 15:17

Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 13. Dec. 2009 15:28

Horus napisal/-a:Lol, ni nezrelo misljenje tole. Tudi res je tako. Ampak ce bi bilo tako preprosto, bi tipi lahko zenskam rekli kaj v stilu

-Pa kaj se sekiras, ce ne pospravljam, saj me ne moti, da je razmetano

To jaz mojemu govorim, pa mu nič ne zaleže :D

Šalo na stran, meni se tvoja trditev o 'normalni' ženski še vedno zdi pretirana. Je pa res, da si se mogoče samo tako izrazil zaradi slabih preteklih izkušenj. Se strinjam da če ženski v daljšem obdobju, torej v enem letu +, nikoli ne pride, potem to lahko postane moteče. Da bi pa kar takoj obupal zaradi tega se mi pa ne zdi kul. Mogoče gre samo za podzavestno 'živčnost' zaradi nove zveze, itd. Ni, da bi jo zdaj kar takoj pustil zaradi tega.

Meni se še vedno zdi, da se tipi veliko preveč sekirate ne okoli tega, ali ženski na splošno pride, ampak okoli tega, da ji občasno ne. Če je s punco sicer vse v redu, v seksu uživa, orgazmira, potem se ne sekirat, če se ji vsake toliko naredi, da ji ne pride. Mogoče je slab dan ali stres, ni pa zaradi tega konec sveta. Ne vem pa, zakaj bi morala hlinit orgazem, da je tip srečen. Saj ni zdaj to da se je tip potrudil, punca je pa nehvaležna in ji ne pride :lol:
Every rose has its thorn
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 13. Dec. 2009 15:31

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 13. Dec. 2009 15:32

Ženske katere nikoli niso doživele orgazma (primarna anorgazmija)...Nism napisala da ni ozdravljiva, ampak sm napisala da obstajajo ženske katere niso NIKOLI v življenju doživele orgazma! Post je bil namenjen avtorju ampak, očitno drugi komi čakajo repliko :wink:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 13. Dec. 2009 15:38

Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 13. Dec. 2009 15:39

Sej je prov, odgovor si dobil nazaj :wink:
Uporabniški avatar
moment_musical18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a moment_musical18 » 13. Dec. 2009 19:52

Midva sva skupaj pol leta od tega je njemu prišlo že takoj prvič jaz pa sem odkrila tist tahud orgazem komi zadnji mesec..prej je blo to mogoče le kot draženje ščegija :oops:
Pa še en tak lep vibrator sm zadnjič za miklavža dobila, moram reči da je zelo uporabna zadevca :razz: (nasvet- kupi ji vibrator, mogoče bo kaj pomagalo :D )
Kaj pa kak poskus masaže, masaža muce, ritke, stegen....? sm neki brala da je lahko to zlo fajn. :) mal jo sprostiš in razvajaš, mogoč še kakšn kozarčk penine postrežeš da se bo ziher sprostila ... :razz:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov