Ne pride ji

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

A1kj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a A1kj » 11. Dec. 2009 18:31

S punco imava mali problem, nekaj časa sem poizkušal spremenit stvari in se trudil, a sem sedaj obupal, kajti ne vem več kaj naredit.

Stvar je pa takšna. Sva par 4 mesece in že pri prvem spolnem odnosu (ki je trajal kar lep čas) me je med aktom dobesedno nagnala dol iz nje (prej pa vzdihovala, da sem mislil da ji verjetno prihaja). Povedala mi je, da je bilo fenomenalno, cela srečna, itaq sem predvideval, da ji je prišlo in ji pač povem, da nisem pričakoval, da ji bo tako hitro prišlo, ker meni še ni. Se pogovoriva in mi reče, da njej ni prišlo. Pa ji rečem aja, se bom drugič bolj potrudil, pa mi reče, da je brezveze, ker ji še nikoli ni prišlo in da naj se osredotočim na sebe, ker ji to velik pomeni in da isto uživa v seksu in vsem, le da ji pač ne pride.

No, ko sem jo spraševal, če ji tudi če se sama z roko ne pride, mi je odgovorila da ne. Skratka lahko si mislite da sem poizkušal vse, od nudenja res dobrega dolgega oralnega seksa (zelo rad počnem), dolgega seksa, položaji, draženje z roko ob seksu, skratka vse, pa vedno nič. Sicer začne vzdihovat, se celo trest od ugodja, ampak pravi, da ga pa ne doživi, oz sploh ne ve kako je...

Jaz ne vem več kaj naj, ker se mi zdi da si sploh ne želi do orgazma, oziroma ne verjame, da ga lahko doživi.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 11. Dec. 2009 18:35

zaka pa se morš tak obremenjevat z tem orgazmom?? mislim če ti ženska pove, da ji paše; če čutiš, da se trese, vzdihuje, uživa ob sexu.... morda je problem v tem, da še ni dosti zrela za orgazem ki se pri ženskah ponavadi razvije okrok 30 leta... takrat naj bi bli orgazmi najbol na višku! ampak pri nekaterih prej, pri nekaterih poznej, pri nekaterih pa nikoli... obstajajo žesnke, katere nikoli ne doživijo tistega orgazma, katerega si vse želimo...
in zaka se sekiraš???
sadni_jogurt
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sadni_jogurt » 11. Dec. 2009 18:45

takrat ko se zacne trest od ugodja nadaljuj s tocno tistim kar pocnes. splosna napaka je, da ko se punca zacne zvijat od ugodja in te tisci k sebi, da spremenis ritem, zacnes bolj grobo (karkoli ze pocnes) ali kaj podobnega

drugace pa: naj neha razmisljat o orgazmu, tudi ti je ne obremenjuj s tem in kar bo pac bo. vazno da oba uzivata v tem kar pocneta

glede orgazmov je vse v glavi =)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Dec. 2009 18:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 11:01, skupaj popravljeno 1 krat.
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a keksy » 11. Dec. 2009 19:51

Ja in??mi2 sva 1 let skp pa mi ni še nikol pršlo..ni edina je še velik takih
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 11. Dec. 2009 19:55

Nekatere ženske ne doživijo orgazma, ker jih »daje« anorgazmija, nesposobnost doživljanja orgazma(nekje med 10 in 15 odstotkov)!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
nezaupljiva_strahopetnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nezaupljiva_strahopetnica » 11. Dec. 2009 20:47

Ženski orgazem je žal še vedno nepojasnjen. Drži, da kar 85 do 90 odstotkov žensk lahko doživi orgazem, drži pa tudi, da ga le tretjina doživi med odnosom. vir: http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=1799

Res, najboljša stvar, ki jo lahko narediš, je, da se s tem ne obremenjuješ, če se ona resnično ne in ji je med seksom lepo. Sicer je to velika škoda (tudi meni med odnosom še ni uspelo zaenkrat, no, enkrat skoraj, ampak je tipu žal ravno prišlo, tko da to je pa res Murphy. :roll: :D ), ampak ni pa konec sveta. Sicer ne vem, koliko ima kaj izkušenj tvoja deklica, je pa čudno, da ji ne pride med samozadovoljevanjem... Ima kakšne fantazije, podobe, ki jo podžgejo? Ker meni čist sam z ročnim obdelovanjem, s samo tehniko, nikol ne pride.

Jz mislim, da je največji problem, ki ga ima večina žensk v postelji duševne narave- sproščenost, samopodoba, spolne zlorabe, tega je ogromno, pa se včasih tega morda niti same ne zavedajo. V nobenem priemru pa ne bo boljše, če jo boš priganjal ali ji dajal občutek, da te to zelo mori.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 11. Dec. 2009 20:59

mogoče ji bo, ko bo našla njej ustrezen položaj...
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 11. Dec. 2009 21:04

kaj pa če ne ve kaj je orgazem :eek: :eek: :eek:

tut to je možno :P

čudno je da se sama ne zna zadovoljit...wtf?
nezaupljiva_strahopetnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nezaupljiva_strahopetnica » 11. Dec. 2009 21:11

:lol: :lol: :lol:

Mislim,da je varno rečt, da če ne ve, kaj je orgazem, da ga resnično še ni doživela... Ga težko zgrešiš, ne more se ti sam zdet, da si orgazimiral, ker potem gotovo nisi. :D
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 11. Dec. 2009 23:05

Najboljše kar lahko narediš je, da pustiš času čas in da se zavedaš, da nisi ti tisti, ki dela kaj narobe. Če ji ne pride niti pri samozadovoljevanju.. potem je problem pri njej. Meni med samim odnosom še tudi nikoli ni prišlo, niti blizu tega nisem bila. Tako da pač... potrpežljivost. Mogoče edino če se punca z ginekologom posvetuje.. to bom namreč jaz naredila pri naslednjem pregledu.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tejax » 12. Dec. 2009 0:41

Dokler ne bo sama v sebi verjela, da lahko doživi orgazem, potem ga ne bo. S tem imam v mislih to, da se bo lahko tako sprostila, da ga bo lahko brez težav doživela med samozadovoljevanjem in kasneje tudi drugje...
Kot je že kdo napisal - vse je v glavi!
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 12. Dec. 2009 0:48

Če boš ful probaval pa pritiskal na njo, če je že kaj bližje, ji bo samo še bolj bedno ;)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 12. Dec. 2009 3:56

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:02, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 12. Dec. 2009 9:11

:roll: horus bi napisala nekaj besed, pa je škoda, kr bi šla v banovce...

A1kj ti kr poslušaj ženske... nevem zaka se je treba sekirat, če vidiš da ji ugaja... če pač nekdo ne razume, da nekatere žesnke nikol ne doživijo orgazma, je pač človek butast...

horus kda bi mogo že moj mene pustit, ker v skoraj 3 letih najinih spolnih občevanj ni meni še nikol prišlo (res tisto...)?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov