Ne odpiše mi

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

analja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a analja » 23. Jan. 2009 22:34

Res je najbolš pozabit in vreč očke na kajga drugega tipa. Se že veselim :P
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 24. Jan. 2009 0:00

Jaz tudi pomoje ne bi drezala v to. Če ni dovolj interesa iz druge strani, potem sem vedno imela v glavi, da se ne splača trudit sploh.
Saj je še dovolj drugih fantov na svetu, tko da punci kar v akcijo. :wink:
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 24. Jan. 2009 5:20

jz bi ga tudi pustila pr miru.. obe poglejta za kšnim drugim.k je res, da sta obe že dost naredili..in če ni nekega odziva pusti stat...naslednič ko se boste spet kje vidli ga po malem ignoriraj ampak ne preveč in bodi zapeljiva... če sta mu ble ušeč bo prteku nazaj ku kužek... :wink:
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 24. Jan. 2009 9:11

. :roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a xurshax » 24. Jan. 2009 10:23

Js bi tudi svetovala, da jih pustiste pr miru. Če bo kej interesa z njihove strani bosta že ona poskrbela, da bosta prišla v kontakt z nami.
Analja, dvomim, da ga je zmotilo to da je sral s tabo. Bi bilo pa lepo vedeti koliko alkohola je bilo prisotno na obeh staneh. Ker npr. js sm plesala in se pogovarjala z enim, ki pa se me že čez nekaj ur sploh ni več spomnil.
analja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a analja » 24. Jan. 2009 11:31

Xurshax, glede alkohola lahko rečem, da ga je bilo malo, pri obeh, tako da tuki jz ne vidim vzroka.
Nia, tipa sem dobr spoznala na piknikih in žurih njegovih frendov, tako da se je pred smsji zgodl že kar neki :)

Na naslednji žurki, ki jo organizirajo njegovi frendi bom upoštevale vaše nasvete in ga tko po malem ignorirala- sporočim kakšna bo reakcija ;)
Uporabniški avatar
xurshax
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a xurshax » 24. Jan. 2009 11:50

U, mogoče pa še bo kaj ;) Če je že večkrat bilo kaj med vama in nista bila neka koma, mogoče mogoče ;) Ne pozabi se oglasit :D
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 24. Jan. 2009 13:07

Zakaj hudiča bi se vsiljevala nekomu ki več kot očitno ni zainteresiran? Pusti pri miru ohrani svoj ponos in pojdi dalje.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 24. Jan. 2009 15:45

Če Ančii piše take smse kot piše poste na forum, se ne bi čudila, če je tip narobe razumel... :roll:
Sicer nisem vseh postov prebrala, ampak svetujem ti, da ga pokličeš. Če se ti ne javi&te ne pokliče nazaj ali pa če ne zgleda zainteresiran ga pozabiš.
ančii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ančii » 24. Jan. 2009 16:25

~NIA~ napisal/-a:kako ti je lahko zlo všeč če ga sploh še nisi vidla (po možnosti niti govorila po telefonu z njim) ampak samo pisala SMSje.. :roll:

nia ja itak da sm ga že vidla..kako pa mislš da sm ga spoznala??
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jlpktnst » 25. Jan. 2009 21:00

Verjamete ali ne, tudi sramežljivi tipi obstajajo. Pa opravki obstajajo. Pa še kaj drugega je v življenju.

Če res nočeta kasneje obžalovat, naredita tisto kar same vesta, da je pravilno. Enostavno, kaj imaš zgubit če ga pokličeš kdaj? Če mu ne bo se bo že pokazal. Ko ene 3xhočeš najt termin pa nima časa je pa mogoče že sumljivo, ne pa že prvič. Se pač kdaj zgodi da nimaš časa.

edit: pa seveda nočem vzbujat lažnega upanja, pač gre se za razčiščevanje zadev...toliko pač da imata občutek da ju res ne zanimata.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Jan. 2009 21:03

st ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 25. Jan. 2009 22:27

ančii napisal/-a:čau=)
pred kratkim sm spoznala enga tipa s katerim sm od dneva srečanja non stop dopisovala s sms-i ..pol sva se pa enkrat menila da bi se dubila..sm js nism mela cajta..enkrat tut on ni meu..in pol k sm mu drugič poslala sms da bi se dubila..je blo še use uredu..sm pol k sm mu poslala ob keri uri ni več odpisoval..in pol se nisva dubila.. in zdej nwm kaj nej nardim..k mi je zloo ušeč :/ :( :oops:

..prjatlce so mi rekle da naj pustim tko kokr je..sm mi od takrt ni več pisu.. in tut sama vem da se nč ne bo zgodl če pustim use namiru :(

vi in vaši sms--i :D
ančii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ančii » 16. Feb. 2009 8:01

punceee :) * eno zame veselo novico mam ..pol čez 2 tedna mi je pisu in se mi je opraviču..in sva šla na pijačo..in je blo fuuul dobr :P * :D ..in sm čiiiz vesela.. jah sms.i moderna tehnologija kaj morš ;) * hvala za vašo pomoč res :)
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2007
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cioccolatina* » 19. Feb. 2009 22:27

hej...
jz mam tudi podoben primer...
v bistvu midva sva si pisala po fb in sms in pol je pač prišla sobota, ko sva se zmenla da se dobiva in greva vn... ful je blo lepo, pač sva se gledala v učke in se nasmihala skor cel večer... pol me je tud objel in sva skupaj plesala... ko smo melnjali lokacijo me je v celo prijel za roko... in potem grem pač proč za 5 min in ko se vrnem me tip popolnoma ignorira...
sicer se je na koncu ponudil da me pelje domov in jz sm bla tako jezna nanj in na njegovo obnašanje da sm ga pred hišo sam pozdravla in šla iz avta vn... naslednji dan sm mu poslala sms in mi je čist na kratko odpisal nazaj... danes sm mu tudi pisala (v bistvu po 4 dneh) in mi ni odpisal... zvedla pa sm da je potem v nedeljo pisal moji kolegici...

NE VEM KAJ NAREDIT!!!! čisto me je očaral a vem da s tem obnašanjem bi ga mogla skenslat takoj :(
A natural good vibration

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov